Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 181-200 z 445.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• IMO pionier nie ma wpływu na piratów/obcych a na zdobyte zasoby

• Cytat od Art: „Niestety tylko jedna poprawka będzie dotycząca parowania ofert na rynku o wyższej wartości z niższą. Reszta poprawek została niestety przesunięta do pełnej wersji 7.2 (czyli jutro koniec z poprawkowymi wersjami rc) ” czy to oznacza, że naprawa błędu z falangą też dopiero w 7.2? edit: chyba, że chodzi o inne poprawki rynku, mam nadzieje...

• Czyli twoje codzienne skany to brak chęci? No to nieźle

• To taka nowomoda, dajesz do nicku "the end" i liczysz, że będzie lepiej szło.

• Bo Switek to taki regularny dostawca złomu uni Leda Graty

• obrońca raz mi już uciekł gdy nie było go ponad godzinę... tym razem to ja miałem więcej szczęścia sz/o Dnia 16-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor webber [RONIN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 150.000 Okręt wojenny 8.807 Pancernik 24.547 _________________________________________ Obrońca Ruri [LHiP] ________________________________________________ Mały transporter 394 Duży transporter 661 Lekki myśliwiec 1.554 Ciężki myśliwiec 333 Kr…

• @Shimano @szturman Dnia 16-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor webber [RONIN] ________________________________________________ Pancernik 22.222 _________________________________________ Obrońca Zlo [N_B] ________________________________________________ Mały transporter 3.527 Duży transporter 262 Lekki myśliwiec 22.056 Ciężki myśliwiec 105 Krążownik 2.039 Okręt wojenny 1.205 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 109 Sonda szpiegowska 846 Bombowiec 378 Niszczyciel 22 Gwiazda…

• O, sponsor, graty ST hehe

• tankowanie vol. 2, tym razem z gościnnym występem Szturmana... którego nie ma w tym starciu Dnia 15-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor webber [RONIN] ________________________________________________ Pancernik 7.777 _________________________________________ Obrońca Hynerian [TTG] ________________________________________________ Mały transporter 6.554 Duży transporter 7.057 Lekki myśliwiec 729 Ciężki myśliwiec 798 Krążownik 196 Okręt wojenny 227 Recykler 4.615 Sonda s…

• tankowanie obrońcy powodzenia w dalszej grze i może udanych handlów deuterem ze mną Dnia 15-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor webber [RONIN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 374.445 Pancernik 1.111 Mały transporter 11.111 _________________________________________ Obrońca Cr4zzolek [IMO] ________________________________________________ Mały transporter 5.762 Duży transporter 8.378 Lekki myśliwiec 3.626 Ciężki myśliwiec 1.522 Krążownik…

• wylogowywanie z konta

---Webber--- - - Błędy w grze

Jedyne co zauważyłem, że dzieje się tak głównie gdy są w locie misje i ich "nie odbiorę", tj. klikam sobie na koncie, wysyłam skany, potem przestanę i wracam do skanowania za jakiś czas... ale to nie jedyny scenariusz i jest to jednak losowe

• Elegancko, przetapiaj i kosimy dalej

• Dobrze wiedzieć kim jest gość o ruskim nicku graty, buduj się buduj

• trzeci dzisiaj, Shimano teraz Twoja kolej Dnia 12-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor webber [REKT] ________________________________________________ Pancernik 8.888 _________________________________________ Obrońca Chief Pollux [i-G] ________________________________________________ Mały transporter 5.213 Duży transporter 3.487 Lekki myśliwiec 6.513 Ciężki myśliwiec 2.772 Krążownik 1.030 Okręt wojenny 640 Recykler 1 Sonda szpiegowska 18.934 Bombowiec 60 Niszczyciel 2 …

• ...x3 nie wybacza, krótki lot na aktywkach... Dnia 12-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor webber [REKT] ________________________________________________ Pancernik 20.581 _________________________________________ Obrońca Ilusioon [BALTIQ] ________________________________________________ Mały transporter 3.215 Duży transporter 769 Lekki myśliwiec 160 Ciężki myśliwiec 143 Krążownik 1.269 Okręt wojenny 33 Statek kolonizacyjny 40 Recykler 3.000 Sonda szpiegowska 7.901 Bom…

• taki tam "farming" patrząc na inne ST dzisiaj Dnia 12-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor webber [REKT] ________________________________________________ Okręt wojenny 4.989 Krążownik 14.407 Pancernik 20.586 _________________________________________ Obrońca Keith [K-O] ________________________________________________ Mały transporter 3.752 Duży transporter 548 Lekki myśliwiec 31.201 Ciężki myśliwiec 9 Krążownik 3.084 Okręt wojenny 3.000 Recykler 2.905 Sonda szpiegowsk…

• Wariat. Przez Ciebie uni się skończy szybciej niż się zaczęło

• Robiliśmy testy z sojusznikiem i na falandze nie widać NIC, w żadnym scenariuszu. @Art prośba by ich pogonić

• To trzeba mieć talent żeby w 3 dni stracić wszystko Gratulacje Shimano, nie masz sobie równych na Leda

• nieoficjalnie się dowiedziałem, taaa, hehe