Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 353.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Chłopaki coś tam wrzucają, a dzieje się ostatnio tyle na uni, że trzeba było się gdzieś ruszyć, coś tam na waciki dziś powpadało Dnia 06-03-2019 23:02:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH_1] ________________________________________________ Pancernik 9.999 _________________________________________ Obrońca turecki dywan ________________________________________________ Mały transporter 4.444 Duży transporter 9.270 Lekki myśliwiec 6.424 Krążownik 59 Okręt wojenny 1.940 St…
-
Próba moonowa
Post@Barry proszę Cię...rozwiń choć tą flotę...
-
Graty top1 ACS Ekipie szybkiego przetopu! Moderacja działa wyjątkowo szybko dziś widzę Cytat od zurekiv: „Cytat od Ulissess: „@Barry zmień sobie tą stopkę, bo co chwila mi tam myszka zjeżdza żeby zobaczyć co wraca A tak w ogóle to ” Panie to już nałóg na izbę wytrzeźwień go ” Ej bez przesady, dziś jest bardzo delikatnie
-
To może jeszcze dodaj fakt, że te 100% to w połowie Twoje lmy, bo ten fakt jakoś Ci umknął, więc jak możesz pisać że zostawiłem na tyle floty żeby było 100% ? I Ty coś piszesz o liczeniu ? Co do moich wlotów napisałem, że to zrobię pewnej osobie, która sama powiedziała mi, że nie zamierza komentować Twoich wlotów - bo nie ma czego komentować. Jak to Ci przykro, że musisz spamować śmieciowymi RW ? Przecież Ty tylko takimi spamujesz Nigdy nikogo nie zastraszałem, i nie będę tego robić, a moje wlot…
-
THE SMURFS [SMURFS] 3197.06% vs JANUSZE [JANUSZE] 1966.11% Nierozstrzygnięta
Ulissess - - Wojny Virgo
PostCytat od Profesorek: „Cytat od michal1969zagan: „Synek;-) Dwa razy leciales na 100% na moona i nie na 20 a 200 tysi pancernikow. i nie krazownikow a niszczycieli.Dzial bajek jest gdzie indziej. I jakie niby zalozenia mialy być jak mnie atakowałeś? I rece lecialy bo cudem PZ zniknął kilka sekund powlocie. Kombinuj dalej ” Nie no brawo Rece leciał fakt ale na pz z planety ten z RW nie wiem co wam w soju rozdają skoro widziałeś 200k pancy ale chyba się przeniosę teraz wiem dlaczego z moona uciekałe…
-
THE SMURFS [SMURFS] 3197.06% vs JANUSZE [JANUSZE] 1966.11% Nierozstrzygnięta
Ulissess - - Wojny Virgo
PostEND OF ROUND ONE!
-
Aż się wzruszyłem Weź nie złomuj już luther, bo będzie, że chcesz w jakiś sposób zataić fakt, że papa mi deź ukradł z moonów A za 2 tygodnie poproszę żeby @Sora się znów gdzieś wpisała, a za 4 tygodnie powiedzmy @Supreme, a za 6 tygodni.... W sumie nie wiem ile czasu minęło od wrzuceni tego ST, ale mam nadzieję, że nie przekroczyłem limitu #pdk A teraz całkiem na serio graty @Luther kolejnego przyjemnego wlotu! Ładuj w...eko?