Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Muniek: „Rozumiem ale czytam dyskusje czy ktos zdazy kliknac jak da do stoczni 5 statkow i walka zdazy czy nie to sie zastanawiam co to za ludzie.... ” normalnie tak jak piszesz, robisz kilka statków i zdążysz wszystko. Sam tak robię. Tylko trzeba pomyśleć. Ja tylko zbadałem temat z tymi sekundami Cytat od I am back: „Mozesz to nagrac, zrobic z tego filmik? ” A już szkoda zachodu. wejdź sobie na uni testowe i sam sprawdź Wesołych świat wszystkim
-
Cytat od I am back: „ak jak pisalem wyzej, nie zdazy Ci sie przeladowac zanim skonczy sie budowa i serwer ogarnie, ze klikales za anty dlatego masz komunikat, ze ni ” Nieprawda 7 sek klikałem i też się nie da. To nie jest wina Internetu. klikam przy 7 sek zakończ wyskakuje komunikat i sek lecą dalej 4,3, itd.
-
Cytat od I am back: „4 sekundy chcesz zakonczyc? Powodzenia skoro klikniecie mysza czy tapniecie paluchem na fonie plus czas na przeladowanie tyle zajmuje ” Przy szybki necie trwa ok 1 sek no ackra twierdzi, że tak robił i że się da to sprawdziłem. da się 10 sek nawet 7 się nie da. To jest kwestia algorytmu, albo błędu.
-
Cytat od I am back: „ie wyrobiles. Mialem tak wczoraj z silosem. Przycielo neta i nie udalo mi sie przeklikac budowy trwajacej kilkanascie sekund. Za druga proba niecale 30 sekund budowa i na luzie siadlo. ” Raczej nie bo mam szybki net 60 Mb/s Sprawdzałem to teraz 4 sek nie da się zakończyć. Wyskakuje komunikat nie ma obecnie budowanego obiekty jeśli chce się skrócić 4 sek @ackra sprawdzone przed chwilą. 7 sek też się nie da zakończyć. Przy 10 sek się da. Tak było cały czas i teraz też tak jest…
-
Cytat od ackra: „Pierdoły wypisujesz, wcześniej robiłem stocznię na moonie która ogólnie się robiła 16 sekund i skróciłem o połowę i zakończyłem za anty, nic nie musiało być dłuższego. ” Nie pierdoły, tylko tak jest. Ja tak miałem, jak czas był zbyt krótki w sek. to nie chciało skracać i napis, że nie ma co skracać. A jak skracałem przy większej ilości czasu to skracało. Więc sprawdzone info. Widocznie coś nie tak jest skoro u ciebie skracało. To gdzieś jakiś błąd widocznie był.
-
Cytat od El Baaboollo: „To już wiadomo dlaczego rynek zniknął. ” Ale żeby odebrać dok w miliardach to trzeba najpierw te miliardy wydać na ten dok lub miliony. Więc coś za coś, ja wole klepać flotę drugi eko a inny niezbyt potrzebnie wybudowane wysoko lvl budynków. Każdy co mu pasuje. Trzeba zainwestować w dok, nie wiem jak wy ale ja podnoszę z 7 na wyższy hehe bo odbieram dok hehe