Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 241-260 z 445.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• zawsze może trafić na czarną dziurę i stracić ten przyrost

• Cytat od Elkanen: „Cytat od Ruda: „@Elkanen nie jestem osobą, która może stwierdzać czy coś jest bugiem czy nie. Jeżeli uważasz, że wykorzystują jakikolwiek bug to zgłoś to ” Problem w tym, że tickety wisza bez odpowiedzi a skala problemu wręcz się nasila. Nie rozumiem, team ma czas na czytanie i moderowanie forum ale na opracowanie ticketow już czasu brak. Rozumiem, że to tzw. Magia Świąt? I celowe bagatelizowanie zgłaszanych problemów mające na celu jawne i swobodne "pushowanie sie" znajomym i…

• Udało się dzisiaj kilka flot zdjąć, ale ta była zdecydowanie najładniejsza. Obrońca zalogował się jakiś czas po starciu, nie odebrał FSa, pogratulował i pewnie będzie odbudowa. .: Kupie deuter :. Dnia 24-12-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor webber [REKT] ________________________________________________ Krążownik 1.162 Okręt wojenny 4.454 Pancernik 4.156 Mały transporter 13.333 Lekki myśliwiec 87.296 Ciężki myśliwiec 6.479 _________________________________________ Obro…

• Gratulacje wariacie, bardzo fajny % wyszedł, no i turbo recki będą

• A to nie jest tak, że błędy powinno się zgłaszać przez system supportu? Chyba, że zgłoszenie też poszło, to nie ma tematu. Ogólnie ciężka sprawa, nie wiadomo ilu ludzi zyskało na tym błędzie, na jaką skalę, jednak takie akcje, że "o pokaże co można robić" też są słabe, pamiętam z początków ogame jednego magika co tylko szukał błędów i pokazywał co można robić, na otwarcie uni miał ileś set tysięcy punktów itd. no i tak pokazywał, że dostał wykluczenie oferty i tyle.

• Ja to widzę zgłoszenie błędu z piątku, a tylu ludzi pisze, że było zgłaszane na początku grudnia... ciekawe @dexPL "Zasada istnieje, ale team ma ją głęboko w uważaniu. To jest dla nich wytrych - użyty pierwszy raz. Przy przetapianiu flot na deuter i handlu nim nikt nie widział problemu - i wiele flot powstało tylko dzięki temu. I nic złego się nie stało ... a przecież obowiązywały te same zasady." co?! haha, przecież ta zasada była używana wielokrotnie, chociażby w masowym banowaniu za skanowani…

• Cytat od szturman: „Cytat od Halny: „Cytat od Kiki2: „widac ewidentnie ze po gongu konta firmowego odechciało mu sie grac ” a jest to rw tutaj ? bo przejrzalem na szybkiego i nie znalazlem a widzialem wczesniej, ze cos go wysadzilo z butow ” Pushów się nie wrzuca więc nie było Graty wlotów, zyski super Przetapiaj ” Sam jesteś jak taki push nie ma to jak nie wiedzieć co się stało ale komentować

• Jak to na Ogame bywa, stało, nie stoi Dnia 21-12-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor webber [REKT] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 41.239 Okręt wojenny 4.218 Pancernik 2.723 Ciężki myśliwiec 6.969 _________________________________________ Obrońca OldMan1 [RENTA] ________________________________________________ Mały transporter 1.687 Duży transporter 1.177 Lekki myśliwiec 3.669 Ciężki myśliwiec 1.302 Krążownik 796 Okręt wojenny 966 Recykl…

• Napisałbym coś ale boje się o moje satelity... Napiszę tylko, że śmiesznie czytać od kogoś kto podobno dostaje złoma na każdym uni jak pisze o jednym z najaktywniejszych graczy na uni, że jest lamą Cytat od kurt: „Zdecydowana większość graczy jak tylko zobaczy gdzieś akte to już panikuje i zawraca (pozdrawiam kolegów Gumisiów wink.png ), a ja sobie lecę dalej ”

• ST z własnej floty, można i tak. Obrońcy Sz/o.

