Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 445.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pozdrawiam mojego największego fana, który zablokował mój nick :) Dnia 05-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor studentprawa [GEN] ________________________________________________ Krążownik 38 _________________________________________ Obrońca Ziomeeq [G_G] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 4 Krążownik 14 Recykler 2 Sonda szpiegowska 16 _________________________________________ Po bitwie... Agresor studentprawa [GEN] __…
-
Cytat od Jay: „Cytat od Kamlot: „Cytat od Supek: „Cytat od servantez DI: „Witam serdecznie Siedząc w pracy i odczytując emaile rzuciła mi się w oczy reklama OGame z nowym serwerem. Pomyślałem sobie więc , że wpadnę i może polatam trochę Ale nie spodziewałem się , że spotkam tu jeszcze graczy z okresu 2005 - 2010 Webber , Supek ... ciekawi mnie kto jeszcze tu gra ze znajomych twarzy” Witam również kolegę pamiętam ze starych czasów ;). Ja niestety tutaj nie pogram... zostaje na Kalisto (top8) i ta…
-
Cytat od Supek: „@Piciu - to Ty jeszcze w to grasz?? pamiętasz stare czasy ~ 2008-9r? Webber założyłes tutaj konto czy tylko spamujesz na boardzie? Ojj widzę że niezła ekipa się zebrała - trzeba chyba założyć konto Pozdrawiam wszystkich, którzy mnie pamiętają i życzę powodzenia.” Gram, gram. Dawno nie grałem od początku, chciałem zobaczyć jeszcze raz jak to jest
-
Aleś ty głupi przecież dowodem jest samo to starcie, gdybyście nie dostali czasu to byście nie polecieli nie wciskajcie kitu w wyliczenie kolonizuj i locie przez galę
-
Skoro Bosman to taki typek co gra na pińcset frontów to pewnie OCB już wiedzą gdzie "zaginął" złom od Rafiego Cytat: „Aro - to interes roninów Ekobot - cel bosmana Tyle z Waszych faktów, a w zasadzie mitów” Mam wrażenie, że wy tak bardzo zabrnęliście w to, że wierzycie w wyliczone kolonizuj, że teraz to po prostu jesteście tego pewni mimo, że było inaczej Przecież to podchodzi pod jakiś news na jakimś serwisie psychiatrycznym
-
Cytat od ..:: RYSIEK ::..: „Doberm widzę że lubisz manipulować zdaniami wyciętymi z kontekstów Moja wypowiedź wycięta z ST, plus druga wycięta z? Co jeszcze ciekawego nam tutaj sklecisz? Łańcuchy na choinkę też robisz? Gdzie ta cała rozmowa z Bosmanem?” Ale przecież każdy widzi kontekst. Ty napisałeś, że akcja jest kontrowersyjna, Melmax daje wprost do zrozumienia jak powstało RW i tylko widelcowa [ciach] napisała w ST głupotę o liczeniu z kolonizuj Moderator Indestructible:Upominam za obrazę.
-
No chyba jednak nie grasz, naprawdę nie pamiętasz ekstremalnych sytuacji z np. u12 czy u7? Przecież dzisiaj ogame jest umarłe, wtedy na każdym kroku ktoś miał szpiega u kogoś w sojuszu, na każdym kroku były jakieś afery, ludzie ćpali po to by więcej wytrzymać w grze, rozpadały się związki, ludzie tracili prace, oblewali szkołę, na forum jesteś od 2007 i chcesz mi napisać, że nie znasz takich przypadków? Bo było ich mnóstwo. Ludzie pisali pożegnania, w których stwierdzali, że ich życie przez ogam…
-
Cytat od Snoopers: „Co to jest KFZ - KURDE FLOTA ZNIKNELA? No nic polecial flociarz ktory siedzial na tej gali caly czas szczesliwi czasu nie licza a jednak i tak wiadomo ze ktos podal ten czas... bo przeciez jak mozna by bylo obliczyc gdzie takie polmuzgi..... z OCB moga to zrobic przeciez nie ma nawet szans, gdzie Snoop co nie ogarnia niczego, tylko sie czepiac potrafi gdzie MELMAX ktory jest tak malo ogarniety ... ze ja pitole... do tego RYSIEK ktory siedzi 24 na dobe i przeciez nie ogarnal b…
-
No dobrze, to teraz czas na komentarz z porządnymi argumentami. Starcie miało miejsce w 9 galaktyce, na pozycji planety nr 4. Więc agresorzy: 1. Musieli przewidzieć na którą pozycję na kolonizuj poleci Rafii. 2. Rafii musiał momentalnie po FS przejść na inną planetę, kolonię, wyjść z konta. Do wyboru. 3. Nawet wtedy Ogame robi 2-3 sekundy różnicy ponieważ po FSie strona przeładowuje się robiąc kolejną aktywność. A jak wlecieli agresorzy? Co do sekundy. A jak im się to udało? 13CnYja.png Gratulac…
-
Gratulacje. Sojusznik stracił flotę co zawsze nie jest fajne, koniec końców przez jakieś niedociągnięcia u was dobi zyskał trochę floty więc mam nadzieje, że następnym razem to co zostało po fezzzie przyda się do jakiegoś małego rewanżu.
-
Jedni chwalą się RW robionymi X układów od Ronin, a Ronin chwali się RW robionymi w tym samym układzie, ba! na tych samych kordach Gratulacje
-
Rzadko kiedy zdarza się by jedna osoba tak bardzo dominowała na danym universum, żeby nadal mimo niezbyt dużego ruchu na uni robiła ST za ST... to ST to takie zwieńczenie tych wielu lat gry dlatego też wielkie gratulacje dla Ciebie Light, wielka szkoda, że nie udało się jednak tego podkręcić na top1 - dlatego nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Andromedzie i Tobie UF, po którym może... kto wie? Zobaczymy 100.000% na x1? Gratulacje.
-
No w sumie pracy by dużo nie miał, co raz mniej się dzieje na normalnych uniach, a wszystkie nowe są w specjalnej konfiguracji Może bym nawet zaktualizował swój wpis o jakieś dodatkowe 150 ST