Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 363.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
191
-
193
-
195
-
198
-
200
-
Ale po co kombinować z jakimiś nowymi badaniami, działem na GS'y czy innymi dziwactwami. Zaraz znajdą się tacy, którym nie to, nie tamto... Ale zawsze zastanawiało mnie czemu powłoki ochronne są limitowane do ilości 1. W sytuacji "zbliżenia" z kilkoma kk lm'ów to czy są, czy ich nie ma jest pomijalne. Aktualnie za coś co można nazwać "osłoną planetarną" robią raczej plazmy. Dlatego chyba można się zgodzić z apelem o zniesienie tego archaicznego limitu.
-
Za dużo udziwniania. Dziwna nazwa odbiegająca charakterem od innych będzie irytować. Statek górniczy - frachtowiec Statek badawczy - sonda kosmiczna Statek wojenny - to w sumie zależy jaka będzie jego funkcja, czy statek stricte bojowy, czy dodający jakiś bonus, ale myślę, że ciężki + nazwa jakiegoś aktualnie istniejącego statku będzie dobrze. Lub gwiezdne wojny -> gwiezdny niszczyciel.
-
Taurus - 304 aktywnych, U68 - 950 aktywnych, ot, dlaczego jest bardziej "żywe". Gdyby eko było x1, x2... ilu flociarzy stwierdziło, że po podniesieniu eko do x7 przetapiają flotę i grają eko.... przysłowiowego lasu rąk nie wiedzę. Eko x7 powoduje, że, raz, widać tendencję do rozbudowy eko przez flociarzy, co powoduje, że w razie złoma nie kończą gry, bo mają z czego się odbudować, dwa, górnik, który nigdy na x1 nie zbudowałby floty teraz może ją zbudować, bo stała się po prostu tania. A dlaczego…
-
Sprzedam deuter
indigo - - Handel Taurus
PostSprzedam deuter za mix (3:1). Przelicznik 2,7:1,7:1. Około 1kkk miesięcznie. Szukam stałego odbiorcy.
-
Historyczny
PostZgadza się. Zadajesz.
-
Historyczny
PostMiasto leżące w widłach znanej rzeki będące początkowo placówką wojskową, potem centrum handlu niewolnikami (mimo formalnego zakazu handlu nimi), później centrum administracyjnym i stolicą pewnego kraju będącego prowincją innego państwa będącego z kolei (formalnie) prowincją kolejnego państwa. Znane głównie z oblężenie i masakry garnizonu brytyjskiego przez miejscowe siły powstańcze.
-
Historyczny
PostO dorsza. Bo chodzi o tzw. wojny dorszowe między Islandią a Wielką Brytanią, jak podejrzewam?
-
Gram sam dla siebie, więc jestem ponad tym, dlatego mogę swobodnie się wypowiedzieć. Avinashi TEORETYCZNIE nic nie straciła. W praktyce straciła, bo zapłaciła 3:2:1 za coś co mogła mieć za 2,7:1,7:1. Dobra, ale kończmy tę w sumie dyskusję, bo i tak do niczego nie doprowadzi. Zauważyłem inną ciekawą rzecz, zmiana ta, mówię teraz o przelicznikach, jeszcze bardziej wzmocni handlarzy. Dlaczego? Teraz przeliczniki będą wynosić: między graczami (3:2:1-2,5:1,5:1) i antyhandlarz (3:2:1-2:1:1). Przy popr…
-
Mój Boże, człowieku niereformowalny. Przeważnie mądrze piszesz, ale teraz jesteś czystym przykładem dlaczego nauczyciele nie powinni dostać podwyżek... Gdyby Avinashi wiedziała, że końcowo zapłaci 3:2:1 to nigdy by u Wani nie kupiła tylko od razu poszła do Janusza. Czy teraz wszystko jest dla Ciebie jasne?
-
Temat i zmiany w sumie raczej średnio mnie obchodzą, bo mnie nie dotyczą. Ale to czemu buleon nie może zrozumieć czemu Avinashi będzie miała stratę to już jest interesujące. Łopatologicznie, Avinashi ma 1,5kkk kryształu, który chętnie wymieni na deuter (wiadomo, po jak najmniejszym przeliczniku). Przychodzi Janusz i woła 2,7:1,7:1, przychodzi Wania, daje 2,5:1,5:1. Avinashi wybiera niższy przelicznik, bo 1kkk deuteru jest większe niż 882kk. Tymczasem okazuje się, że Wania kradł i Avinashi musi d…
-
[NM] 09.02.2019 11:22:47 - indigo [LOWCY] - 111,92% Atak na księżyc 09.02.2019 11:22:47 Od: dowódca floty Flota z Sengoku [3:338:10] dotarła do księżyca planety Dar Yokero [3:372:9]. Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Szansa na zniszczenie księżyca: 34 % Szansa na zniszczenie GŚ: 33 %
-
[NM] 08.02.2019 08:56:03 - indigo [LOWCY] - 354,68% Atak na księżyc 08.02.2019 08:56:03 Od: dowódca floty Twoja flota z: Edo [3:344:11] dotarła do księżyca planety Księżyc [3:364:6]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksploduje. Ogromne odłamki skał szybuje w kierunku twojej floty. Nie ma szans na unik. Twoja flota ulega doszczętnemu zniszczeniu. Szansa na zniszczenie księżyca: 12 %…
-
[NM] 31.01.2019 08:06:42 - indigo [LOWCY] - 154,38% Atak na księżyc 31.01.2019 08:06:42 Od: dowódca floty Flota z Kamakura [3:343:10] dotarła do księżyca planety Księżyc [3:348:4]. Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Szansa na zniszczenie księżyca: 29 % Szansa na zniszczenie GŚ: 35 %
-
[NM] 30.01.2019 04:26:58 - indigo [LOWCY] - 159,67% Atak na księżyc 30.01.2019 04:26:58 Od: dowódca floty Flota z Kofun [3:341:9] dotarła do księżyca planety Księżyc [3:341:12]. Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Szansa na zniszczenie księżyca: 28 % Szansa na zniszczenie GŚ: 36 %