Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 444.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@wampek jak dla mnie na razie balans między odkrywcą zbieraczem jest zachowany. "na razie" ponieważ jeszcze nie miałem czasu kombinować z walkami z piratami/obycmi. Na uni z flotą x1 nie przeprowadzisz tak dużo ekspów, a w dodatku opóźnienia są bardzo odczuwalne. Ja się zastanawiałem całkiem sporo co wybrać, więc to oznacza, że balans jakiś jest.
-
Cytat od wampek: „Osobiście uważam, że system ekspedycji jest zbugowany (jak większość elementów) ponieważ ma się on nijak do wcześniejszych zapowiedzi, więc nie zdziwię się jeśli w poniedziałek, wtorek dostanie on aktualizacje. ” Jak się nie zgadza jak się zgadza? Cytat od piink: „When you have an active Discoverer class, the formula works as follow: (Baseloot + Classbonus) * ecospeed. On default values in a speed 5 universe: (1 + 0.5) * 5. The Pathfinder gives a boost of *2 on the base loot of…
-
Cytat od cichah2o: „Czy inne klasy będą miały odświeżony wzór na ekspedycję, bo takie wielkości to chyba o wiele więcej niż miało być... ” Szansa, na znalezienie dużego event-u i jednocześnie surowców to jakieś 0.32%. Ten kalkulator pokazuje tylko najwięcej co możemy znaleźć, a szanse na takie ogromne łupy są bardzo malutkie. jak dla mnie ten kalkulator coś jest zrypany. Wydaje mi się, że pokazuje dwa razy więcej floty maksymalnej do znalezienia niż jest to możliwe oraz pokazuje, że pionier nie …
-
Spalanie deuteru
Das140 - - Błędy w grze
Post@zefir, o kurcze, to może być to xD
-
Spalanie deuteru
Das140 - - Błędy w grze
Post@edes Z tego co kojarzę, to recki miały mieć - 25% spalania lub - 50%, ale na pewno nie - 100%
-
@ackra, takie wywody jednoznacznie świadczą o niezadowoleniu z aktualizacji lub/i sposobie jej wprowadzenia. Co trochę wnosi do tematu. To co dostaliśmy to tylko na PTS się nadaje. Jak już zostało wspomniane, te same bugi występują na serwerach UK. Czemu, ja się pytam, my też dostaliśmy mega zbugowaną wersję?
-
Spalanie deuteru
Das140 - - Błędy w grze
Post@wampek, też bym latał, ale bez AGR nie chce mi się wpisywać ręcznie ilości sond Jak ja nie mogę, to inni też nie mogą
-
Spalanie deuteru
Das140 - - Błędy w grze
PostIlość sond oraz dystans nie ma wpływu na koszt lotu sond, który zawsze wynosi jedną jest jednostkę deuteru. (chyba że tak miało być, to przepraszam ) Doszły mnie słuchy, że u nie których graczy koszt lotu recyklerów ma ten sam błąd (ja akurat mam normalnie, więc nie sprawdzę). uni - Zibal
-
@ziutek_17, oczywistym faktem jest, że odkrywca opłaca się na pierwszy rok grania na uni przy aktywnej grze. Ja mam jakieś 50kk punktów w eko (odejmując obronę) i tutaj już mogłem się zastanowić czy brać odkrywce czy zbieracza. @Ser Presidente, wydaje mi się, że wszystkie uni ze "specjalnymi" parametrami (ładowność sond, złom z obrony) się trochę powaliły. Szczerze mówiąc? Wiedziałem że będzie dużo bugów, bo testowałem na Ledzie oraz Bermudzie, ale to co się dzieje jednak mnie zaskoczyło
-
@Art, tak przy okazji się zapytam o te ekspedycje: możesz się zapytać o wzór dla odkrywcy i dla reszty klas? Z tego co słyszę, odkrywca ma [base loot] * [eco uni] * 1.5 * 2 (pionier) problem jest z innymi klasami. Opcje są takie: [base loot] * [eco uni] * 0.5 * 2 (pionier) albo [base loot] * 2 (pionier) Która z tych formuł jest poprawna?