Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 353.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Barry: „Gratki wlotku , po co te ciągłe kłótnie? w ogame to jak w życiu nie można ciagle brać czasem trzeba coś dać Zobacz Ulis dla Ciebie to nic a pomyśl sobie ile radości sprawiłeś profesorkowi hehe niema co się spinać jak sie nie upilnuje to ktoś korzysta a pretensje tylko do Siebie można mieć no niestety, raczej ze wiele rzeczy ważniejsze, ogame dla nas jest a nie my dla ogame ludzie... od ponad chyba miesiąca Ulis przypominał idlaka na tym uni - w sensie zero zangażowania od fsa do…
-
Cytat od Szef325: „Cytat od Ulissess: „Cytat od Szef325: „Cytat od Ulissess: „Gratuluję, dlaczego stało się tak, a nie inaczej już wytłumaczyłem i wcale nie jest to kac Ale jedno jest pewne, teraz dałeś mi motywację do tego żeby tu wrócić także - dziękuję ” Strach się bać ! Ale miło nam że wrócisz do tego pięknego wirtualnego świata Papa - moje wielkie gratulacje , przetapiaj ten nektar I dziękuje ze w końcu znalazł się nasz super Ulisek w ST po drugiej stronie , idealnie pasuje to do tego: ,, P…
-
Cytat od Szef325: „Cytat od Ulissess: „Gratuluję, dlaczego stało się tak, a nie inaczej już wytłumaczyłem i wcale nie jest to kac Ale jedno jest pewne, teraz dałeś mi motywację do tego żeby tu wrócić także - dziękuję ” Strach się bać ! Ale miło nam że wrócisz do tego pięknego wirtualnego świata Papa - moje wielkie gratulacje , przetapiaj ten nektar I dziękuje ze w końcu znalazł się nasz super Ulisek w ST po drugiej stronie , idealnie pasuje to do tego: ,, Pszczółka Papa sobie lata (ooo) Zbiera n…
-
Gratuluje Kochanie, procent już dość fajny, zysk jest, radość z lotu też - niczego więcej nie trzeba. No może tylko grawitonów na 2 lvl i napędu nn na 17, to wiecie, satelity będą same uciekały, to może i flota z bfsa też A jak nie to zawsze można coś dosłać, coś wyfarmić, wyciąć jakiś fragment rozmowy i posłać dalej, nie ze swojego konta oczywiście A ja tam mimo wszystko czekam na odbudowę
-
THE SMURFS [SMURFS] 3197.06% vs JANUSZE [JANUSZE] 1966.11% Nierozstrzygnięta
Ulissess - - Wojny Virgo
PostWiększymi się nie dało ? jazda z nimi!
-
THE SMURFS [SMURFS] 3197.06% vs JANUSZE [JANUSZE] 1966.11% Nierozstrzygnięta
Ulissess - - Wojny Virgo
PostCytat od Szef325: „5. Minimalny próg raportów liczących się do wojny: a) w przypadku systemu procentowego próg musi być liczbą całkowitą, nie mniejszą niż 1% i nie większą niż 100%. Minimalny próg raportów liczących się do wojny: 100% ” Cytując klasyka "żałosne" Cytat od Jadowity: „Mam nadzieje że uda mi sie zrobić pożytek z konta Szczura w tej wojnie ” No to smerfy mają wojnę wygraną
-
Wy się z Risingiem wymieniacie tym kontem czy o co chodzi ? Graty lamo po pierwsze zysku, a po drugie wkurzenia @Rising Gdybyś miał problem z "wypraniem" tego surowca to znam idealny sposób, no normalnie powiem Ci mistrzostwo Tyle chyba w tym temacie, bo to nawet nie jest żałosne, ale brak mi słowa na określenie tego co się dziś odwaliło. Peace!
-
elam [PUSH_1] vs. Thirdman [MDL] ~ 1548.56% Dnia 12-01-2019 23:59:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor elam [PUSH_1] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 2.800 _________________________________________ Obrońca Thirdman [MDL] ________________________________________________ Mały transporter 53 Duży transporter 17.248 Okręt wojenny 3 Recykler 111 Sonda szpiegowska 57 Satelita słoneczny 1.511 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 670.529 Lekkie działo laserowe…
-
Dlaczego mnie to nie dziwi Graty lamo bez skilla, nieumiejąca liczyć do 6 Nie tak dawno ktoś coś wspomniał, że spodziewał się po Tobie czegoś więcej, nie wiem co miał na myśli, no ale ma tu liczenie zawróconej stacji i trafienie floty z mega zyskiem. Jakby przeanalizować inne ST to myślę, że znajdziemy tam wszystko, od bfsów poprzez moonkille kończąc na zawróconej stacji. Tyle ode mnie, to nie żaden atak tylko stwierdzenie faktów, więc bez spiny proszę. Przetapiaj na eko