Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 444.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od piink: „While some communities are still discussing outdated leaks, we are already adjusting this update with a few "hand picked" community members! Here some examples: - Crawlers are going to have a production limit. - Bomber will be redesigned (Fuel 700, RF plasma / gauss: 5) - Death Star will not be affected by the speed boost. More info coming up within the next few days! ” Bombowce dostają buffa
-
Zmiana konfiguracji
PostWitam społeczność Zibal-a! Chciałem was zapytać, o to, czy macie ochotę coś zmienić na naszym pięknym uniwersum? Ja osobiście wychodzę z propozycją usunięcia złomu z obrony. Dlaczego? zapytacie. Ja odpowiem Nadchodzą zmiany i to poważne, a uniwersa ze złomem z obrony na tym ogromnie ucierpią. Dysproporcja między TOP graczami, a tymi niżej w statystykach zwiększy się jeszcze bardziej (moje domysły utwierdzam w czytaniu zagranicznych forum). Po fuzji z jakimś uniwersum (obstawiam Xanthus), złom z …
-
Ja bardzo liczę na znacznie zwiększenie znaczenia sojuszów. Teleportacja między księżycami sojuszników byłoby super, ale z tego co wyczytałem na forum EN, prace nad tym tematem zostały niestety zawieszone. Może jednak powstanie coś na wzór lotniskowca, który mógłby przewozić cudze statki, ale to właściciel lotniskowca porusza całość lub coś w tym stylu. Coś w to wątpię, ale tak wygląda ten pierwszy statek od góry
-
Przejmowanie planet
Post@buleon Ja doskonale rozumiem, że ten pomysł zmienia bardzo dużo, dlatego nie ma szans, żeby został wprowadzony na stare uniwersa. Ten pomysł jest przeznaczone na nowe uniwersa otagowane jako "agresywne" Widziałem gdzieś taki pomysł, żeby powstały uniwersa, gdzie nie można atakować graczy (ja dodałbym aktywnych). Dla mnie ten pomysł też byłby spoko. Tam możesz sobie wejść raz na tydzień, poklikać coś tam i grać na chillu. Takie uniwersum celuje akurat w drugą stronę, bo w ekonomów. