Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 201-220 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Pytanie czy jak się wybiera geologa na 5 dni czy on zostaje w ekwipunku czy się uaktualnia od razu? Wie ktoś?

• Cytat od Aurora Borealis: „Nie wiem czy Starrk osiągnął to z wałkiem, cz ” No właśnie o to chodzi, jak można w tak krótkim czasie tyle sury zdobyć na tyle Gesi o to jest pytanie. A nie o to czy robić gesi w nieskończoność. Bo wiadomo, że jeśli ktoś lubi robić gesi to może je robić cały czas, czy nowe planety, inne statki czy tam budynki.

• Masakra jakaś co się stało z tą grą, jakie wałki trzeba robić żeby mieć 100 tyś. GS

• 404 to tajny kod na niewidzialność floty hhee a serio tak jest za każdym razem gdy wprowadzają nową aktualizację.

• Cytat od NowyLolek: „paczki ” Właśnie są promocje na paczki tak się złożyło.

• Cytat od mario500v: „Nie cytuje, a wnioskuje. ” Cytat od mario500v: „Zamiescilem jakis cytat ? ” To był sarkazm. Bez cytatu bo takiego nie było. Właśnie złe wnioski wyciągnąłeś. Jak się kogoś nie zna to się nie ocenia. Już nie mówiąc, że nie czytałeś. No widzisz nie grasz już więc możesz sobie pisać i mówić jaki to nie byłeś, czas przeszły. Więc nie ma o czym dyskutować z graczem, który gra obecnie. To już teraz nie ma znaczenia jaki miałeś nik. Mówisz na mnie, że nie podaje niku a sam nie grasz…

• Cytat od mario500v: „dobry gracz, ze postrach moze zasiac, a jednoczesnie nie przyznaje sie kim jest, gdyz boi sie zemsty. To jest infantylne i zenujace. ” Ja się nie chwale, że jestem dobry gracz i postrach sieję to nie wiem skąd taki cytat masz bo nie ode mnie. Więc mnie to nie dotyczy, a dużo graczy tu się nie afiszuje, pod jakim nikiem gra. Sam chyba nie masz podanego nika w grze i uni więc hipokryzją wieję i żenadą z twojej strony. A infantylny to można powiedzieć tak o każdym kto gra w gry…

• Cytat od TakiOwaki: „przerżnięta przez jedno RW haha ” No trochę lamersko wyszło to padnięcie GS,

• Dokładnie jak kolega wyżej napisał, gra dla fanu bez wydawania kasy tak uważam, nie wydaje ani 1 zł na grę chociaż mogę co miesiąc wydać sporo setek na nią. Pozdro a i tak mam konto mega, flota wymiata, że hej bez anty. Ludzie z anty nie mają takiej heh Jak ktoś dobrze gra to i bez anty będzie w top czołówce jak ja. takie szybkie leszcze co nie potrafią grać szybko się nie utrzymają nawet mając anty, prędzej czy później w rekach albo bez szału na ogame.

• Cytat od umpa: „Dla ludzi z dobrze preferującymi własnymi działalnościami wydanie 2000zł miesięcznie na ” Szczerze to nie chce mi się wierzyć, że tacy ludzie w ogóle grają w taką grę a już, że wydają tyle kasy na nią. Wątpię ale może się mylę. Znam ludzi z kasą i nikt nie gra.

• kolejne stracie widmo

Apofis - - DiD Nekkar

Z dead of ogame się nie doczekałem hehe nikt nie wstawił ale masz rację trzeba poczekać aż termin minie.

• A co to się stało

Apofis - - DiD Virgo

Cytat od I am back: „Oszustwem sa multikonta. ” Multikonta były, są i będą ale tu chodzi o coś innego, zobacz jakie są przyrosty graczy, tego się nie da wyjaśnić zwykłymi multi.

• A co to się stało

Apofis - - DiD Virgo

Cytat od I am back: „wpakuje mase anty na pakiety i przerobi kazdego jednego uczciwego gracza ” Mylisz, oszustwo z brakiem szans sprawiedliwego konkurowania za anty. Ktoś kto kupuje paczki za anty itd. robi to legalnie i uczciwe, chociaż wypacza to zdrową rywalizację w tej grze. Natomiast co innego jak ktoś oszukuje niezgodnie z regulaminem. Tak, zdrowa i sprawiedliwa rywalizacja na poziomie statystyk już dawno, rok temu padła przez wprowadzenie klas, klonowania, paczek surowców itp. Nie da się …

• A co to się stało

Apofis - - DiD Virgo

A to tak się to załatwia? aha

• Gratulacje, tankowanie lepsze niż na Orwelenie

• Mam wrażenie, że agresorzy takim zachowaniem ( % z bitwy) strzelają sobie w kolano, albo w żargonie piłkarskim strzelają gole do własnej bramki. Nie wiem na ile to jest tylko moje odczucie czy ktoś też jeszcze ma takie wrażenie trochę?

• Gratulacje starcia, flota konkretna a po stronie obrońcy też niczego sobie. Procent niezły. Tylko mi się w głowie nie mieści, że taki gracz jak lord mógł się nie pilnować. Graty starcie w topce zawsze fajne, interesujące i ciekawe a opis fenomenalny.

• Cytat od NoName: „zdobywca ponownie musial zalic sie cos suportowi bo nalozyli mi za spam blokde ” W końcu dostaniesz bana na zawsze. Uważaj.

• kolejne stracie widmo

Apofis - - DiD Nekkar

Cytat od Avinashi: „nie ma za co ” dzięki , pytanie czy to było ustawione starcie czy też nieuwaga obrońcy? bo to doświadczony gracz ze sporą flotą, więc ciężko mi uwierzyć, że się nie pilnował.

• Cytat od Nonick: „Ciekawi mnie czy tym razem również będzie event po evencie czy już będą ” Będą przerwy.