Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 681-700 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od PacSzaman: „2-Czy będzie poprawa zbieracza? Duża ilość graczy narzeka na niego i często na forum pojawiała się prośba o dodanie do niego +2 poziomów technologii plazmowej czy planujecie coś w tym kierunku? ” To zdecydowanie zbyt mało, ale mogli by dodać. Cytat od PacSzaman: „Np 10lm w 1s przy 10 poziomie nanitow ” Poziom 10 za wysoki bo od 5 lvl już jest sekunda, więc można dać od 6 - 2/sek czy 7-4/sek, itd. Coś takiego.
-
Rynek - dyskusje
PostA można wystawić coś lub kupić będąc na urlopie?
-
TOP1 x1 PL - jumek1916 [Veto] & Apeiron [Veto] & agatamakar [Veto] vs. Przemytnik_Betonu [B_B] ~ 487572.73%
Apofis - - Starcia Nekkar
PostCytat od Starrk: „r jest 30%, na u68 jest 40%. Więc to nie to samo ” To zwracam honor - nie to samo nie wiedziałem , a co się stało z obrońcą ? z jego statkami z pola wrakowego? gość nie ma statków w statystykach wcale. Ale gość widać same lm głównie no i pionierki, to widać żadna flota i łatwo kogoś takiego zezłomować na moonie. Tak się floty nie buduje. hehe Jeszcze raz gratulacje niezły wlot w taki bunkier.
-
TOP1 x1 PL - jumek1916 [Veto] & Apeiron [Veto] & agatamakar [Veto] vs. Przemytnik_Betonu [B_B] ~ 487572.73%
PostCytat od Starrk: „a %, bo ten z ” Procent jest 30% i na Nekkar i na u68 raczej. Więc chyba to samo. Gratulacje niezły zysk i procent.
-
Cytat od Muniek: „Gram i nie obchodzi mnie czy jestem na pozcji 4,5,6,7. Mam 5 planet na 4 pozycji, wszystkie zmienia mi na 5 pozycje (jeden pies...obojetne...) Dostaje za to 5 relokacji, przenosze sobie wszystkie 5 planet na 15stki z ” Musieli by uwzględnić planety tylko bonusowe, wtedy relokacja darmowa by ci się nie należała. E za dużo roboty nie przejdzie
-
jumek1916 [Veto] vs. Emperor Nemesis ~ 8496.5% - mini farming + zbiórka
PostCytat od Selentyn.forum: „Obrońca się swego czasu trochę podtuczył na mojej żonie, ” Oj to jakoś dziwnie zabrzmiało graty