Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 721-740 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
700 000 metalu na dzień z jednej planety przy poziomie 36 llvl metalu tyle daje te 150 % razy ilość planet macie odpowiedź na pozycjach nie bonusowych, na 6 - 800 k, te kilkadziesiąt dodatkowych pełzaczy to szkoda liczyć minimalna sprawa także niech każdy sobie sam odpowie czy to jest dużo czy nie w porównaniu do exp z odkrywcy - moim zdaniem przepaść jeśli ktoś za jednym razem zbiera z odkrywcy mld sury to tyle
-
Cytat od spirycik: „U mnie na Q wszystko działa. Pełzacze pracują na 120% normy. Teraz trzeba podnieść energetyczną i fuzyjną. ” Satelity można chyba, że masz zimne planety to nie bardzo wtedy. Ja tam satelite i na 150 Cytat od Sobieski: „ówię sobie pewnie nanity będą za wolne. To Azjatów sprowadze na planety, żeby podbić wydobycie. A tutaj okazuje się że energii za mało, z całego osiedla z fotowoltaiki będę musiał podieprzyć energię. Brawo do pomysłodawców. Stawiam im wycieczkę do Oświęcimia. ”…
-
Cytat od prepare ur anus: „ak, dlatego przeglądając Twoje posty można znaleźć kilkanaście wspomnień o tym jak to głupi nie są ludzie co wydają hajs dla mnie kupowanie piwa to również głupota, a mimo tego nadal kupuję bo lubię. Równie dobrze kupienie drogiego samochodu to głupota jak HEHE przecież za 5 tys też byś znalazł samochód ” Lepiej jest wydać na drogi samochód, który jest twój niż na grę, która nie należy do Ciebie. Ale widzę, że niektórzy nie rozumieją. I nie jest wcale głupie kupowanie …
-
Cytat od Ecc0: „W wyzywaniu innych od frajerów też nie powinieneś widzieć sensu a jednak to robisz ” A gdzie ja kogoś wyzywam? nie widzę takie wpisu, sami sobie to dopowiedzieliście w myśli czyli może wy tak myślicie nie ja. Ja już wcześniej stwierdziłem jedynie, że szkoda kasy na anty i na coś co nie jest moje i nie będzie a gra i tak jest za darmo, są lepsze rzeczy na które mógłbyś wydać kasę a nie na taką grę. Ale widzę nie każdy umie wydawać kasę. Słabe to.
-
Cytat od prepare ur anus: „awsze się znajdzie ktoś, kogo boli portfel innych i skąd ludzie mają piniondze na wydawanie na głupie rzeczy ” no właśnie sam stwierdziłeś na głupie rzecz i tu nie chodzi o kasę bo tu milionerzy nie grają zapewniam cię więc nie mów mi, że tu ktoś ma kasy dużo kto w to gra, być może ja mam więcej kasy niż ktoś kto w to gra teraz i wydaje na anty. Ja nie widzę w tym sensu wydawać kasę na coś co nie jest nawet moją własnością i tyle w temacie.