Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 444.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Sygnalizuję, że najlepiej wykorzystać potencjał badań, które jeszcze nie mają wpływu na grę Co do transportów: Moim zdaniem nie zmieniać obecnych statków transportowych. Można dodać. Najlepiej jakaś alternatywa dla flociarzy, a nie tylko mt-ki proponuję oto taki stateczek: * * Metal * Kryształ * Deuter * Koszt: * 10.000 * 10.000 * 0 * Punkty strukturalne * 20.000 * Siła powłoki * 35 * Siła ataku * 5 * Prędkość * 5.000 * Ładowność * 30.000 jedn. * Zużycie paliwa (deuteru) * 70 Lata na NI, ale zmi…
-
Szczerze mówiąc, to transporterami bym się nie przejmował. Zmiany szukałbym w technologii laserowej i jonowej. CM-owi też należy się przyjrzeć. Co do jonowej, to mamy pomysł, aby zwiększyć redukcję kosztów wyburzania do 7,5%. Już na 14 poziomie zwraca nam surowce zamiast zabierać. * lvl * % zwrotu * lvl * % zwrotu * lvl * % zwrotu * lvl * % zwrotu * lvl * % zwrotu * lvl * % zwrotu * 1 * -92,5 * 6 * -55 * 11 * -17,5 * 16 * 20 * 21 * 57,5 * 26 * 95 * 2 * -85 * 7 * -47,5 * 12 * -10 * 17 * 27,5 * 22…
-
Jestem na nie z bardzo prostej przyczyny: Podniesienie kosztów i wymagań MT sprawi, że pojawi się dopiero w późniejszej fazie gry, a każdy wie, że farmienie w początkowych fazach rozgrywki stanowi lwią część dochodów. W dodatku na nowych uni da to dużą przewagę osobą korzystającą z AM (ponieważ szybko przeklikają surowce potrzebne na MT-ki i zaczną farmić, a my będziemy musieli na nie trochę poczekać ) Z jakim napędem miałby latać DT-ek?
-
Das140 65028 Flota: Lekkie Myśliwce: 47677 Ciężkie myśliwce: 835 Krążowniki: 8745 Okręty Wojenne: 102 Bombowce: 1049 Niszczyciele: 455 Gwiazdy Śmierci: 1 Pancerniki: 6164 Było napisane, że mało osób jest zapisanych, więc jako ekowiec chce spróbować swoich sił w tej zabawie (flota budowana od tygodnia, więc zapewne % szybko urośnie)
-
Witam wszystkich serdecznie! Kiedy dawno temu budowałem te krążowniki w celu przebicia się pewien bunkier, nie sądziłem, że dzięki nim naklepie aż tyle % Jako że gram eko, to dopiero w dofarmieniach udało mi się przebić przez główną flotę... Obrońca, niestety, kończy grę, a szkoda, bo ludzi na uniwersum coraz mniej. Dnia 02-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Das140 ________________________________________________ Duży transporter 1 Krążownik 4.592 __________________…
-
Wklejam ku przestrodze innym potencjalnym agresorom Ramm pogratulował, co się ceni Dnia 22-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ramm ________________________________________________ Krążownik 9.354 _________________________________________ Obrońca Das140 ________________________________________________ Mały transporter 4.694 Duży transporter 13.402 Lekki myśliwiec 560 Ciężki myśliwiec 1.617 Krążownik 4.810 Okręt wojenny 88 Statek kolonizacyjny 28 Recykler 4.471 Sonda …
-
@Miikuu Nie ma to jak przyznać się, że to lewe RW. Nie wiem w sumie, dlaczego w ogóle zostało wklejone. Nawet jak Nocny Pasterz to nie gs-ówka, to łamanie zasad tylko dla ST to "lekkie" przegięcie. W sumie, to dlaczego Nocny Pasterz wam pomaga, skoro dostał trzy złomy i jeszcze była mowa, że zakończył grę. Potem nagle nie wiadomo czemu pomaga innemu sojuszowi. Ja nikogo nie oskarżałem jako pushera czy tym podobne, ale to przesada i to gruba.
-
Cytat od zona_rolnika: „Cytat od Das140: „Nie wiem jaka była akcja, ale podobno 11 ataków z misją niszcz na moon-a, czyli bash. Nie ładnie tak... ” Jeśli jedna osoba tyle niszcz wysłała to owszem bash ale być może tam leciało 5 niszcz od jednej i 6 niszcz od drugiej osoby ? ” Myślę, że od jedne, a konkretnie to od gracza o nick-u Nocny Pasterz (dawniej Dreadnought), który obecnie przebywa na banie. Wcześniej owy gracz był w Sprite. Mam prawo przypuszczać, że to GS-ówka, bo wcześniej dostał złom-…
-
Don Vasyl [Heheheee] & Kuropatwa [Heheheee] & zielu75 [Heheheee] vs. Fabian [TEREFERE] ~ 2983.57%
PostPierwszy raz komuś rozwalam księżyc, a tutuaj kradnie mój cel flota, która jest jakieś 5 razy większa od mojej :d Gratulacje organizacji i obrońcy
-
Raczej cios za cios za cios