Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 444.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Art: „Wersja była szlifowana na tyle, aby móc zostać w końcu wprowadzona na wszystkie Universa. ” Nie wierzę w to. Czytam angielskie forum. Ludzie skarżą się na masę bugów. Przykłady: - odkrywca zamiast mieć szybsze badania o 25%, ma wolniejsze badania o 25% (XD) - przy wysyłaniu floty częsć deuteru zostaje na planecie. z której wysłalismy flotę - pasek wydarzeń (ten zaraz koło wiadomosci z gry) ładuje się w nieskończonosć - złe opisy klas (np. 2% bonusu do ekspów u odkrywcy, co nijak m…
-
Równowaga klas
PostCytat od jibrill: „No i gdzie w hierarchii znajdują się Pioniery? ” Według mnie są na tym samym poziomie jak krążki, bo pamiętam, że mając pioniera dostałem okręt wojenny z ekspedycji
-
@Duch Szerszenia od samego początku było wiadome, że update trafi na stare uni.
-
@dexPL co do PZ-eta utworzonego po walce z piratami/obcymi: Cytat od piink: „There was a change with the debris fields. Before, we had a maximum cap of resources that could go into a expedition debris field, now it’s a percentage. 20% for Discoverer, 10% for everyone else. ” Jest to ostatnie info jakie znalazłem na ten temat. Napisano to ~8 godzin temu.
-
Cytat od piink: „Dear community, we will update all the UK server to the version 7.1 today. With this update, all servers will have the latest content update available. The update will happen from 15:00 CET on (it might happen slightly later, depending on the last bugfixes and check ups). We will post the exact update timestamp as soon as it is available. Your OGame Team ” Zaczęło się Z tego co tu widzę, już dzisiaj wszystkie serwery UK będę miały update 7.1i to info jest z dzisiaj bez wcześniej…
-
Równowaga klas
Post@bastard szybsze trampki = szybszy farming, więc więcej wyfarmisz. zauważ, że jesli wyslesz trampki w tym samym czasie, a nawet trochę później niż odkrywca, to twoje dolecą szybciej, więc zgarniesz 50% łupu, a odkrywca 50% * 75%, czyli 37,5%. Oczywiscie akurat ten bonus maleje wraz z rozwojem napędów. Taka jest specyfika klas. Pasywny odkrywca ma zero bonusów. Równie dobrze mógłby go dezaktywować. Zbieracz zawsze i wszędzie ma bonus w postać chociażby 25% do wszystkich kopalni, którego nikt mu n…
-
Rynek
PostCytat od Art: „Wiadomość z dostarczeniem surowców jest ważna przez 7 dni (jak każda inna wiadomość) Po skasowaniu wiadomości i nie kliknięciu guzika odbioru surowców, zawartość jest automatycznie wyładowywana na docelowych koordynatach Jeśli planeta zostanie skasowana lub handel miał miejsce na księżycu, który uległ zniszczeniu, oferta handlowa trafi na planetę matkę ”
-
Równowaga klas
Post@bastard chyba nie rozumiesz natury odkrywcy. Jest to klasa bardzo dobra na początek gry. Zbieracz dopiero błyszczy kiedy masz jakie takie eko. btw: Cytat od bastard: „-10% produkcji energii ??? - WOW ” Cytat od bastard: „pełzacze - nieruchliwe małe bestie co żrą 50 energii ” Narzekasz na to, że pełzacz zjada energie i jednoczesnie pytasz się po co Ci bonus do energii? ja tak to zrozumiałem Cytat od bastard: „Nie wiem, może ktoś zna jeszcze jakieś plusy dla zbieracza? ” -Dodatkowe 2 sloty na ryn…