Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 701-720 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wersja 7.x - dyskusja

Apofis - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od Starrk: „@Apofis no bo rzeczywiście nie mam czym ” @Starrk ty może akurat masz czym hehe ale na u 68 są spore floty i to dużo chociaż nie wiem jakim cudem zbudowałeś taką ilość pkt w niecały rok floty to zastanawiające z niczego praktycznie czuje tu szwindel niezły

• Cytat od PacSzaman: „dziemy na 68 zrobić czystki :D? ” Ta jeszcze trzeba mieć czym

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od guff: „Na u68 flota x1, gs leci całą wieczność ” A co dopiero jak się wysyła gs przez kilka gali hehe

• Cytat od buleon: „I kolejne pytanie: czy skoro jest możliwość przeskoczenia między uniami, to gdy mam konta na każdym exodusie dla danej docelówki, to dadzą mi wybór/przedmiot do przeskoczenia? ” @buleon pytanie retoryczne czy masz tyle kont? grasz na każdym aktywnie? no bo chyba się tak średnio mi wydaje grać na tylu.

• podniesienie debrisu złomowego

Apofis - - DiD Nekkar

I tak lepszy gracz będzie mógł się przenieść za pomocą przedmiotu do naszego uni więc co będzie to będzie nie mamy wpływu. Floty na U68 nie odstają aż tak bardzo od nekkar już nie mówiąc o top1 lajta i czołówki ale jest dużo lepsze top niż na nekkar mimo to , no zobaczymy jakoś to będzie

Apofis - - DiD Nekkar

Cytat od RAFUS1973: „U68 ma rok przewagi i nikt ” A nie w tym samym czasie dostaliśmy eko x7 co oni?

Apofis - - DiD Nekkar

Cytat od Raien: „racając do pz moim zdaniem gdyby było 80% pz latanie na pewno było by na klasę zbieraczy ponieważ do utrzymania produkcji na 150% potrzeba ogromna ilość energii, owszem możemy się bawić w bunkry w takiej sytuacji. Nie ma złotego środka Ale co ” nie taka ogromna bez szału nawet 3000 satelit nie ma

Apofis - - DiD Nekkar

Cytat od Raien: „eko na tyle żeby zredukować róż ” Jakie eko ty byś chciał bo nie łapię?

• Dobry pomysł ale pewnie nie przejedzie hehe Jakby co to się zgłaszam do komitetu. Gram od 2005, gdzie jeszcze była stara szata graficzna i gdzie nawet pancerników nie było jeszcze, a o anty nie wspominając. Jeden z najdłuższych staży z graczy mam, a gram od 2005 roku. Nie raz w top1, top5 i w top 30, badania, floty i eko. W skrócie moje argumentacje i częsta aktywność na forum. haha no Trzeba wybrać do komitetu osoby, które: 1. grają aktywnie, 2. grają od początku albo prawie od początku, 3. maj…

• Wersja 7.x - dyskusja

Po statystykach widać, że jeszcze ludzie idą w górę, zobaczymy Cytat od cokolwiek: „le expy militarne to już przeszłość. I ” Ja widzę, dalej ogromne przyrosty, zobaczymy

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od ^BrzydaI^: „.. wolalbym tansze zakoncz ” W sumie też dobry pomysł. Co do wersji 7 to odkrywca diametralnie zmienił tą grę. Żeby odkrywcy dostawali taki bonus z piratów to jest duża przesada, takie surowce powinny być tylko ze złomowania flot między graczami. Widać to po tych statystykach, kiedyś jak ktoś spadał w dół to się szukało raportu złomowania, a teraz to jakaś lipa. Rozumiem, że można byłoby zostawić ten złom z piratów ale niezbyt duży a w ciąż jest za duży. Odkrywca powinien mi…

• Wersja 7.x - dyskusja

A widzieliście jaki event badań przez 7 dni jeszcze chyba tak nie było.

• Wersja 7.x - dyskusja

Wylogowania jak wylogowania, ale ostatnio ciężej jest się zalogować nie wiem czy tylko u mnie?

• Wersja 7.x - dyskusja

Wejdzie nowa aktualizacja, która pomału zbliża nas do łączenia uni swoją drogą kto ma napęd nadprzestrzenny na lvl 24? czy to błąd wpisu

• Itemy wydobycia

Apofis - - Zadawanie pytań

Są dopalacze i pakiety. Moim zdaniem nie ma limitu na dzienny pakiet ale to jest tylko moje przypuszczenie - nie sprawdzałem.

• Cytat od NowyLolek: „top1 zawsze odskakuje. ZAWSZE ale nie tak bardzo, wszedłeś na mmorpg? w 5h 200k pkt? ” czasem tak odskakuje dzięki antymaterii zwłaszcza na początku różnice są spore a tym bardziej teraz kiedy odkrywca przynosi niesamowite korzyści to raczej normalka

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od PacSzaman: „Takie cuda na Sombrero faktycznie dobra ta nowa wersja ” Jakie cuda? nie rozumiem

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Void: „Cytat od Apofis: „Przestań grać eko - ta gra nie polega wyłącznie na graniu eko ” Każdy może grać według własnej wizji. Ja też gram eko, jak mam czas to pofarmię idlaków i to tyle. Zwykle tylko się loguję na zwózkę surowców. ” Grać można jak się chce oczywiście, można grać eko mieć jakąś flotę a czasem jak się trafi coś zezłomować. Ale jest to gra strategiczna, w której powinno się mieć kopalnie, robić badania i grać trochę flotą w różnych proporcjach. To tak jakbyś jeździł cały …

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od starcraft: „Kolego damaon niestety ta gra jest p2w podam przyklad - gram tylko eko nie wydalem kasy na ogame. mam 15 planet 45/38/40 kolega te same uniwersum 14 planet 44/38/40 ma wszystkich generalow to daje 12% wiecej surowcow plus na 14 planetach wszystkie dopalki po 40% razem ma juz 52% wiecej niz ja. teraz dzieki geologowi ma jeszcze 10% wiecej pelzaczy to daje kolejne procenty i mimo ze mam lepsze eko i wiecej planet kolega mi w pkt ciagle ucieka ” Przestań grać eko - ta gra nie p…

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od cokolwiek: „A jaki sens ma wrzucanie raportów? P ” no więc właśnie jaki sens ma ten temat? po jakim złomie ja nic nie widzę przecież to skąd mam to wiedzieć.