Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 841-860 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od NowyLolek: „Cytat od Eloy Martinez: „Czy zauwazyliscie spadek zdarzenia piratow na ekspach? od poniedzialkowej aktualizacji.. ” Wczoraj była masakra:3873dd1ff4db29f9abec961d11cae45b.png Przedwczoraj za to 6 razy piraci/obcy. ” Chyba było zbyt dobrze i może zmienili to, że by mniejszy zysk był.
-
Cytat od BlackLatteCoffee: „mam w rynku 23 wiadomości Nie wiem co to jest surka \kupione statki/ Nie ma informacji gdzie się rozładuje po kliknięciu wtf I co teraz??? jak mi jest potrzebmy dex który kupilem A nie potrzeba i niechce teraz wyciagac statków ” @BlackLatteCoffee Można wyładować statki i surowce z opcji rynek dokonane zakupy tam jest napisane gdzie i co.
-
Cytat od BlackLatteCoffee: „mam w rynku 23 wiadomości Nie wiem co to jest surka \kupione statki/ Nie ma informacji gdzie się rozładuje po kliknięciu wtf I co teraz??? jak mi jest potrzebmy dex który kupilem A nie potrzeba i niechce teraz wyciagac statków ” Dokładnie to musi zostać naprawione @Art jesteś
-
Cytat od zefir: „Cytat od Void: „Chciałbym zauważyć błąd logiczny w zużyciu paliwa. Jeśli wysyłam flotę na misję stacjonuj, to bierze X deuteru, a jeśli wybieram transportuj, to zabiera tyle samo deuteru. Przecież stacjonowanie to lot w jedną stronę, a transport w dwie, dwa razy dłuższa trasa. Dlaczego palą tyle samo? ” Flota zabiera paliwo na powrót w przypadku jej zawrócenia przed dolotem do celu. Jeżeli jednak doleci, to wyładuje tą niezużytą połowę paliwa w miejscu docelowym. ” Void to już o…
-
Cytat od Void: „Zdajesz sobie sprawę jak bardzo opłacalne stanie się latanie flotą? Każdy generał będzie cały czas latał na wszystkich slotach ” Tak, bo floty stoją i czekają na wlot, przestań, już będą latać tak jak do tej pory tylko większe zyski będą i to nie tylko generał ale każdy. W kwietniu mamy kilkanaście RW w starciach tytanów no faktycznie la tają, że hej bez przesady
-
Wersja 7 przyniosła kolejne zmiany w regulaminie, jakieś dziwactwo niezrozumiałe na razie, jak dla mnie: Push - obostrzenia darowizn20.04.2020 20:39:53 Od: smoki Obostrzenia dotyczące darowizn Zabrania się przeprowadzania dostaw surowców do graczy, których suma punktów oraz suma zgromadzonych surowców na koncie z produkcją w toku włącznie jest większa od liczby punktów darczyńcy. Zasada ta obejmuje również rozbijanie flot. Zmiana wchodzi w życie z chwilą ogłoszenia. Wasz OGame Team Rozumiem, że …