Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 361-380 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Muniek: „Rozumiem ale czytam dyskusje czy ktos zdazy kliknac jak da do stoczni 5 statkow i walka zdazy czy nie to sie zastanawiam co to za ludzie.... ” normalnie tak jak piszesz, robisz kilka statków i zdążysz wszystko. Sam tak robię. Tylko trzeba pomyśleć. Ja tylko zbadałem temat z tymi sekundami Cytat od I am back: „Mozesz to nagrac, zrobic z tego filmik? ” A już szkoda zachodu. wejdź sobie na uni testowe i sam sprawdź Wesołych świat wszystkim

• Cytat od I am back: „ak jak pisalem wyzej, nie zdazy Ci sie przeladowac zanim skonczy sie budowa i serwer ogarnie, ze klikales za anty dlatego masz komunikat, ze ni ” Nieprawda 7 sek klikałem i też się nie da. To nie jest wina Internetu. klikam przy 7 sek zakończ wyskakuje komunikat i sek lecą dalej 4,3, itd.

• Cytat od I am back: „Serio? Wlaczasz budowe 4-sekundowa, ” 4 sekundy na zakończenie całkowite i komunikat, że nic nie jest w budowie. Przy 7 też się nie da.

• Cytat od I am back: „4 sekundy chcesz zakonczyc? Powodzenia skoro klikniecie mysza czy tapniecie paluchem na fonie plus czas na przeladowanie tyle zajmuje ” Przy szybki necie trwa ok 1 sek no ackra twierdzi, że tak robił i że się da to sprawdziłem. da się 10 sek nawet 7 się nie da. To jest kwestia algorytmu, albo błędu.

• Cytat od I am back: „ie wyrobiles. Mialem tak wczoraj z silosem. Przycielo neta i nie udalo mi sie przeklikac budowy trwajacej kilkanascie sekund. Za druga proba niecale 30 sekund budowa i na luzie siadlo. ” Raczej nie bo mam szybki net 60 Mb/s Sprawdzałem to teraz 4 sek nie da się zakończyć. Wyskakuje komunikat nie ma obecnie budowanego obiekty jeśli chce się skrócić 4 sek @ackra sprawdzone przed chwilą. 7 sek też się nie da zakończyć. Przy 10 sek się da. Tak było cały czas i teraz też tak jest…

• Cytat od ackra: „Pierdoły wypisujesz, wcześniej robiłem stocznię na moonie która ogólnie się robiła 16 sekund i skróciłem o połowę i zakończyłem za anty, nic nie musiało być dłuższego. ” Nie pierdoły, tylko tak jest. Ja tak miałem, jak czas był zbyt krótki w sek. to nie chciało skracać i napis, że nie ma co skracać. A jak skracałem przy większej ilości czasu to skracało. Więc sprawdzone info. Widocznie coś nie tak jest skoro u ciebie skracało. To gdzieś jakiś błąd widocznie był.

• Cytat od ackra: „wcześniej niż 2 sekundy przed z ” Czas musi być dłuższy żeby można było zakończysz.

• Cytat od Muniek: „+1 lvl czegos to giga nafroda boostery eko, stoczki, budynkow, pakiety surki, dodatkowe floty - wszystko jest spoko ” Jak na takie zadania to nagrody są super. Jestem zadowolony.

• Cytat od edes: „Zacznij na nowym unii i zobaczysz czy są dziwnie dobrane ” Zgoda, jak ktoś zaczyna na nowym uni lub zaczyna nawet na starym uni ale zaczyna tworzyć właśnie konto od początku to jest ok. Ale dla rozwiniętych graczy to już jest inna bajka.

• Cytat od Muniek: „udało sie tak na ” Ja po tych 5 dniach mam 4900 trytu, tylko jednego zadania nie zrobiłem. Także bez sztabu zmierzają punkty do zebrania wszystkich nagród.

• Cytat od Czarnobrody: „6 zadań z tej samej serii: zbuduj coś w obronie ” Te zadania też nie są z różnej kategorii dobierane czy to przez program czy w inny sposób. Kto taki algorytm stworzył hehe no niech będzie. Trzeba brać co dają i nie marudzić.

• Ciekawe kto ustala te nagrody? Czy też losowe? Bo są czasem dziwnie dobrane, jak ktoś już o tym wcześniej też wspomniał.

• Cytat od Qnick: „ystem eventowy nie patrzy na takie rzeczy. ” To są jakieś losowo przydzielane zadania dla każdego?

• Wersja 7.x - dyskusja

Apofis - - Porozmawiajmy o OGame

Działa normalnie.

• Graty oczywiście ale szkoda, że z powodu trafienia do szpitala. Ja raz trafiłem i pamiętam włączałem urlop w szpitalu leżąc pod kroplówką wiem jakie to uczucie.

• Cytat od Ardnas: „boru np. Golf 1.9 TFI vs. Diamentowego Rolls-Royce Phantom. Je ” Nie wiesz dlaczego? celowe działanie, strategia marketingowa.

• Cytat od Avinashi: „ ” Cytat od Avinashi: „miał ktoś do zrobienia laborki lub wąlczyć badanie podczas już trwającego badania w czasie aktualnego eventu? ” Ja niemiałem a co? wcześniej takie były.

• Cytat od ackra: „No to pierwsze zadanie którego nie zrobię ” Ja mam lotke zrobioną specjalnie na uf i na event ale ja nie gram typowo eko więc łatwo mówić, ekowiec tego nie zrobi , no trudno ja jednego zadania też już nie zrobiłem ale 1 to na razie nic biggrin.png

• Cytat od El Baaboollo: „To już wiadomo dlaczego rynek zniknął. ” Ale żeby odebrać dok w miliardach to trzeba najpierw te miliardy wydać na ten dok lub miliony. Więc coś za coś, ja wole klepać flotę drugi eko a inny niezbyt potrzebnie wybudowane wysoko lvl budynków. Każdy co mu pasuje. Trzeba zainwestować w dok, nie wiem jak wy ale ja podnoszę z 7 na wyższy hehe bo odbieram dok hehe

• Cytat od powyginany drucik: „zukać -> 7,6kkk punktów). ” 7 690 000 000 pkt ahhah