Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 761-780 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od bobro: „apisałem - jak w biznesie - jednym się powodzi i ich widać, a tych, którym się nie wiedzie - nie widać - zamykają interesy - przestają latać na piratów i mają mniejsze zyski ” z tym, że to jest gra a nie biznes i tu każdy ma takie same szanse, wywieźć to co inni, po prostu jet jakiś klucz, który ułatwia zbieranie profitów mimo czasem strat jak w kasynie
-
To jest ogromna przepaść jakaś, jeśli tyle mln sury za jednym zamachem można przywieść, a zbieracz ile musi czasu mieć, żeby miał taki zysk z pełzaczy i tych 25 % z kopalń nie mówiąc już o generale. Ktoś chyba przesadził z wyliczeniami. Na klasę odkrywcy nie zostały nałożone ograniczenia tak jak w przypadku generała czy zbieracza w postaci pełzaczy.
-
Cytat od Ojczyznoslaw: „Ja to tylko tu zostawię: ” Cytat od Starrk: „Lajt ” Ale lajt miał 10 mln lm a teraz ma ponad 300 mln więc jednak jest to możliwe dla każdego widać, reszta ma ok 70 mln ci słabi po 30 mln lm więc ten zysk jest też spory reszta zależy pewnie już od innych zmiennych to co napisałeś to jest też kosmos 5 kkk szok
-
Cytat od ZDOBYWCA1: „będąć top7 we flocie (generał) top 1 (odkrywca) wyprzedza mnie już dziesięciokrotnie ja mam 186kk pkt a Top 1 1,7kkk gdzie przed wprowadzoną zmianą nawet dwukrotnie mnie nie wyprzedzał Karykatura tak fajnej gry powstała masakra ” No dokładnie to jest nie do odrobienia a inni też robią te lm na potęgę. Cytat od Ojczyznoslaw: „Ja to tylko tu zostawię: ” jak za jednym zamachem można tyle surki zgarnąć to nic dziwnego że konta puchną