Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 581-600 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
S&D - wątek dyskusyjny
Apofis - - Seek & Destroy
PostCytat od I am back: „A co Ci teraz zmieni S&D skoro i tak wieszkosc na urlopach? ” Coś Ty, jakich urlopach, ludzie grają złomują że hej widzę przecież. No nie zrobią to ok. No ich decyzja. Dla mnie absurdalna jak zamykanie wyciągów narciarskich gdzie są hektary świeżego powietrza w przeciwieństwie do otwieranych galerii ale cóż. nie pojeżdżę w tym roku chyba na nartach.
-
S&D - wątek dyskusyjny
PostCytat od I am back: „No raczej chyba niekoniecznie moim zdaniem. Po fuzji zazwyczaj jest duzo wieksza aktywnosc na uni wiec wtedy S&D ma wiekszy sens. ” A wiesz kiedy będzie fuzja? chyba nie, więc bezsensu czekać na coś na co nawet terminu nie ma i planu.
-
S&D - wątek dyskusyjny
PostLepiej zrobić jak najwcześniej póki nie ma fuzji nawet jeśli miało by być skrócone. Tak mi się wydaje.
-
Cytat od I am back: „ze pomimo wielkich flot jakie dzieki tym ekspedycjom powstaly, nadal sa gracze z milionami statkow latajacy po 1-2kk sury na idlaki. Wiec co pomyslec o takim graczu? Flote zbudowal na pokaz czy faktycznie potrafi nia grac? ” No zgadza się takie osoby teraz szybko padają. Pseudo flociarze co mają tylko lm, jeden ostatnio skasował konto po tym jak został zezłomowany same lm ok 40 mln a potem dobitka i kasacja konta. Poddał się jak lamus. Cytat od I am back: „e od razu sie podd…
-
Mroczny aka Death of Rats & szajka1 [The Best] vs. Dokotorss [BoN TTD] ~ 800218.9% - detronizacja Jumczysława:P
Apofis - - Starcia Nekkar
PostCytat od MrocznyZew: „akończyć grę i pokasowal konta ” Co za lamus, widać prawdziwego gracza teraz jakim nie był. żal FLOTA NA ODKRWYCY TO CO SIE DZIWIĆ
-
Wszystkich nie sprawdzałem na razie, ale zobacz sobie statystki na Xanthus sporo ludzi tam ma przyrosty, więc nie jest takie wymarłe to raz, a po drugie a czołówka nie ma aż tak małych zysków. może to nie to samo co Nekkar czy 68 ale sporo we flotach się tam dzieje jak widać. Także nie do końca ta lista jest pewnie taka słaba.
-
Cytat od Muniek: „hahahaahahah yyyy 90% uni ? ” Tylko zobacz, że większość tych uni trzaska takie floty aż miło i jest tam sporo aktywnych graczy np. Nekkar , u68 to podaj jakieś gdzie aktywność mała i mało graczy? Ja wiem co było 10 czy 15 lat temu ale teraz jest sporo graczy aktywnych popatrz dlatego podaj jedno uni? ja ci podałem 2 aktywne a jest więcej, więc 90 % uni nie jest wymarłe. Nie ma tak jak kiedyś to fakt. hehe podaj konkretne uni
-
Cytat od Muniek: „uwazam że jednak przez bonusy zbieracza - takie jest moje zdanie ” Bonusy od zbieracza są nie duże i nie przynoszą takich mld zysku jak przy odkrywcy, więc myślę, że moja teoria jest bardziej prawdopodobna, gdyż jak się komuś nie chce ogarniać expów to zbieracz robi robotę i nic nie trzeba przy tym wysyłać. Dlatego wybierają zbieracza, a ci co mają tam odkrywcę nie robią takich expów jak trzeba do osiągania sporych zysków tyle mi się nasuwa .
-
Cytat od I am back: „Nie do konca sie z tym zgodze. Zbieraczowi tez nikt nie zabroni pospawac floty i strzelac aktywnych na setki milionow, jesli nie miliardy zysku ” Ale mówisz o ze złomowaniu kogoś owszem to jest część aktywnej gry, tak powinien grać zbieracz aktywnie również. Ale odkrywca może robić to samo plus bonusy z expów Każda klasa może farmić, złomować, i latać na idlaki, pomijam więc te rzeczy a skupić się trzeba na tym co dana klasa ma żeby zyskiwać przewagę na inną. Czyli dalej odk…
-
Cytat od PacSzaman: „Każdy gra jak lubi jedni mają więcej cz ” Chodzi tylko o to, że jeśli ktoś aktywnie gra zbieraczem a druga aktywnie odkrywcą to odkrywcą można dorobić się dużo więcej. Czyli Odkrywca ma przewagę zakładając aktywną grę bo tylko taka ma sens , jeśli ktoś gra nie aktywnie obojętnie jaka klasą to nie ma sensu brać tego pod uwagę bo gra lajtowo z nudów a coś tam po klikam. Mowa jest o graniu aktywnym. Odkrywca ma przewagę.
-
Cytat od I am back: „Odkrywca musi byc aktywnym, by wykorzystac profity dzieki swojej klasie i miec lepsze wyniki niz nieaktywny, logujacy sie tylko na zwozki surowca zbieracz. ” To jest logiczne raczej, że trzeba expy wysyłać jak szalony wiewiór i struś pędziwiatr żeby mieć wielkie zyski. Inaczej nie ma sensu większego tym grać. Ale aktywny odkrywca dalej ma przewagę jak widać.