Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 221-240 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• kolejne stracie widmo

Apofis - - DiD Nekkar

Tym razem padło na Lord Maul poleciał w statystykach jak pocisk. what the f.. tam dość potężna flota raczej była.

• A co to się stało

Apofis - - DiD Virgo

Legalnie czy też nie, to jest nie normlane żeby tyle pkt zrobić w rok po aktywacji wersji 7. Takie są fakty i to posuło rywalizację. Tu nie chodzi o zazdrość i uczciwość a konkurowanie w statystykach. Dowody, zobaczcie jakie były statystyki przed wersją 7 a jakie są teraz. Dla mnie zdecydowanie straciło sens rywalizacji w rankingach.

• To za zniszczenie księżyca też jest liczony procent %?

• Cytat od El Baaboollo: „przecież nie piszemy 5 000 tysięcy tylko 5 milionów. ” Jak byś nie zauważył to większość graczy, oprócz mnie chyba tylko, pisze 10 kkk czyli 10 tysięcy tysięcy tysięcy. zamiast 10 mld. Także tego...

• Cytat od I am back: „godne. Na wojnie regula basha nie obowiazuje ” Inne pytanie czy jest wojna jeśli jeden sojusz wyraża na to zgodę a drugi nie?

• Cytat od Eomures: „iękne wloty, gratki Torq Na wojnie jak to na wojnie, czasem niektórzy są zaskoczeni jak leci taka ilość rozporek: gyazo.com/84685ab3652e8706e71e19e4adfd571b ” Czy to jest zgodne z zasadami? więcej niż 6 fal?

• Rynek - dyskusje

Apofis - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od Muniekk: „Rynku nie ma na ogame. ” Cytat od wampek: „Nikt nigdzie nigdy nie napisał, że rynek już nie powróci. ” Nawet w kodzie została liczba ofert. Nie zlikwidowali. Czyli powrócić może.

• Rynek - dyskusje

Cytat od I am back: „Nie i koniec. Ty chcesz powrotu rynku, na zmienionych zasadach. Muniek chce dok z eventu. Co to ma byc, koncert zyczen? Masz flote to graj flota i nie szukaj ulat ” Chce czegoś co było i co sami wprowadzili. Chce żeby to naprawili i oddali. Ale ja sobie mogę chcieć a oni zrobią co chcą. Na razie sobie gram spokojnie i zbroje się na unifuzion hehe

• Rynek - dyskusje

Cytat od wampek: „Usunęli rynek bo anty się nie zgadzała. Umiejętnie się nim posługując można było dużo przyoszczędzić na dopalaczach, czy np. na handlarzu złomem. ” To niech wprowadzą rynek z elementami anty.

• Cytat od I am back: „Hahahah na taka flote mozna sobie pozwolic w zaawansowanym stadium rozwoju konta. Zbuduj flote za 100kk pkt majac eko plus badania na laczna sume 80kk pkt pisalem gdzies miedzy wierszami, bys nie mierzyl wlasna miara ale jak widze, ciezko z tym u Ciebie. ” No chyba na tym polega ta gra na rozwoju wiadomo, że nie zbudujesz coś od razu. To logiczne jest i myślałem, że tego tłumaczyć nie trzeba Tobie jak widać muszę. Wiadomo, że gość mając 50 mln pkt nie będzie miał floty o war…

• Cytat od I am back: „rmie od czasu do czasu flota, nie tylko idlaki wiec nie musisz mi tlumaczyc. Nie potrafie tylko zgodzic sie ze stwierdzeniem, ze to blad jesli ktos nie ma floty bojowej i gra tylko eko, buduje domki na 50 ” Jeśli ktoś tak gra to objął złą strategię, taka gra wymaga mieć wszystkiego. Znam graczy co mają eko top 5, i flotę w top3 nie zdradzę miejsca konkretnie. Eko top 10 a flota top 30. To jest przykład graczy grających strategicznie, to co daje ta gra. To nie jest gra typu t…

• Cytat od I am back: „aspawac miliony statkow by wypowiedziec wojne satelitom. Nie krepujcie sie dosadnego nazewnictwa. ” To jak użyjesz swojej floty w grze to już inna sprawa. Możesz użyć do: ataku, złomowania, obrony, zastraszania, prestiżu itp. ,,Jeśli chcesz pokoju, szykuj się do wojny''.

• Rynek - dyskusje

Cytat od Aurora Borealis: „Opylanie specjalnych statków innym klasom było bardzo dobrym pomysłem ” Tak, mogli by przywrócić rynek w takiej postaci, żeby było w miarę sprawiedliwie. Handel był łatwy, a przeliczniki mogły by być jak w handlu tradycyjnym. Tak samo ze statkami zrobić widełki w miarę żeby przekrętów nie było. Wszystko jest dla ludzi a tak to tyle pracy na próżno.

• Cytat od Bad.Whisky: „Przypominam Panie @skorek że ogejm to gra strategiczna i wojenna a nie "zbuduj kopalnie na level 50 i naklonuj sury na milion biliard ” Dokładnie. Trzeba posiadać też flotę. Cytat od Eomures: „Większość z Nas gra eko, a ma się teraz mierzyć z sojuszem który gra flotą, bez sensu całkowicie... ” To błąd, nie można grać tylko eko, trzeba grać wszystkim, posiadać flotę również.

• A co to się stało

Apofis - - DiD Virgo

Cytat od I am back: „Serio pytasz? Przeciez juz napisalem ” No tak ale jest szereg wielu innych uni i myślałem, że napiszesz coś więcej hehe no oki.

• A co to się stało

Apofis - - DiD Virgo

Cytat od I am back: „a Twoim zdaniem, jak zrobia? ” Oni sami nie wiedzą jeszcze. Nic nie jest widome na ta chwilę. Pewnie zrobią nie tak jak trzeba. A Ty jak sądzisz? Nie zastanawiałem się bo oni sensownie nie myślą co pokazał ostatni rok. Myślę, że zrobią odwrotnie jak byśmy chcieli.

• A co to się stało

Apofis - - DiD Virgo

Cytat od I am back: „Bo Quantum najwyrazniej ogarnia, ze nie bedzie mialo z Virgo szans po fuzji ” Przecież nie wiadomo jak połączą uni i kiedy się zacznie nawet.

• Cytat od NowyLolek: „Daliby 3 czyste serwery. X1, X2 i x5-6. Każdy wybiera gdzie chce iść. I tyle ” Dokładnie, niech każdy ma wybór. Cytat od umpa: „ja napewno jak speed spadnie poniżej x4 ”

• Cytat od TaurekGary: „Dostałem właśnie wiadomość od chłopaków, żeby nie brać sztabu dowodzenia od razu. Poczekać aż do 9-10 dnia ” W ostatnim evencie tak zrobiłem i chyba nie tylko ja i się udało. Teraz też chce tak zrobić. Nie dostaniesz jedynie nagród dodatkowych z pierwszej rangi.

• Cytat od Qnick: „Naszych, czyli czyich konkretnie? Przecież tam gdzie dwóch graczy/użytkowników forum tam trzy opinie. ” No i o te opinie właśnie chodzi. Na tej podstawie można zebrać informacje co większość graczy by chciała i jak to widzi. O argumenty właśnie chodzi. Cytat od I am back: „To, ze sa paczki za anty, itemy zmiany klas to nie oznacza, ze wszyscy chca i/lub musza kupowac. ” No ale na to wpływu nie mamy już dawno. Od kiedy weszło anty. Tylko teraz jest tego coraz więcej.