Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 781-800 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rynek - dyskusje
PostCo to się dzieje, że ludzie w rynku lm kupują i to w mln a kolesie mają po 300 mln lm już albo po 60 czy 30 mln?
-
Teoria wzglednosci
PostCytat od ArtemisEntreri: „Sa tu jacys astro pychopaci? Co myslicie na temat torii wzglednosci i czasu? Czy Einstein byl normalny? Tyle lat minelo a dalej mamy tylko jedna teorie...co z zagieciem czasu?sa tu jacys naukowcy? Pozdrowienia dla astro fanatykow ” Teoria względności jest poprawna sprawdzona i działa, udowodniona została. Dylatacja czasu jest faktem czas płynie dla każdego inaczej, gdyby nie poprawki dotyczące dylatacji czasu to nadajniki GPS by nie działały prawidłowo. Udowodniono ją t…
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Sobieski: „nie wiem czy chodzi o mnie i o Agnieszkę ale fakt zastanawiamy ” Serio grasz z żoną w ogame? łosz kur... niewiarygodne, e szok, że ona gra to jedno szacun a tak po drugie nie macie nic lepszego do roboty hehe z żoną można robić wiele innych lepszych rzeczy no ale kto co lubi Powodzonka.
-
Cytat od jibrill: „Bo są widełki cenowe? Te 800 kryształu nadal jest przeliczane przez rynek na 1.333,2 metalu albo 533,2 dexu. Gdyby widełek cenowych na statki nie było to cały rynek można za ” Ale sonda kosztuje 1000 więc rynek robi lukę cenową z tym co jest w handlu normalnym ale zgadza się gdyby nie widełki to rynek można zamknąć, tutaj masz racje.
-
Cytat od jibrill: „przecież rynek przelicza surowce. Gdyby nie przeliczał to sprzedając/kupując sondy miałbyś identyczne widełki dla każdego surowca. Przyjmując środkową wartość za 10SS masz 16.666 M, 10.000K albo 6.666D. Sam rynek wskazuje, że surowce nie mają równej wartości. ” To dlaczego można kupić sondę za 800 k ? jak to jest przeliczanie to ok bo dla mnie nie jest Cytat od Zlomek_Mistrz: „u nie trzeba zbyt dużo logiki aby stwierdzić, że przez rynek można kupić statki bardzo tanio ponizej …
-
Cytat od Ojczyznoslaw: „dąc tym samym tokiem rozumowania wszelkie paliwówki/pushówki/deuterówki/handlówki też były dozwolone gdyż każda jedna transakcja na główne konto mieściła się w przeliczniku i nikogo nie obchodzi co się z surowcem stanie dalej, tylko ta jedna transakcja ” to zwykły handel jest jak handlujesz z 2 graczami a nie push - handlujesz z graczem A po minimal a sprzedajesz graczowi B po max a na rynku to nie obowiązuje wię nie ma pushu
-
Cytat od Ojczyznoslaw: „Gdyby było jak mówisz, to mielibyśmy przelicznik handlowy 1:1:1 i wtedy owszem, tracisz. W każdej innej sytuacji co pokazałem wyżej na przykładach zyskujesz gdyż surowce mają swoją wartość, i nie jest to 1:1:1. ” Jeśli przeliczyć to wg przeliczników to wszystko się zgadza, jeśli zrobisz handel to też się zgadza, tu masz rację oczywiście. Ale ja liczę tylko wyłącznie kupno z rynku jednej transakcji 1;1;1; ponieważ nie traktuje to jako surowiec tylko statek Nie mieszam w to…
-
Cytat od Ojczyznoslaw: „kk pancków = 30kkk mety, 40kkk krychy i 15kkk deu. Do kupienia za 107kkk mety. ” Kupując za metal tracisz pkt kupując 10 płacisz 1,073 mln za pancki warte 850 000 wiec jestes do tyłu z pkt ok 200 pkt a to czy ty zrobisz handel innymi surowcami to już jest sprawa drugorzędna, ale na kupnie tracisz . Rozpratrująć jednie tranzakacje kupna metalem tracisz Po handlu wyjdziesz na swoje ale ja rozpatruje tylko tranzakcje kupna z rynku danej ilości statków a potem rób co chcesz W…
-
Cytat od Ojczyznoslaw: „Czego nie rozumiesz? Mając przykładowo 100kkk mety, 100kkk krychy i 100kkk deu, zawsze więcej kupisz statków przez rynek po minimalu za jeden surowiec niż zbudujesz sam handlując surką żeby mieć idealne jej proporcje d ” Jeśli kupisz za kryształ to tak i przechandlujesz reszte surowca
-
Jak ktoś od nas będzie kupował co tydzięn statki to można zejśc z ceny żeby sie oplacalo jednemu i drugiemu a surowiec opylic drozej, każdy wygrywa every body wins d Cytat od Darkstar: „Proste, znieść limit na pełzacze. A nwet niech maja ich 100k na planetach ” Dobre jestem za zabawa by sie rozkrecila