Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 445.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No nieźle, że też Malack jeszcze w to grał, chociaż "grał" to może za dużo napisane skoro nie FSował tyle czasu. Gratulacje, procent robi wrażenie.
-
Fajne starcie, widząc coś takiego nie raz się chce wrócić i polatać w kosmosie
-
To taka akcja w moim stylu. Bardzo ładnie. Oczywiście widzę tutaj wiele osób, które kiedyś tam komentowały u mnie, że jestem zerowcem, że takie akcje robię, a teraz im się bardzo podoba no ale cóż... tak to już jest. Pozdrowienia z "reala" PS: Jeśli dobrze czytam to padł bejot, ten sam bejot, który był broniony przez rudą i innych mimo, że pisałem jak to z nim jest, znów wyszło na moje
-
Bardzo żałuje, że nie maniaczyłem na fidis by mi jakieś pionki z wirtualnego świata gratulowały, bardzo Weźcie zmieńcie płytę już bo zdarta jest Cytat: „ pokazales tutaj , byles tylko podwladnym DOBERA” idąc twoim tokiem myślenia to ty byłeś i jesteś podwładnym rycha - no ale nie, z twojej strony to będzie oczywiście "pomoc sojusznika", u nas to było bycie "podwładnym", szczególnie wtedy jak tłumaczyłem mu rzeczy, których o ogame nie wiedział, wtedy to były korepetycje na żądanie pozdrawiam ozię…
-
No tak, w sumie czym się przejmować, flota powstała z kont sojuszników to rzeczywiście strata nie boli. Gratulacje fajnego % Dober, szkoda małej ilości posiadanych recków w stosunku do mocy floty.
-
Yay, "Szkoła Webbera", lol. Gratulacje udanej akcji.
-
Mój poprzedni post został skasowany bo uraziłem uczucia Gameforge. Serdecznie przepraszam. Albo i nie. W każdym bądź razie, to nie był push, po prostu skończyłem grę w taki, a nie inny sposób. Powodzenia wszystkim. Żegnam. PS: Bejot jesteś kłamcą PS2: Polo jeśli to czytasz to dzięki za Twój poprzedni wpis Napisałeś jak było
-
Lustro na 30% z PZ, nie widziałem tego za często, tym bardziej należą się gratulacje za całość.
-
Szkoda lajta, zdarza się najlepszym... A jak rozmawialiśmy to przeczuwał, że jak coś pójdzie nie tak to padnie po całości no i tak się stało... Gratulacje dla obrońców, a lajtowi odpoczynku od gry po tylu latach z sukcesami
-
bot, bota, botem pogania botom szo i przetopu Cytat: „Ciężki myśliwiec 30.948” hipster for life
-
Cytat od Diet Coke: „Raz jeden w reckach, raz inny, raz Ty, raz ja, co to za roznica w jaki sposob? Kazdy rodzaj dzwona jest swojego rodzaju daniem ciala - bo przeciez zawsze mozna bylo zrobic cos inaczej. Niezmiennie mnie zadziwia wszechobecna chec porownywania wielkosci swoich ogame'owych penisow. Z mojej strony brawa dla obu stron bioracym udzial w tym starciu za spore checi do gry i rywalizacje.” Tylko jest tak jak kiedyś już pisałem, jak padnie ktoś kto gra ofensywnie, ja, Ruda czy ktokolwi…
-
BFS lamerstwem, złapanie na starą sztuczkę już nie jest lamerstwem... ehh... a ja myślałem, że każda wtopa to jakiegoś tam swojego rodzaju lamerstwo no ale oczywiście punkt widzenia zależy od punktu siedzenia lub w tym przypadku... wtopienia
-
Trzy razy robiłem taką akcje i tylko raz udało się doprowadzić ją do końca bo zawsze dostawałem PW w stylu "naprawdę myślisz, że się nabiorę?". No cóż, jednak niektórzy się nabierają od czasu do czasu gdy jest ciśnienie na zysk i STarcia. Gratulacje, fajna akcja.
-
Niektórzy nie spinają się tak po tylu latach gry, ta gra istnieje od 2005 roku i ty dopiero teraz jesteś w stanie przeprowadzać akcje jakie niektórzy z nas robili w 2006 roku więc... Z całym szacunkiem aladynie ale bujaj się. Ta gra jest prosta, to czas + matematyka, znajomość mechaniki gry pomaga ale na nic doświadczenie i znajomość mechaniki jak nie ma się czasu i chęci. Dalej mi pisz, że jestem na poziomie ekofrajerów bo przecież gdybym był dobry to nigdy bym nie zapomniał o Ogame i nigdy bym…
-
TOP 1 ACS - DOBERMAN [193] [Ronin] & webber [Ronin] & Rafii [Ronin] vs. chmieleks [OCB] ~ 6749.77%
PostOsłabił? Policz ilu OCB padło, a ile Ronin po czystce. Znów brakuje ci argumentów przegrywie
-
Przecież każdy request do serwera na sesji użytkownika powoduje aktywność. Każdy. Żeby pobrać ruchy flot też musi iść request do serwera, prosty test, siedź z rozwiniętą listą lotów i naciśnij przycisk odświeżenia listy lotów, to wykona request do serwera na aktywnej sesji i zapali aktywność. Tyle mego.
-
TOP 1 ACS - DOBERMAN [193] [Ronin] & webber [Ronin] & Rafii [Ronin] vs. chmieleks [OCB] ~ 6749.77%
PostDobra melmax skończ już bo od kilku miesięcy to w zasadzie nic więcej nie pokazujesz oprócz pisania głupich postów na forum i wstawiania ST ledwo ponad progu, a skończyłeś popisy zezłomowaniem swojej floty i osłabieniem sojuszu na następne kilka miesięcy, wszyscy się z ciebie śmieją już więc nie musisz dodawać nic więcej do tej puli Tak marycha, zostałem zezłomowany dlatego, że nie grał ze mną dober i rafi pewnie gdyby grali ze mną to przypomnieliby mi, że jest coś takiego jak ogame i powinienem…