Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
A co to się stało
PostCytat od Starrk: „1. lajt 2.637.914.610 ” Cytat od powyginany drucik: „1 lajt (-67.597.673) 2.638.323.812 ” * * * 1.970.280.237 flota lajt
-
A co to się stało
PostCytat od powyginany drucik: „Np. na nekkar na koncie lajt było 500kk przed ekspedycjami, w trakcie konto dobijało parę razy do 3kkk. Poł roku i wzrost o 500%. Ma rozmach. ” lajt nie ma w tej chwili nawet 2 mld pkt
-
A co to się stało
PostTrzeba coś gdzieś chyba napisać bo raczej nikt nie wyobraża sobie żeby tych graczy połączyć po fuzji z innymi uni i z nimi grać.
-
A co to się stało
PostBARDZO DZIĘKUJEMY ZA SKANY. To chyba połowa jego floty z tego co widzę.
-
A co to się stało
PostCytat od skorek: „naforum.zapodaj.net/37b5cdc2d72b.jpg.html Jakieś drobne na koncie zostały ” WOW ale sury, masakra, tak to można grać, nawet nie ma tego gdzie pakować. człowiek uciuła parę mld a tu tyle
-
o jezku przypomniała mi się statystyka na studiach. Jak zagiąłem wykładowcę obliczając jego zadania ze wzoru w pamięci, jego zdaniem nie możliwe. Zdziwiony, że obliczyłem w pamięci nie wiedział co powiedzieć a ja mu na to, że mogę mu policzyć na tablicy te kolejne. Zdurniał on myślał, że jak reszta studentów liczyła na papierze to ja też muszę haaha ale gościu miał minę. Faktycznie proponuje przedstawić to nie co inaczej, żeby każdy miał czytelny obraz tego wzoru jeśli w ogóle ktoś będzie korzys…
-
Te czasy badań były chyba robione dawno z początkiem gry i pewnie stąd to wynika, że nikt nie myślał kto to projektował, że znajdą się osoby, które będą chciały robić takie poziomy. Ale teraz kiedy jest anty to chodzi o zysk.
-
Cytat od Starrk: „Pewnie i dłużej - w czasach x1. Obecnie nie mamy nawet jednego uniwersum ze standardową prędkością. Wszyscy gramy w jakąś zje... u.gamellę z chorymi prędkościami 1kkk pkt w rok to na tym etapie bym powiedział, że zrobiony chyba od niechcenia ” No sam widzisz, że to absurdy są. Ludzie mają ponad 200 mln lm w parę miesięcy.
-
Cytat od Starrk: „@Apofis ale gdzie Ty tu widzisz postawienie stada gęsi w "tak krótkim czasie" jak to ująłeś? No chyba, że masz inne pojęcie czasu niż reszta społeczności. Polecam zaznajomić się z najzwyklejszą stroną do monitorowania statystyk... ” W ciągu roku? to sporo gesi jak na taki krótki okres, ile normalnie trzeba grać żeby tyle nastawiać kilka lat albo z dekadę w niektórych przypadkach graczy. Znam tą stronę bo korzystam