Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 401-420 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Muniek: „kurde moze masz racje faktycznie....ok to zbier ” Jak bierzesz tylko darmowy ten 4 dniowy sztab to możesz go uruchomić 3 dni przed końcem eventu.

• Cytat od wujek: „11 lvl ” dostanie 12 lvl Cytat od UKM-2: „ń już są warte więcej niż tyg sztabu ja wolę sobie sztab kliknąć i mieć te skracacze niż kupować na promocji po 27k za sztukę no i reszta wszystko zależy co się komuś "opłaca" ” Tak samo jak dok ktos chce

• Cytat od Muniek: „bierzesz tyle trytu by odebrac poziom 5 ” ostatnio zebrałem aż za dużo, każdy dzień to 1000 a masz 14 dni czyli 14000 a nagroda jest za 12500 czyli zbierzesz

• Cytat od Virus: „edna ekspedycja musi trwać 4h. ” Cytat od arts: „Czy grze chodzi o ekspe 4godzinna i jest to tak nieprecyzyjnie podane ? ” Nie prawda. Mogą być 4 ekspedycje po 1 h łącznie 4h

• Cytat od buleon: „Ciekawe czy ten event jest cykliczny i cały czas się ” Tez się zastanawiam nad tym, może ze względu, że Święta i dlatego jeden po drugim. A może być dość często zależy od kuponowa anty w czasie eventu. Czyli robimy tak: 1. zbieramy tryt do 31 2. aktywujemy sztab darmowy. 3. zbieramy wszystkie nagrody 31 grudnia podstawowe i dodatkowe z 2,3,4,5 poziomu ktoś to ostatni przećwiczył że się da.

• Cytat od I am back: „biorac pod uwage, ze dali event na krotsze badania. Ale jak juz pisalem wyzej, jestem uznawany za debila i pisze gl ” A no ja tak nie robię hehe w tym wypadku jaki opisałeś to zgoda. To zależy od gracza jak to rozegra itd. Czy mu zależy itd. Czy tak zrobi czy nie. ja nie będę pakował sury w szpiega czy anty żeby dostać lepszy poziom szpiega gdybym miał niski poziom czegoś to i owszem można wydać surę ewentualnie.

• Cytat od I am back: „Ja mam aktywny non stop. Nie daje sie dymac GF na kase jak co niektorzy. Wydam raz, 425k anty i spokoj. Ile mnie to kosztuje? Niecale 50zl na 3 miesiace. Rzeczywiscie majatek ogromny ” Haha ale my mamy za darmo sztab za każdym razem i aktywujesz w ostatnim dniu sztab i zbierasz nagrody i zero wydawania kasy

• Cytat od Muniek: „Pytanie KIEDY go musze kupic najpozniej ? ” Chyba najpóźniej w ostatnim dniu eventu 31 Cytat od Muniek: „lko nie osuiagne 5 lvl a ” Dasz radę Cytat od I am back: „na co komu ta tech szpiegowska? Kolejne puste punkty do nabicia na konto. Ja ” Żartujesz, szpiegowska to dobre badanie, masz pkt w badaniach i lepiej szpiegujesz a co dla Ciebie nie jest pustym pkt? Po to się robi żeby pkt były cokolwiek robisz na ogame to sa pkt

• Generał x3 wow zaszaleli

• @Muniek masz dok ze sztabem hehe

• Cytat od Aurora Borealis: „jest tylko siedem typów klimatycznych ” Nie tylko 7 ale 7 podstawowych, ale generalnie można wydzielić więcej. Powodzenia przy 7 planetach

• Cytat od I am back: „Juz mialem nie raz przypadki, ze zapilem i flota cudem sie uchowala ” Może dlatego, że Ja nie pijący jestem zawsze, to flotę pilnuje. Wiem taki dziwny przypadek nie pijący ale piłem trochę w młodości heheh Nie pije nie pali hehe bez nałogów no oprócz ogame, treningów, nart i nauki.

• Cytat od I am back: „Czyli jak ktos zapnie sobie urlop na okres swiateczno-noworoczny to moze sie po nosie jedynie podrapac bo nie bedzie mial szans na skorzystanie z eventu. Super przemyslane. Pilnuj fs-ow, rob zwozki w swieta i ogarniaj event zamiast spedzic ten czas z rodzina. Wyjdzie kto nie ma zycia w realu ” A to wychodzi, że ja nie mam hahaa bo nigdy nie włączałem urlopu na święta przez 15 lat. spędzałem czas z rodziną ale nie potrzebowałem urlopu a teraz są smartfony więc tym bardziej ni…

• ,,Zadania i nagrody na nowych serwerach będą inne niż na pozostałych''. Czy to oznacza, że dla nowych Uni będą takie jakie były a dla starych uni trudniejsze?

• Cytat od Muniek: „Było cos o tym kiedy nastepny event nagród bo nie czytam juz tego szlamu ? Jaak co to info dejcie ” podobno od jutra do 31 ale w PL nie ma wzmianki bo święta sprzątanie

• Cytat od Conradus Ars Humana: „flot x1 są najlepsze. W szybszych trudno mówić o strategii. ” Najlepsze a czym szybsze tym strategia ustępuje szybkości, co nie oznacza że strategii tam nie ma wcale.

• Technologia komputerowa

• Cytat od Macmichael1: „Jutro startuje druga edycja eventu: ” Czyli będzie pewnie podobnie wyglądało jak to. Cytat od Aurora Borealis: „tylko 7 planet Tak niesztampowo ” Pewnie żartujesz hehe ale od początku istnienia ogame można od razu było mieć aż 9 planet i każdy mógł mieć więc skąd te 7 u Ciebie hehe

• Wersja 7.x - dyskusja

Apofis - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od Hahohe: „le ja przypominam, że od lat można przeciwrakiety sprzedawać handlarzowi złomu, więc problem jest na ten moment dość rozdmuchany... ” Można oczywiście sprytnie sobie z tym poradzić inaczej, jak piszą inni, ale chodzi o to żeby naprawili.

• Import / Eksport x6

Apofis - - Gra

tak dajcie więcej hehe i energia 80 % żeby była częściej tak jak na początku heh e