Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Może nasza energia w jakiejś postaci ucieka z naszego ciała gdzieś.
-
Covid zaatakował połowę pilotów moich statków hehe, brakuje mi środków dezynfekujących żeby dezynfekować kokpity statków hehe
-
Gra o Tron
Apofis - - Muzyka i Film
PostW ostatnich odcinkach tamtej blondynie coś się w głowie tego... nikt się nie spodziewał takiego zakończenia chyba?
-
Wasze ulubione seriale
Apofis - - Muzyka i Film
PostGwiezdne wrota. Przyjaciele.
-
Skoki narciarskie
PostBrawo dla Piotrka Żyły za zdobycie Mistrza Świata na skoczni normalnej.
-
Cytat od Marsic: „Cytat od TaurekGary: „Cytat od Art: „Zibal (152), Cosmos (155) połączą się z Xanthus (150) - Proces fuzji: od 2.03 10:00 do 9.03 10:00 - Zmiana konfiguracji Universum Xanthus nastąpi 1.03 14:00: - zwiększenie pól do +30 ” @ArtA czy jest jakaś techniczna możliwość by do tej mieszanki dodać Uniwersum Taurus (120) - konfiguracja podobna, punktowo to samo. To dlaczego Taurus też tam nie dodać? Aktywnych może ze 130 graczy, reszta to idlaki albo wieczne urlopy (I). Jest opcja by coś…
-
rynek eynek ryneczek
PostCytat od skorek: „ykupionego geologa. ” Słowo klucz wykupionego, lecz nie każdy chce kupić geologa, a tu chodzi, żeby było sprawiedliwie coś za free.
-
Historyczny
PostJak się nazywała jedna z podstawowych broni minutemanów? Oraz podać 2 charakterystyczne cechy tej broni.
-
rynek eynek ryneczek
PostCytat od EBOLA: „enerał ma = sloty odkrywca = sloty na ekpedycje zbieracz = +2 oferty !!!!! wiecej na rynku a gdzie k** ten rynek? ” Jeśli tak to rozpatrując to fakt, zbieracz ma + 2 nic. : D a reszta ma tam coś. Mogli by coś dodać hehe ale złudne nadzieje.
-
Biologiczny
Posthapten? , oj chyba nie wiem za trudne dla mnie hehe
-
Historyczny
PostJeden miał upodobania takie, galijskie płaszcze z kapturem, jak habit u księdza, a tamten miał przydomek bucik bo jak był mały to chodził w sandałach rzymskich. Nie wiem