• Udało się wstrzelić w dobry czas, obrońca zalogował się tuż po starciu i włączył urlop pozdrowienia dla REKT i znajomych Dnia 15-12-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor webber [REKT] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 26.721 Ciężki myśliwiec 10.502 Krążownik 371 Okręt wojenny 2.058 Pancernik 1.287 Pathfinder 1.264 _________________________________________ Obrońca Urzad Skarbowy [TEREFERE] ________________________________________________ Mały…

• Udało się zezłomować kogoś z Winter, a to cieszy biorąc pod uwagę fakt, że zaczęli bawić się rakietami i latać po satkach szukamy dalej Dnia 15-12-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor webber [REKT] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 14.735 Ciężki myśliwiec 7.895 Krążownik 342 Okręt wojenny 2.056 Pancernik 1.286 Pathfinder 1.152 _________________________________________ Obrońca Xin [WINTER] ________________________________________________ Mał…

• Cytat od ciap: „Cytat od dexPL: „Zbieracz ma bonus pasywny. Loguje się raz dziennie na 5 min, zabiera zasoby na fsa i idzie pić. Odkrywca musi cały czas pilnowac ekspedycji. Co chwila jakieś opóźnienie, spowolnienie - ciężko zaplanować. Oczywiście - możesz logować co 90 min - ale wtedy masz zysk mniejszy. ” Z tym pilnowaniem to nie przesadzajmy. Również to możesz ograniczyć do 1-2 minut co godzinę. ” tak, wyślesz ekspedycje, będą 2 opóźnienia i nagle flota wraca sobie np. 4 rano i jej nie odbier…

• Przed wprowadzeniem 7.1 starcia z piratami to było najbardziej opłacalne zajęcie, przebijało nawet złomowania, wg mnie teraz to strata czasu i ciężko wyjść na plus dlatego też jestem zdania, że lepiej same DT i statek specjalny

• @Muniek ty puszczasz te ekspy czy tak po prostu sobie tutaj krzyczysz? Ja ekspy puszczam cały weekend z przerwami i surowce mam tak 3x na 12 slotów, to nie jest tak, że masz 12 slotów ekspedycji i 10 wróci tobie wypchanych... uważam, że poziom bonusów z ekspedycji jest nierówny, powinien dostać buff generał i proporcjonalnie mniej zbieracz (bo ma stały bonus), ale też trzeba pamiętać, że: - nie każda ekspedycja to sukces - można stracić flotę

• @Das140 zobacz to: i.imgur.com/dIKHyJC.png w wersji v7.0 na PZ byłoby 60% czyli 21.600 / 19.200, obecnie jest 20% (możesz to łatwo sprawdzić Trashsimem) i jeszcze informacja z changeloga: "The formula for expedition debris fields has been changed to percentages." tutaj: board.en.ogame.gameforge.com/i…25-11-update-version-7-1/

• Cytat od Das140: „@KissOfTheDragoon, za przeproszeniem, jak dziecko. Nie dość, że podałeś mi jakieś dane z dupy na temat walk z piratami/obcymi to później się jeszcze obrażasz, bo chciałem nawiązać rzetelną dyskusje (jako tako, bo działasz mi na nerwy, więc trochę negatywnych emocji jest). Podaj mi proszę RW do starć ekspedycyjnych, które są na minusie lub te starcia, które odbiegają od danych zawartych w board.pl.ogame.gameforge.com/i…dycje-kompletny-poradnik/. Z chęcią się im przyglądnę. ” nap…

• Cytat od Muniek: „Cytat od ---Webber---: „dlaczego wadliwe? bo dają za dużo? ” tak ” może tak to ma działać, GF od lat promuje mniej aktywny styl gry kalkulator powstał na wzorze podanym przez team z .org, także nie jest to "bug"

• dlaczego wadliwe? bo dają za dużo?