Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 661-680 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od schweppes65: „zy to jakaś zasługa? W pewnym sensie tak. ” Ok w pewnym sensie jeśli jest tak jak mówisz to spoko . Ale do miana najlepszego gracza w sensie statystyk tu bardziej chodzi raczej (ST, rankingi, ilość rw, osiągnięcia w S&D i inne). Chyba, że się mylę?

• Cytat od Choper666: „Argument o nierozbudowanym koncie można zastosować odnośnie każdego, wystarczy go porównać do top1 uni (jeden z Twoich kandydatów zresztą ), przy 3 miliardach punktów każdy inny gracz jest nierozbudowany ” Ale bez przesady gość ma zaledwie z 2 mln pkt to nie ma porównania i jest nie aktywny w grze więc argument jak najbardziej za. Ja go nie znam więc nie mam nic osobistego do gracza a tylko stwierdzam co widzę po statystykach i nieaktywny ponad 7 dni! to ktoś taki nie zasług…

• Cytat od Choper666: „głaszam @schweppes65/M ” Czy to gracz Chomik Bojowy? Bo jeśli tak to on nie zasługuje żeby tu być, moim zdaniem ale ok dowcip dobry Ja zgłaszam, żeby wyrzucić z listy gracza chomik bojowy - uzasadnienie gość nawet nie ma konta rozbudowanego nie mówiąc o reszcie - nie ma uzasadnienia aby być na liście

• Cytat od RAFUS1973: „nie wiedzieli co .gdzie i kto ” To napisz, proszę kogo byś nominował jeszcze do ankiety? Bo może nie wiedzą. Potem i tak będziemy głosować tylko na jednego gracza w ankiecie. Czy wybrać gracza, który gra cały czas aktywnie czy jest już na urlopie ale miał sporo osiągnięć, to już każdy wyrazi swoją opinie poprzez wybór w ankiecie swojego kandydata. Proszę ja nie gram od początku na tym uni a dopiero po fuzji więc parę lat ale mogę podać i nominować: też Lord Maul - Najwięcej …

• @lajt (lajt) złomuje ST - sporo % łącznie, chyba najwięcej, pomaga, top1 flot zawsze. @ZDOBYWCA1 (ZDOBYWCA) duża ilość ST, nawet pomimo wersji 7 z piratami

• Wersja 7.x - dyskusja

Apofis - - Porozmawiajmy o OGame

No tak ale to tylko gra, bez przesady. Wystarczy być trochę ogarniętym i mieć w miarę dobrą strategie bo to gra strategiczna i nieźle się tu mieć bez spiny. Mieć przygotowany plan taktyczny na wypadek tego czy owego. To nie fizyka kwantowa ludzie. LUZ

• Wersja 7.x - dyskusja

Ja wolę robić pompki zrobiłem właśnie ponad 130

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od cokolwiek: „Przecież każdy wie, że pisząc o górnikach AmsteIL ma na myśli tych logujących się raz dziennie. Jak siedzisz 24h, farmiąc idlaki - to wiadomo, że stosują się do ciebie trochę inne zasady. Proste. Gracze nie dzielą się na zbieraczy i flociarzy - tu nie ma zerojedynkowego podziału - jest trochę odmian szarości. I ta szarość to jest właśnie aktywność gracza. Kolejny, co nie patrzy na sens postu - tylko czepia się słówek i dorabia sobie teorie. Patrz na sens postów AmsteILa, a n…

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od AmstelL: „órnik grający pasywnie wybiera zbieracza. Powinien zarabiać najmniej Górnik grający aktywnie słał expy, farmił idle i wybeirał odkrywcę. Powinien zarabiać więcej Ala ma kota. Apofis składać wyrazy, ale treść trudna. ” Chłopie dla ciebie to takie trudne, że górnik tez gra aktywnie atakując - może być zbieraczem generałem czy odkrywcą nie ma znacznie to takie trudne dla ciebie widzę a nie dla mnie Górnik robiący ataki to nie jest pasywna gra! Chyba nie grasz w to zbyt długo więc…

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od AmstelL: „Wybacz. Najwyraźniej przeceniłem Twoje zdolności. Rysować nie umiem. Nie dogadamy się. ” Ja wiedziałem, że ty nie rozumiesz co piszesz sorry nie dogadamy się jak co chwile zmieniasz zdanie. Raz dla ciebie zbieracz jest eko a raz flociarzem co coś tu nie tak u ciebie Raz [piszesz, że górnik to nie jest gracz aktywny a raz, że tak to się zdecyduj sam

