Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 421-440 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Nie da się wpisać w okienko ilości do zniszczenia.

• Wersja 7.x - dyskusja

Apofis - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od ^BrzydaI^: „da sie!. Mi znikly dopiero po 2? Dniach ” Chodzi o to, żeby znikały od razu i żeby można normlanie wpisywać w okienko a nie da się.

• Coś z tą wersją się popsuło bo się nie da przeciw rakiet zniszczyć swoich. ktoś to zgłaszał już może? Nie można wpisać ilości w okienko, co prawda można to obejść ale coś nie tak jest. Drugi błąd to jak się wchodzi w handlarza to się wszystkie planety i księżyce zaczynają świecić aktywność

• Cytat od I am back: „isalem wyzej. Chcesz miec pewnosc, ze nikt Ci nie przeszkodzi w niszczeniu to musisz obserwowac cel by wiedziec, w jakich widelkach czasowych puscic niszcze. No ale jeden brzydal juz mnie skwitowal, ze nikt nie siedzi 24h a ja pierdziele glupoty. Owszem, niszczenie nie ma sensu kiedy jest gra o tzw. pietruszke. Ale kiedy w gre wchodzi konkretny cel, to wtedy dniami i nocami nawet kilku flociarzy siedzi i ogarnia temat na zmiane. ” Ok zgadza się ale tu chodzi o zdobywanie try…

• Cytat od I am back: „est wtyczka, AGR dzieki ktorej policzysz sobie ile gs musisz wyslac, by jednym slotem na niszcz rozwalic moona. Oczywiscie pod warunkiem, ze nikt sie nie podstawi. Znajomosc mechaniki gry sie klania. Sa bowiem tacy, co wysylaja 6 fal na niszcz po 2-3 gs i licza, ze sie uda spalic kule. Ja jestem z t ” Ale tu nie chodzi o liczenie bo to każdy wie, że czym więcej gwiazd tym większa szansa na zniszczenie co swoją drogą jest to tylko prawdopodobieństwo i są różne kalkulatory na …

• Cytat od I am back: „A co w tym niby trudnego? ” Trudniej jest rozwalić księżyc niż wysłać widomość czy flotę na stacjonuj itd. Napisałem trudniejsze a nie trudne. Czytaj dobrze.

• Cytat od CzarnyPan: „całe puste układy i to nie są pojedyncze przypadki ” Dobrze, że są pustki musi być zróżnicowane. Byle nie za dużo ich było.

• Z tych fajnych nagród to: sloty, anty i badanie. Mogli by dać następnym razem trudniejsze zadania i lepsze nagrody np. zniszczenie księżyca? nagroda: poziom kopalni +1 albo badanie typu napęd czy z badań zaawansowanych coś. Bo te nagrody są dobre dla początkujących i zadania również. Ale pozytywnie czekamy na następne.

• Cytat od Mad Max Ufop U21: „Info sprawdzone, ” Rozumiem, że ktoś tak zrobił i się udało. Ok dobrze wiedzieć.

• Cytat od sanvean: „e. Ktoś nawet wczoraj czy przedwczoraj cytował ” Nagrody można odebrać w czasie trwanie eventu. Widocznie nie dodatkowe.

• Cytat od skorek: „Odnośnie sztabu i nagród. Aktywowałem sztab po trzech nagrodach. Nie da się odebrać z tych wcześniejszych poziomów. ” Jak to się nie da? Włączyłeś sztab odebrałeś wszystkie nagrody podstawowe a dodatkowych nie? @skorek

• Jak ktoś nie zamierza robić robić kolejnego poziomu astro na nową planetę to mu się taki 1 lvl astro niezbyt przyda. Ale może dostanie kolejny lvl i bum jak znalazł a to też pkt w badaniach są jak by nie było. I nad czym tu deliberować.

• nie za dużo 80 % trochę lekka przesada już chyba. no ale skoro zrobili

• Oprócz laserowej i jonowej to chyba wszystkie badania się do czegoś przydają, jednym mniej a drugim więcej. Po co to rozkminiać. Nie zależy to od nas jakie badanie będzie.

• Cytat od ^BrzydaI^: „ja bym wolal ta surke w kopalnie wpakowac, bo wciaz bezsensowne bedzie robienie badan i pakowanie miliardow surki w badanie ktore nie przynosi korzysci tylko dla pkt ” Ale nie dadzą napędu czy bojowego badania bo to zbyt cenne. A takie inne badanie dla samych pkt mogą dać. Ale mogli by dać jakiś poziom kopalni lub innego budynku. Ale czy poziom kopalni jest realny? no może i pewnie ze sztabem a być może trudniejsze zadania do tego. Zobaczymy.

• Cytat od Nonick: „awet gdyby w każdym evencie było +1 jakieś badanie, to ” Badanie ale ze sztabem. Badanie podstawowe lub zaawansowane jedynie ale nie każde.

• Cała zakładka Nagrody zostaje zlikwidowana z menu, jeśli nie nastąpi od nowa kolejny event więc pewnie pkt giną bezpowrotnie. Nie liczył bym na odpowiedź w tej sprawie hihihih Dowiemy się jak będzie nowy event to nie jest takie istotne, lepiej nie powiedzą kiedy będzie nowy i jakie nagrody hehe

• Logicznie rzecz biorąc powinny przepaść bo nowy event to pkt zbierane od nowa. Dziwne by było, że za 20 eventem ktoś z nadwyżką nie musiał by robić zadań bo już by miał pkt zebrane wcześniej to by było trochę bezsensu. Nowy event nowe zdania i nowe pkt.

• Cytat od arts: „ką trytu ? Przechodzi po prostu do następnych eventow ? ” Raczej nie.

• Cytat od Macmichael1: „rozpoczęła się jeszcze w tym miesiącu? ” @Art na święta? może nowe nagrody hhee wiadomo coś gdzieś