Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 261-280 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Licytator - kto głupszy ten wygrywa

Apofis - - Gra

Cytat od Qwant-holon: „dodatkowe sloty floty, ekspedycji, zmiana klasy etc. ” Tego nie będzie, to są nagrody zarezerwowane tyko dla event nagrody.

• Uni fusion chyba się odwlecze w czasie bo są kłopoty techniczne z cmentarzem. Przenoszenie zostało oficjalnie zatrzymane do czasu załatwienia sprawy. To jak ze szczepionkami też dostawy wstrzymane.

Apofis - - Gra

Cytat od litek.: „A to niby czemu? Jest nakaz rozwijania się? Sam doglądam konta na yildun, wchodzę raz na tydzień, pakuję wsio w obronę, reszta (paliwo) idzie w licytacje. Wytłumacz mi dlaczego nie mógłbym tak robić dalej? ” Jaki sens ma takie granie.

Apofis - - Gra

Cytat od I am back: „Tylko kiedy sami znajda sie w sytuacji, ze zostanie im kilkanascie sekund na zgarniecie sury gdzie flota juz zostala strzelona a wlatuja dofarmy, to ciekawe co wtedy zrobia. Juz widze jak siedzi jeden czy drugi i patrzy tylko jak sura znika a on nic nie moze zrobic. ” To też trochę jest bezsensu. Nie powinno tak być. Tak samo jak było 10 min do ataku i nie korzystanie z rynku. To z rynkiem było ok. Tu też tak powinno być. Na tym polega gra strategiczna a nie na ucieczce suro…

Apofis - - Gra

Cytat od I am back: „i beda szukali alpejskich kombinacji byle tylko sobie ulatwic. Jak juz pisalem, gra na licytacjach jest porownywalna do gry flota. Jak pilnujesz i sie starasz to taki masz efekt koncowy. ” Ale jak ktoś chce zapłacić za detroid 30 min kilkadziesiąt mln sury to chyba jakiś żart a nie licytacja. Komuś nie zależy na surowcu jak tak licytuje. Dla mnie bezsensu i tyle.

Apofis - - Gra

Cytat od I am back: „ez dodatkow sztabu i dopalek mam zysk tygodniowy 224,608,606 metalu z jednej planety. Wiec dopalka 10% metalu jest dla mnie oplacalna do 20kk na licytacji. Ale tegie glowy, ekpserci matematyczni powiedza, ze przeplacilem. ” Nie, jeśli kupisz. A jeśli ktoś cię przelicytuje tracisz surę i nie zyskujesz nic. To jest jedno. Podejmiesz duże ryzyko. Myślę, że tu w tym ryzyku powinno się coś zmienić aby nikt nie mógł tak ryzykować. Wtedy jest szansa dla słabszych graczy. A tak to j…

• Błąd w statkach

Apofis - - Błędy w grze

Pojawił się błąd. Otóż w stoczni pokazuje inną liczbę statków niż jest rzeczywiście. Zaznaczając flotę widać normlanie całość.

Apofis - - Gra

Ja jestem za zmianą.

Apofis - - Gra

Cytat od litek.: „co Wam do tego. Jak ktoś ma ochotę wydawać to nie powinno to nikogo interesować. Pisałem o tym na 1 stronie. ” Ale tracą normalni gracze. Bo ktoś chce coś z surką zrobić bo atak bo mu nie potrzebna, to po co gra jak mu nie potrzebna sura. Ale jak widać musi tak być bo taki ktoś miał pomysł i to funkcjonuje. Pytanie czy da się to zmienić?

Apofis - - Gra

Cytat od I am back: „Bo nie odczuje ewentualnej straty w takim stopniu, w jakim poczuje to gracz na slabszym koncie. Wiem co mowie. Bilem po setki milionow z topowymi graczami bedac w niskim top. I dzis to samo mam ze slabymi graczami. Bija na leb na szyje ale ja nie odpuszczam. Raz sie uda wygrac, innym razem sromotnie dostanie sie po dupie ale przynajmniej jest zabawa a nie tylko monotonne skanowanie, latanie po idlakach i zwozki. ” Wiadomo, że dla jednego gracza cena X będzie już za wysoka a …

Apofis - - Gra

Cytat od litek.: „hodziło mi tu raczej o to, że cała dyskusja sprowadza się znów słownych przepychanek. ” Ale dobrze jest wypracować jakiś konsensus dla każdego dobry. Po to ten temat jest chyba założony.

Apofis - - Gra

Cytat od litek.: „tobie może nie mieścić się w głowie jak ktoś wydaje coś co i tak samo się produkuje bez niczyjej ingerenc ” @litek. Nie zrozumiałeś chyba o czym napisałem. Ja mówię o korzyści ekonomicznej wydobycia. Po co płacić tyle surowca na dopalacz jeśli się nie zwróci. Lepiej wyjdziemy na tym nie licytując. Nie piszemy tu o kupowaniu anty to nie ten temat, pomyliło ci się. Ja też uważam, że kupowanie anty jest nie potrzebne bo to nie nasza gra na własność jest. Ale nie o tym jest temat. …

Apofis - - Gra

Czasem jak widzę olbrzymie sumy za jakiś dopalacz, który się nie zwróci po zapłaconej cenie to się zastanawiam co wygrywający ma w głowie. Sam przegrał ekonomicznie licytując to, więc jakaś zmiana powinna być. To nie jest dzieło sztuki, żeby oferować ogromne sumy. Ma się opłacić to kupić, a nie za wszelką cenę. Powinna być max. kwota za jaką można coś kupić. Bo to przechodzi ludzkie pojęcie. Ja nie licytuje bo sie czuje jak bym gadał czasem z wariatem i chciał mu wytłumaczyć fizykę kwantową. Zmi…

• Ankieta za podniesieniem eko?

Apofis - - DiD U68

Cytat od Wisior: „Byłbym przeciw. ” A co byś chciał innego do ożywienia gry? Ja jestem za podniesieniem eko.

• Cytat od Kasia321: „jak się pojawią detale to pojawi się stosowne zgłoszenie. ” Ale termin chociaż a już olać detale.

• Ankieta za podniesieniem eko?

Apofis - - DiD U68

Cytat od Kasia321: „Fuzja już tuż tuż (serio! :D) wi ” To znaczy kiedy bo już jest koniec stycznia a w listopadzie był tuż tuż.

• A co to się stało

Apofis - - DiD Virgo

Cytat od powyginany drucik: „tego co widzę to konta wracają do gry ale uszczuplone np. Krystian ma mniej punktów niż 13.12.2019. ” Przywrócili im konto do tej daty. wow

• A co to się stało

Apofis - - DiD Virgo

Zrobili coś nie zgodnego z regulaminem i dostali bana i koniec tematu. Pytanie czy na stałe czy nie?

• Cytat od Hahohe: „Popuriego u5/u8. Mam wymieniać dalej? ” O jakich latach gry mówisz? Mnie się wydaje, że w latach 2005/ 2006 nic takiego nie było o czym mówisz ale może się mylę.

• Cytat od Hahohe: „Dziwnie piszesz "znajomości w teamie, wykorzystywanie bugów i omijanie regulaminu". ” Wcale tak nie napisał i nie dziwnie tylko tak jak było kiedyś bez anty. Było chyba takie uni jedno. bugów nie było kiedyś, regulamin to był sprawdzany często, więc karano częściej. Znajomości nikt nie miał na początku gry. Wszystko było inaczej niż jest teraz. Cytat od Qkis: „Speed 1 flot, powrót do przeszłości, może być. Speed 5 eko, lipa z 10 grałoby się szybciej i przyjemniej. Złom z obrony…