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od AmstelL: „@Apofis przeczytaj jeszcze raz, ale ze zrozumieniem ” Ty zobacz co napisałeś post wyżej zaprzeczasz sam sobie, więc ty nie czytasz sam tego co piszesz bez zrozumienia to co piszesz. @AmstelL

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od I am back: „Czy Wam ktoś kasuje pamięć co noc i każdego nowego dnia odkrywacie to samo przez 9 miesiec ” Pytanie jest dlaczego to się wszystko działo te 9 miesięcy? moim zdaniem celowo a nie zakończyło jak klonowanie.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od I am back: „Problem w tym, ze odkrywca byl przegiety a general lekko niedopracowany. ” Dokładnie w samo sedno. Nikt nie twierdzi, że odkrywca ma nie mieć profitów z piratów tylko nie w takich ilościach.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od AmstelL: „Nikt nigdy nie powiedział, że macie to odrobić. Generał, ” Ale po to się gra, nie wiem czy wiesz, inaczej gra nie ma sensu, Cytat od AmstelL: „Generał, czy odkrywca, którzy promują aktywną grę, powinny dawać wielokrotnie więcej korzyści niż zbieracz, który daje bonusy do samego stawiania domków. Swoją drogą uważam, że daje stanowczo za dużo. ” Ale promowanie nie ma nic wspólnego z napychaniem się flot, gościu pisałem wcześniej zbieracze też grają aktywnie nie gadaj tu głupot, …

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Uudelleen: „A po 3 z tego co widzę najwięcej płaczą Zbieracze że im odkrywcy tak odskoczyli i wogóle, a dla mnie to normalane że powinien być bardziej promowany ten kto gra aktywnie, a nie ten co się zaloguje raz na dzień albo dwa dni i kliknie kolejny budynek, przy czym nic mu niemożna zrobić bo przecież budynków się nie da rozwalić ” Skąd Ty wiesz jak kto gra, co wgl Ciebie jest aktywnie? ludzie grają aktywnie generałem i odkrywcą i zbieraczem też logując się często, atakując, budując…

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Starrk: „y o niebie my o chlebie. Jeżeli masz zażalenia to kieruj je do Gameforge, nie do obsługi forum społeczności pl. W polskim dziale team nie widzę takiej roli jak, "obsługa tech ” @Starrk no podobno zgłaszane było i widać tego efekty gry tylu miesięcy, więc co by to dało? Moim zdaniem zamiecione pod dywan i tyle. Ty się też sam nachapałeś pkt więc ci to lata teraz. Szerokości i wytrwałości dla tych co im się chce jeszcze grać po czymś takim, bo sporo dobrych graczy odeszło z tego …

• Wersja 7.x - dyskusja

@Starrk wystarczyło zatrzymać to tak samo jak klonowanie surowców, które dość szybko zostało skorygowane. A w przypadku odkrywcy ciągnęło się to miesiącami. To coś chyba nie tak tu było. Nie wierze, że się nie dało. @Ruda sama pisałaś, że napuchłaś z pkt więc nie gadaj, że nie zyskałaś Ty i inni bo w to nie uwierzę akurat. Cytat od Ruda: „Niektórzy na innych uniwersach dorobili się dużo większej floty na ekspedycjach i przy nich wypadam po prostu jak biedak. ” Cytat od I am back: „@Ruda nie zmie…

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od AmstelL: „się trochę zarobić. ” ładne mi trochę hahaa przeskok dziesiątki i setki mln pkt a topka miliardy Jak my teraz mamy gonić resztę? nie da się. Musieli by dać teraz reszcie taką możliwość dla zbieracza, ale wiadomo, że tak nie będzie. Trudno trzeba grać swoje i liczyć na.... nie wiem na co/ ; data-verified= "> r Cytat od Ruda: „Każdy z nas wie jak bardzo Odkrywca rozwalił rozgrywkę na uniwersach, teraz się pozmieniało ale floty i punkty pozostały. ” Tylko, że wam to pasowało bo r…

• Wersja 7.x - dyskusja

No nie żartuj, że dużo. Bo choćbyś miał 1 mln dt to ci nie spalą nawet miliona dexu a weż sobie konkretną flotę do wysłania to są miliony dexu. A jak nie masz floty to możesz zamiast transporterów zamrażać surę w badaniach i budynkach a teraz i w rynku.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Damaon: „Dzięki temu nie muszę robić fsów. ” Jak nie masz floty to nie musisz