Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od wampek: „zasów, kiedy to dok będzie decydował o topce w punktach. ” HAhahah kto by to przewidział co nie hehe Cytat od Void: „hociaż pełzacze mogły być sprzedawane ” Teraz jest problem bo taki odkrywca jak straci pełzacze to bye bye albo wydać anty miliony albo zostaje bez także muszą takie osoby teraz uważać i się nie wychylać eheh bo mogą mieć po tak dla zasady w razie odwetu
-
Czyli każdy będzie mógł wybrać jakie chce badanie podnieść o 1 lvl? tak jaśniej i fajnie ale czy ktoś się zainteresuje tym , mogło by wejść Jestem na TAK
-
Czyli wygrane badanie to tylko astro by było nic innego?
-
Cytat od Iron Dragon: „Czy działa opcja ze zbieraniem trytu do 31.12 i dopiero wtedy odebraniem wszystkich nagród z rang, w tym w pierwszej kolejności sztabu dowodzenia na 4 dni, który da boost do otrzymania nagród do wszystkich rang poza 1? ” Tak. Można wziąć sztab wcześniej ale nie zbierzesz tych nagród dodatkowych ze wszystkich poziomów. Cytat od Muniek: „dlatego tez piszę - dok nie zuzywa zadnej energii, nie pojawia sie wiec nic na minus. to tylko wymaganie na klikniecie "buduj" i mozna satk…
-
Cytat od Virus: „Osiągniecie 1/6 - Mała ilość surowców/nagrody w postaci dopalaczy brąz Osiągniecie 3/6 Średnia ilość surowców/ nagrody w postaci dopalaczy srebro itd. ” Tylko, że tu w nagrodach dają badanie typu szpieg za miliony a w osiągnięciach musi być taka sama lub lepsza nagroda, tak się nasuwa takie spostrzeżenie
-
Cytat od Qwant-holon: „a niszczenie moonów, ” Ale zauważ, że na razie nie ma takich zadań trudniejszych. Jeśli by się pojawiły to mogło by to być ale pewnie nie wprowadzą oni maja swoja wizję. Sam pomysł dobry i jest rozwinięciem tych zadań ,,Nagrody'' i jest to ciekawy pomysł i najdłuższą mete czekanie na kolejne eventy do sumowania tych trudniejszych dobre.
-
A ja nie bardzo wiem o co chodzi z tym bo opisu brak.
-
Cytat od BlackLatteCoffee: „nagle konto ma 70mln punktów więcej (przeskakuje nas w top i śle surowce - darowizna ) aż do kolejnego eventu (może wielkanoc) ” Kto by się w coś takiego bawił hehe Cytat od zefir: „Zbliża się UF ” Gdzie się zbliża jakieś info? @zefir Cytat od El Baaboollo: „o już wiadomo dlaczego rynek zniknął. Już sobie wyobrażam jakby te zadania robiły zaprzyjaźnione konta. A potem te same konta zbierały nagrody i transferowały przypadkiem na jedno. ” No właśnie nie dlatego bo nie …
-
Cytat od cokolwiek: „Nie dogonisz - bo a) eko zyskuje więcej za nicnierobienie niż ty łącznie z farmieniem b) flociarz nie ma sensownego celu - i znów - eko topki daje więcej niż aktywny flociarz pozłomuje. Jedyne co to liczenie na a) urlop przez 3 lata b) bana c) nową wersję z nowym bugiem, który działa tylko dla aktywnego gracza - jak np piractwo. Ale to dość szybko zostanie ogarnięte przez topkę - więc musisz liczyć na bug gry, który znasz ty, a oni nie ... Albo wygrana w totka i lecisz z ant…
-
Rynek
PostNiech zrobią rynek za antymaterię jak handlarz i po sprawie zyski pójdą im w górę, proszę o napisanie tego do nich to rynek przywrócą gwarantuje. Sam będę korzystał jak [ciach] Super Moderator Ruda:Wulgaryzm
-
Cytat od sanvean: „No chyba, że masz wysoko DOK, to wtedy jesteś o krok do przodu. Więc tylko DOK się licz ” Tak tylko dok reszta niema znaczenia Muniek miał rację oby więcej doków Cytat od I am back: „jest nic nie warte. Aktywujesz, tracisz moona i wracasz do pktu wyjscia. ” To trzeba nie tracić głowy i mona pilnować hehe jeszcze nie straciłem żadnego a miałem kilku prób mi koleś leciał i tylko gąski zostały zjedzone przez moje wilki
-
Cytat od powyginany drucik: „4-5 eventów z anty x9. ” ta ja zbierałem tam czasem 3 tyś nic więcej także raczej nie dla każdego Cytat od I am back: „akich jak przedmioty do zmiany klasy warte po 5000k anty kazdy? Po co pakowac sure by podniesc sobie ten glupi dok czy szpiegowska oczko wyzej? Nie lepiej odlozyc sury, zmienic klase i pospawac sobie statkow z innej, niedostepnej wcze ” Już zajumali były 3 generały hehe a nie no szpieg dobra nagroda ale sa inne też racja ja chciałem podnieść zawsze s…
-
Cytat od powyginany drucik: „rzyznaje się, nie myślałam że GF zrobi tak szybko event. O 14:00 skończył się jeden a o 14:10 ruszył kolejny. Tak szybko rozdawanie kolejnych lvl czegokolwiek ma ogromny wypływ na punkty. ” Może to tylko na święta hehe i po już nie będzie kolejnego. Dają dok a nie np nanity czy kopalnie bo to lepsze rzeczy są i takich nie dadzą bardziej wartościowych a dok no jedynie pkt
-
Cytat od powyginany drucik: „co mam DOKa robić? Niedobre GF. ” To zależy czy wolisz pkt nabić. Musisz wydać anty żeby mieć dok Czyli są 2 pytania. 1. Czy chcesz wydać sure w dok, dla osiągnięcia jedynie pkt? 2. Czy jesteś w stanie wydać na to anty? Ja tam doku nie biorę bo mi nie zależy i nie wydaje anty.