Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od I am back: „Albo idziesz za trendem albo czekasz az dadza laskawie eventy z nagrodami by choc punktowo dobic do reszty, ktora juz wczesniej odjechala ” Jak komuś zależy na statystykach to jest w ciemnej du... ale jak nie zależy to sobie spokojnie gra na lajcie. Ja wole grać na czilałcie. Dużo odjechały te osoby co zarobiły na odkrywcy, ci odjechali mega i to był główny problem. Reszta gratów za anty to luz. Jak ktoś chce to i bez tego dojdzie resztę.
-
Jak ktoś chce sobie przyśpieszyć i ułatwić grę to wykorzystuje anty i tyle. Jednak ja uważam, że można dobrze grać i to bez anty. ( dopalaczy jest pełno za darmo) Nie każdy chce wydawać kasę na grę , nawet jeśli ma kasę. Problem się pojawia jeśli ktoś zaczyna bardzo długo czekać na jakieś badanie lub budynek, np. rok. Wtedy albo ,,porzućcie wszelką nadzieje, wy, którzy tu wchodzicie'' albo zakupić anty na skracanie.
-
Cytat od I am back: „ie teleporterow za anty, spawanie floty za anty kiedy event na cashback i jeszcze teraz od niedawna doszly gotowe paczki surowcow (kiedys mogles sobie zapelnic jeden magazyn co najwyzej). Ilu graczy tyle sposobow na gre. O moonowkach, deuterowkach, gsowkach juz nie bede sie rozpisywa ” Kiedyś nie było anty a gra była zupełnie inna. Anty zmieniła strategie gry w pewnym wymiarze skracania czasu budowy. Teraz w momencie masz planetę przeniesioną lub wybudowany telep. itd. Wpływ…
-
Cytat od I am back: „Dla niektorych item do zmiany klasy to nieosiagalny zakup a item do transferu konta pomiedzy uniami raczej nie bedzie tanszy ” Jeśli ktoś nie inwestuje żadnych pieniędzy w ogame to widomo, że nie wyda nawet na to 40 zł. Dla takich osób jest to nie osiągalne no chyba, że z darmowego zbierania anty kiedyś. ( zmiana klas w evencie to może i item będzie). Jeśli ktoś inwestuje jakieś tam kwoty co jakiś czas na grę, to raczej wydatek raz na rok około 100 zł bo tyle mniej więcej bę…
-
Cytat od Ten Keyra: „całościowo opóźnia samo UF? ” W innych krajach chyba już łączenie uni ruszyło? Ktoś już pisał o tym w zeszłym roku. Więc chyba nie ma związku cmentarz z łączeniem uni. Normalne jest, że ludzie będą się celowo nie logować na kontach żeby się przenieść za darmo jeśli będzie taka opcja. Co w tym dziwnego. Jeśli ktoś chce to jego sprawa. Niektórym nie zależy na darmowym przeniesieniu bo wolą grać a potem użyć itemu przenosin, który majątek kosztował nie będzie.
-
Cytat od NowyLolek: „Czyli masę podajesz w gramach (g)? Tysiącach, milionach i miliardach? Bo taki kilogram (kg) to tylko wymysł? ” W układzie SI jednostką podstawową jest kg, więc podaje np. masa Słońca 1,98*10 ^30 Kg. W ogame jeśli następny poziom badania pokazuje, że potrzebuje 1,5 Mld surowca. To posługuje się tym przedrostkiem. Cytat od powyginany drucik: „Każda kolejna kopalnia powiększa eko więc generuje zysk. ” Powiększa wydobycie ale nie zysk. Jeśli wydałeś 2 mld surowca na coś co gener…
-
Cytat od Starrk: „Gra strategiczna, ekonomiczna. Aspekt militarny jaki ” Oczywiście ale żeby był aspekt militarny to trzeba mieć również flotę. A jeśli nie przynosi zysków to należy nią tak kierować, żeby przynosiła zyski albo pogodzić się z chwilowymi stratami z jej posiadania. A brak floty to brak wykorzystania aspektu militarnego. W pewnym momencie kopalnie przestają generować zysk, ich budowa przewyższa potencjalny zysk z nich. Więc ekonomicznie nie ma sensu. Potrzebna jest flota do generowa…
-
Cytat od powyginany drucik: „Wykorzystanie potencjału gry to chyba coś więcej niż co oferuje gra a również to ile kto chce poświęcić czasu. "Eko zwraca się po XXX latach". Flota która nie lata w ogóle się nie zwraca a jeszcze generuje straty. Ja swoją flotę miałam 3 miesiące i zjadła mi w tym czasie ponad 3kkk deuteru. ” Nie można patrzeć tylko i wyłącznie czy mi się to zwróci wysyłanie fs czy kopalnia mi się zwróci. Mamy flotę dla różnych celów tak samo jak kopalnie, które się nie koniecznie ta…