Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 353.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@gwi4zdor skoro owieczka wywołał do tablicy tyle osób poprzez swoje "mądre" stwierdzenia to nie dziw się, że ludzie mu odpisują. Bo tak jak napisał @Luther on nie ma w sobie za grosz samokrytyki ani pokory i uważa się za najmądrzejszego. A to co wie,a raczej wydaje mu się, że wie pokazuje dobitnie w swoich postach na forum, gdzie wychodzi jego niewiedza. Próbuje na siłę prowokować i pokazywać kim on to nie jest. No i oczywiście, że nic się stało, to tylko kilka stateczków - no bo co ma napisać ?…
-
@Rising ja wiem że życie jest ciężkie, ale serio byłeś, aż tak zdesperowany, żeby nie robić moona na lotce tylko lecieć z planety ? SZOK A tak na serio, ja wiem, że musisz trzymać etykietę, ale naprawdę nie warto nic tłumaczyć Panu O, bo on i tak wie najlepiej co się działo, czy to w tym ST, czy w jakimkolwiek innym
-
Cytat od Inny_koles: „Smieszny jesteś człowieku. Nie masz pojęcia o niczym cytujesz nie zrozumiale dla Ciebie kwestie z poradnika ogame, uważasz się za wysokiej klasy gracza a kompletnie nic nie osiągnąłeś poza lataniem na statki. W reckach była wiekszosc graczy, jedni bo spali jedni bo popili a inni bo olali to i tyle. Jaki to ma związek z Tobą? Luther był w reckach bo spał bo lubi spać i powiem więcej on na śpiocha więcej by zezlomowal niż Ty całą swoją kadencję grając normalnie. Gratuluję sta…
-
No powiem Wam, że jabyście się chcieli dogadać żeby tak zrobić to by za cholere nie wyszło Swoją drogą sporo tych pancy jak na dofarmy, ale kto bogatemu zabroni Graty...Wam obu P.S Rising odpoczniesz sobie skoro do 6 liczyć nie umiesz lamo
-
Cytat od Neferet: „Jeśli dobrze kojarzę, to nadal złomujesz tych z Nusakana a co z resztą? Gratulacje i szybkiego przetopu ” Hmm incepcja, Inny_koles, RiKko, DuDiMuS ? Cytat od Rising: „Brak słów - to dlatego się pytałeś czy go skanowałem Trzeba było się pochwalić na co lecisz Zysk miodzio, nawet się dex zwróci I dzięki za pozdrowienia! A obrońcy SzO! ” To było wcześniej akurat
-
Zwykły bfs, który zaoszczędził mi ściągania moona. Obrońcy dalej nie ma, ale ode mnie szo, już się kilka razy odbudowywał więc może i tym razem też będzie mu sie chciało Pozdrowienia : w szczególności dla elama, on wie za co biggrin.png , dzięki za szybką mobilizację Madzi Maniusia Mono DarthMario DSa reSPECTA giganta Eve coolmera supreme - jeszcze raz mi coś takiego odwalisz to... WNE Theian SCISSORS jarleone SzatorsK Dill wodzireja Risinga Szalonego Hell'a Sory szczurka Evangeliona Remeke Dnia…
-
A co to się stało owieczko, że usunąłeś wiadomość ? Poświęciłem swój wolny czas żeby na nią odpisać a tu zniknęła, będziesz ją edytował ? No ale skoro już tu jestem to Ci na nią odpisze Ja sam farmię, mój zysk to nie tylko ST, które tak naprawdę są tylko ułamkiem surowców które zdobywam, wiesz wolę Ci to wyjaśnić, bo o tej grze masz tyle pojęcia co ja o odprawianiu mszy... Nie jest dla mnie żadnym wyznacznikiem czy ktoś wstawia ST na foum czy nie, ale takie krzykacze jak Ty , ktorzy tylko negują…
-
@Luther pogratulowałem Wam, macie zysk - przetapiajcie. Nie wydaje mi się żebym gdzieś próbował zaczepiać, a tym bardziej groźić obrońcom, jeżeli tak to odebrałeś to wiedz, że nie miałem takiego celu.
-
@DarthMario. bo nie będzie więcej pozdrowień
-
A co mają do tego ST inne wloty bo nie bardzo rozumiem ? To, że się poczuł pewnie ? Przecież on to miał pod falą człowieku A, że usnął - trudno zdarza się. A ja jako jego sojusznik i znajomy chyba lepiej wiem co się stało, no chyba, że jesteś alfą i omegą tak jak niektórzy na tym uni
-
Elam ja wiem, że Ty wiesz, że ja wiem, więc mówić nic nie muszę xD Hahahahaha no tak owieczko, śmiejesz się z kogoś, że moony ściągał i dostał LEKKIEGO złoma, a sam latasz po satkach Jakoś nie przypominam sobie, żadnego Twojego wielkiego ST na tym uni, pochwalić się nie masz czym, ale najgłośniej krzyczysz, typowe Mamy jeszcze dość zabawek także spokojnie jest czym latać, odrobi się Ciekawe czy ze swoich sojuszników też się tak śmiałeś jak ich pakowali w recki Czy mamy ból tylniej części ciała ?…