Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 801-820 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Ojczyznoslaw: „Chyba nie trzeba być geniuszem, żeby zauważyć, że 10k GS normalnie kosztuje 40kk krychy, a tutaj za dodatkowe 28kk oszczędzamy 10kk deu i 50kk mety? ” Ale wydajesz więcej krychy niż być sam zrobił te gs , czyli cos kosztem czegoś a że sie to opłaca to każdego sprawa co komu sie opłaci Cytat od Ojczyznoslaw: „Co to za bzdura? Każdy statek kosztujący 3 rózne surowce rynek przelicza taniej na jeden surowiec niż najlepszy dostępny poza rynkiem przelicznik. ” Tak, pod warunkie…
-
Cytat od Zlomek_Mistrz: „Wszystkie praktycznie statki sa ponizej wartości kupic 100k lm za 390kk metalu można bez problemu. ” lm jedynie i sondy, reszta to już kwestia surowców, np. za rozpruwacza trzeba dać 181 000 metalu a kosztuje 160 000 surowca więc tracisz pkt i metal więcej niż kosztuje produkcja. Zależy za jaki surowic sie kupi.
-
Cytat od buleon: „z drugiej natomiast gra zezwala na sprzedaż statków poniżej ich wartości ze stoczni. ” O jakich ty statkach piszesz? chyba tylko lm są poniżej wartości Cytat od buleon: „zn. jeśli dana akcja w grze była dozwolona, a być dozwoloną przestaje, to karać za nią można dopiero od momentu wejścia zmiany w życie. ” Dokładnie.
-
Cytat od buleon: „Normalnie. Jeśli GO widzi spadki w punktacji floty, a nie widzi złomowania, to chyba jasne, co się stało na koncie ” Złomowanie nie mieszczące się w progu nie jest wstawiane a co z resztą, która robi mało pkt bo gra słabo i ma dużo strat przez ataki, nie ogarnie się wszystkiego a jedynie te ekstremalne przypadki jak pisze wyżej art.
-
Cytat od buleon: „Konta wspomagające od kont głównych odróżnia rozwój. Jeśli konto rozwija się, to na pewno będzie miało przyrosty. Konto, które mieli całość swojej produkcji i zapłaty, stoi w miejscu. Zostawmy w spokoju konta, które sprzedaj ” To teraz co to znaczy rozwój, ile pkt znam ludzi co słabo grają są farmieni i maja małe przyrosty z tego złomowania i utrata pkt Jak to ustalać? No trochę nie dajmy się zwariować
-
Cytat od dexPL: „W późniejszym etapie uni większość floty sprzedawana jest po minimum - co i tak zazwyczaj daje więce ” Cytat od buleon: „Czy mógłbyś zdefiniować: 1) niesprawiedliwe pozyskiwanie korzyści z kont; 2) niekorzyść dla jednej ze stron; 3) wymierny handel; 4) dotowanie? Są to zwroty (celowo lub nie) nieostre i utrudniają grę. ” Cytat od Qnick: „myśl dobra, byle by to było dobrze ubrane w słowa w IZG i ZG, tak aby nie było niedomówień i kolejnych otwartych furtek umożliwiających nielega…
-
Cytat od dexPL: „a) huśtawka - Gracz A (mocniejszy) sprzedaje Graczowi B 100kk deu po max - za kryche. Następnie godzinę później gracz A odkupuje 100kk deu za min od gracza B (efekt - gracz B stracił jakieś 140kk kr, opłaty - ok 20-30kk, gracz A zyskał ok 150kk kr) - dokładnie tak samo można robic na kazdym zasobie. ” Jeśli ktoś w tym samym dniu ma taką tranzakcie no to coś faktycznie jest nie tak ale czasem na rynku się zdarza, że raz ktoś potrzebuje krychy a za tydzień czy 2 deuteru i wtedy do…
-
Cytat od Art: „czywiście, że tak. Ale nie możemy dłużej tolerować 'handli', które są non stop z niekorzyścią dla jednej ze stron. Handel powinien być wymierny, tak jak jest to w rzeczywistości, jeśli konto A 'dotuje' konto B tracąc przy każdym handlu, to jest coś nie tak i konto A winno być wzięte pod lupę prawda? Narzekacie na rynek i tajemnicze przyrosty od miesięcy. Pominę już błędy z mnożeniem surowców czy sławne już wypady odkrywców Musimy coś z tym zrobić. A jeś ” Ja sprzedaje co tydzień g…
-
Co jest złego w tym, że ktoś kupuje po minimalu od jednego gracza na stałe cały czas a sprzedaje u innego po max. taki handel i dużo ludzi tak robi. Chcąc kupić kryształ to nie mam wyboru muszę kupić po minimalu bo nikt nie wystawi max. ludzie ogarnijcie się, najlepiej wszystkich zbanować bo nie uczciwe stawki są. Każdy ma swoich stałych dostawców i tego się trzyma i ma nagle dostać za to bana? paranoja Nie będzie handlu zaraz bo każdy będzie się bał handlować w taki sposób. Bez przesady jakiś z…
-
Cytat od Elkanen: „Cytat od Kimbo Slice: „ ” farmienie idlakow bez opamietania. Tylko jakis jeden slot sie zwolni i zaraz, od razu leci kolejny slot. Tak normalni gracze chyba nie graja, ” ja tak gram Cytat od Muniek: „Witam serdecznie Szanowne Grono Profesorów z Oxford. Niezmiernie miło czytać mi posty światowej czołówki do spraw statystyki, fizyki i astronomii. Czy kwestia tego że w czwartek Jurkowi wypadła czarna dziura a w niedzielę trafił ją Janek została już wyjaśniona ? NASA czeka na info…
-
Cytat od .:czubulus:.: „Doktoryzujesz się jak byś był co najmniej dr. fizyki czy matematyki. ” po dr nie ma kropki Ja posiadam stopień dr jak już się tak każdy chwali Cytat od .:czubulus:.: „Przywołujesz "Big Bang" i porównujesz go do gry, a zapominasz o jednym to wszystko są opracowania podparte badania i teoriami, nikt tego nie widział nikt o tym nie opowie. ( chyba że ty mi opowiesz, chętnie posłucham i nie tylko ja ) Mam takie pytanie do ciebie teoretyku co było przed wybuchem ? Skąd się wzi…
-
Dobremu graczowi, wytrawnemu nikt nie zezłomuje floty, nawet gracz z największą flotą, może mu utrudnić życie na maxa lub trochę jedynie. Chyba, że ktoś zachoruje hehe to choroba nie wybiera i po flocie. ; data-verified= "> Ale fuzja zawsze coś wnosi ciekawego mimo to i początek jest interesujący. Poczekamy kiedy będzie nowa aktualizacja 7 coś tam 4 i nowe itemy i można będzie się zawsze samemu wynieś z uni do innego za anty.
-
RW bez wystrzału
PostU mnie tez dziś rozpruwacze na remis bez wystrzału @Art o co kaman
-
Stare dobre OGame
PostCytat od dexPL: „Co do mikropłatności i liczby graczy - oraz zysku z gry - moim zdaniem nie ma korelacji. ” Żeby zbadać korelacje to trzeba mieć konkretne dane, bo czasem się wydaje, że coś jest skorelowane a jednak tak nie jest. Nie mówiąc już o metodzie zbadania takiej korelacji.
-
RW bez wystrzału
PostTo trzeba zgłosić w takim razie