Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 701-720 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od buleon: „I kolejne pytanie: czy skoro jest możliwość przeskoczenia między uniami, to gdy mam konta na każdym exodusie dla danej docelówki, to dadzą mi wybór/przedmiot do przeskoczenia? ” @buleon pytanie retoryczne czy masz tyle kont? grasz na każdym aktywnie? no bo chyba się tak średnio mi wydaje grać na tylu.
-
Cytat od Raien: „racając do pz moim zdaniem gdyby było 80% pz latanie na pewno było by na klasę zbieraczy ponieważ do utrzymania produkcji na 150% potrzeba ogromna ilość energii, owszem możemy się bawić w bunkry w takiej sytuacji. Nie ma złotego środka Ale co ” nie taka ogromna bez szału nawet 3000 satelit nie ma
-
Dobry pomysł ale pewnie nie przejedzie hehe Jakby co to się zgłaszam do komitetu. Gram od 2005, gdzie jeszcze była stara szata graficzna i gdzie nawet pancerników nie było jeszcze, a o anty nie wspominając. Jeden z najdłuższych staży z graczy mam, a gram od 2005 roku. Nie raz w top1, top5 i w top 30, badania, floty i eko. W skrócie moje argumentacje i częsta aktywność na forum. haha no Trzeba wybrać do komitetu osoby, które: 1. grają aktywnie, 2. grają od początku albo prawie od początku, 3. maj…
-
Cytat od ^BrzydaI^: „.. wolalbym tansze zakoncz ” W sumie też dobry pomysł. Co do wersji 7 to odkrywca diametralnie zmienił tą grę. Żeby odkrywcy dostawali taki bonus z piratów to jest duża przesada, takie surowce powinny być tylko ze złomowania flot między graczami. Widać to po tych statystykach, kiedyś jak ktoś spadał w dół to się szukało raportu złomowania, a teraz to jakaś lipa. Rozumiem, że można byłoby zostawić ten złom z piratów ale niezbyt duży a w ciąż jest za duży. Odkrywca powinien mi…
-
Itemy wydobycia
PostSą dopalacze i pakiety. Moim zdaniem nie ma limitu na dzienny pakiet ale to jest tylko moje przypuszczenie - nie sprawdzałem.
-
Cytat od Void: „Cytat od Apofis: „Przestań grać eko - ta gra nie polega wyłącznie na graniu eko ” Każdy może grać według własnej wizji. Ja też gram eko, jak mam czas to pofarmię idlaków i to tyle. Zwykle tylko się loguję na zwózkę surowców. ” Grać można jak się chce oczywiście, można grać eko mieć jakąś flotę a czasem jak się trafi coś zezłomować. Ale jest to gra strategiczna, w której powinno się mieć kopalnie, robić badania i grać trochę flotą w różnych proporcjach. To tak jakbyś jeździł cały …
-
Cytat od starcraft: „Kolego damaon niestety ta gra jest p2w podam przyklad - gram tylko eko nie wydalem kasy na ogame. mam 15 planet 45/38/40 kolega te same uniwersum 14 planet 44/38/40 ma wszystkich generalow to daje 12% wiecej surowcow plus na 14 planetach wszystkie dopalki po 40% razem ma juz 52% wiecej niz ja. teraz dzieki geologowi ma jeszcze 10% wiecej pelzaczy to daje kolejne procenty i mimo ze mam lepsze eko i wiecej planet kolega mi w pkt ciagle ucieka ” Przestań grać eko - ta gra nie p…