Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 341-360 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Można odbierać nagrody nie po kolei? Ja już mam osiągnięte 12500

• Cytat od NoName: „o niemozliwe, niesamowite koniec tematu ? czy dalej mam przypominac i sie powtarzac ? ” Ja uważam, że się nie pogodziłeś z tym, że zapomniałeś tyle sury wysłać na fs bo się na planecie tyle nie trzyma. Dostałeś wlot z zyskiem. Twoja starta, twój błąd. Powinieneś się pilnować na przyszłość, pogratulować jak normalny człowiek i tyle a nie robić dramy i nie zgodne z regulaminem rzeczy. Przecież nie robił ci nic złośliwie? typu latanie na same satki czy wlot ze stratami byle lecieć…

• To wygląda jak ustawka. haha

• Nagrody a Osiągnięcia

Apofis - - Gra

Cytat od Qwant-holon: „Bez sztabu: 14*1.000Tr = 14.000Tr ” To jest ok. TAK to jestem za.

• Nagrody a Osiągnięcia

Apofis - - Gra

Cytat od Qwant-holon: „eby zdobyć więcej niż 3500 anty. D ” A ile zdobyłeś trytu? Ja robię każde zadanie i nie ma szans aby uzbierać więcej niż koszt handlarza. Ta opcja odpada. Chyba, że cały tryt chcesz wymienić a nie ten nadmiar, który zostanie. Jeśli by to był cały tyrt jaki zgromadziliśmy przez cały event to tak 14000 trytu wymienić na 14 tyś. anty to ok ma to sens wtedy.

• Nagrody a Osiągnięcia

Apofis - - Gra

Cytat od Qwant-holon: „A co gdyby zebraną ilość można wymienić u handlarza na antymaterię ja ” Ale handlarz kosztuje antymaterię to nie wiem czy się opłaci wymienić np. 2000 trytu na 2000 anty jeśli musimy zapłacić 3500 anty za handlarza? Nie sądzę.

• Cytat od TaurekGary: „odsumowując: Zadania są zbyt łatwe, nie adekwatne do nagród jakie mamy w puli. Ni ” Ja o tym pisałem już kilka razy i nawet przed eventem pierwszym i po nim. I nie zmienili nic, bo tak im pasuje. Cytat od TaurekGary: „Uważam, że tak nie powinno być. Błąd, który łatwo wykorzystujemy my: gracze. ” Nie jest wina gracza, że robi zadania i zalicza oba. Nie da się inaczej. Gracz nie obchodzi tego błędu i nie wykorzystuje go specjalnie, robiąc zadanie automatycznie zalicza drugie.…

• Cytat od ^BrzydaI^: „bo ktory lvl mieli by tobie dac? to nie zaden błąd. ” Ale rozumiem, że jak mi się skończy badanie to będę mógł odebrać

• Taka ciekawostka, jak się bada aktualnie technologia szpiegowska to nagrody w tej postaci nie da się odebrać. Nie wiem czy ktoś już pisał o tym czy nie.

• Cytat od ackra: „Nie do końca bo sztab mi się jutro kończy a chciałbym też nagrody d ” Chyba za wcześnie sztab włączyłeś. Ja dziś i odbiorę wszystkie.

• Odebrał już ktoś nagrodę w postaci sztabu dziś?

• Ktoś ukrył to działo, zamaskował i gs nie zauważył i remis. Graty wlotu i tylu gąsek. Niezłe stadko

• Cytat od ackra: „Trochę pomarudzić na zadania trzeba, ale event fajny Dam radę dojść do 5 rundy ” Nieźle, ja bez sztabu i dwóch nie zrobionych zadań mam 9800 i myślę, że też dam rade. Jutro się uruchomi darmowy sztab i będzie dodatkowe trycjum.

• Ktoś używał tych paczek surowców? Jak to liczy wydobycie z kopalń + dopalacze? plus pełzacze + 25% bonus zbieracza? Czy czegoś nie liczy?

• Cytat od Freon: „Dla graczy którzy mają naprawdę dużo pkt i pewnie wrzucają jakieś tam pln są to ochłapy no ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ” Nie wszystkie nagrody to takie znowu ochłapy ehhe

• Wersja 7.x - dyskusja

Apofis - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od Ardnas: „Co prawa rok temu nie grałem, ale patrzyłem na forum co to były za atrakcje świąteczne i ... mikołaj był mocno średni. Zupełnie inaczej wygląda to na rocznice Ogame. Wtedy jest o wiele lepi ” Rok temu to było dopiero, rynek, klasy, świąteczny misz masz metal 5:1 na rynku, same bonusy

• Cytat od Aurora Borealis: „Poza MSBN i platynowymi dopałkami, na przykład co? Dok? ” Technologia szpiegowska, antymateria, zmiana klasy, bostery, sloty flot, paczki surowców, a zdania banalne. To źle?, ja uważam, że nagrody fajne. lepszych nie będzie. Cytat od Ardnas: „500 jonowych i 1000 CM. ” To akurat dobre dla gracza początkującego, fakt lipa, nie wszystkie są super hehe Cytat od Strzelec84: „mogli by dać 2x astro ” Za dobrze byśmy mieli, ale kto wie może będzie za jakiś czas. Cytat od ackra…

• Wersja 7.x - dyskusja

Apofis - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od Avinashi: „czemu nie mozna sonda latać na ekspy? ” Samą sondą? bo nie ma ładowności Cytat od Ardnas: „Słabe eventy i zniżki na "mikołaja" ” Ale przynajmniej nagrody fajne hehe

• Cytat od ackra: „Budowniczy Rozpocznij budowę budynku: 1 x Ekstraktor deuteru ” Grasz eko? Jeśli nie to problem rozwiązany lotna planeta i budujesz wszystko. Ja tak ogarnąłem. Jeśli grasz eko to nie pomogę, bo chyba tyle nie masz odłożonej surki. Nie mam innego pomysłu. @ackra Pożyczka sury, wymiana handlowa sury, żeby zrobić budynek, paczka surowców za anty. Brak dalszych pomysłów. Co za pech.

• Cytat od I am back: „Skoro cos testujesz to masz pretensje o bledy? ” Nie, tam możesz sprawdzić skracanie za anty , za darmo Merry...