Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 445.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Równowaga klas
---Webber--- - - DiD Leda
Postdziękuje za nazwanie mnie cymbałem, bawię się dobrze i nie marnuje za bardzo czasu, zawsze możesz zmienić klasę
-
Biorąc pod uwagę ilości deuteru jakie te statki spaliły i kosztowały to zysku w tym starciu nie ma nikt, także wyznacznikiem dla mnie są straty, a te po stronie agresorów są olbrzymie i o wiele większe niż po stronie obrońców, dlatego sprawa jest prosta, starcie wygrali obrońcy. Widziałem tego typu starć już trochę i zawsze posty o "locie dla zabawy" mnie bawiły Nie offtopuje dalej. Wypowiedziałem się, życzę obrońcom by temat został skasowany, a oni mieli okazje zaprezentować akcje z ich strony.…
-
Jedni latają po to by się rozbijać, o floty innych lub bunkry, inni po to by wygrywać starcia. Jak widzę to: Agresor stracił łącznie 368.239.459.000 jednostek. Obrońca stracił łącznie 182.623.588.000 jednostek. To zastanawiam się za co tu gratuluje się atakującym. Po prostu.
-
A ja napiszę, że nie ma się czym chwalić. Obrońcy zrobili co trzeba i jak trzeba, nie wykorzystali błędu gry tylko mechanizm, który działa tak od wielu lat, pisanie o tym, że agresorzy mieli "jaja" jest jakimś nieporozumieniem, jedyne czego warto pogratulować to wielu lat gry, które spowodowały, że mieli floty by zrobić z siebie top1 ogame.pl Edit: a temat powinien być usunięty bo przecież zasady ST są takie, że starcie wstawia strona wygrana, prawda?
-
To jakieś uni Oddańców? Gratulacje Limfa
-
Cytat od @Piciu: „Jakaś lama się pod Webbera podszywa ” sam jesteś lamą to ja, nie moja wina, że mnie banowali na forum 10 razy PS: kope lat co Ty tutaj robisz kilka moich z Ledy: Znaleźliśmy łatwo dostępne pola surowców na odległej planetoidzie i wydobyliśmy pewną ich ilość. Zrabowano: 1.104.000 Metal. Odkryliśmy planetę z resztkami cywilizacji. Na orbicie znajduje się olbrzymi port kosmiczny Kilku techników i pilotów z ekspedycji udało się na powierzchnię w poszukiwaniu statków, które jeszcze …
-
Naprawdę macie mnie za jakiegoś nowicjusza, który nie wie co robi? 1. atakujący leci z PLANETY, 1:1:1 2. leci na PLANETĘ, 1:2:1 3. skanuję PLANETĘ, 1:2:1 - widzę statki z 1:1:1 4. skanuję PLANETĘ, 1:1:1 - nie widzę w ogóle ruchu oprócz zabugowanego 0 statków etc. 5. gdy atakujący odbije się od 1:2:1 widzę jego wracającą flotę na 1:1:1 czyli widzę ruch tylko gdy flota wraca
-
Widzę na falandze flotę atakującego z danych koordynatów, założmy, że 1:1:1, widzę to na planecie docelowej, 1:2:1, dlaczego jak skanuje 1:1:1 to nie widzę żadnego ruchu? to jakiś bug w v7 czy coś się pozmieniało? EDIT: to chyba... jakaś zmiana? bo widzę ją jak wraca, nie widzę gdy leci na docelową planetę...
-
Handel
PostJak ktoś sprzedaje 200k krisu za 250k deuteru to coś jest nie tak, myślałem, że przelicznik minimalny to 2:1:1, czyli za 200k krisu powinno być 200k deu
-
Handel
PostTakie pytanie, co to za przelicznik? iHvBzLj.png
-
Gratulacje. Kozacki procent. No i floty rodem z jakiejś Electry czy Fornaxa
-
Widzę, że nic się na Ogame nie zmieniło, Zły Sen robi ST, pojawia się lawina komentarzy od kryształów i metalów, potem przyjdzie dzień gdy wylądują na PZ ci najgłośniej krzyczący. I tak już lata mijają, a nikt nic z tym zrobić nie może, tylko lamentują Gratulacje za ST.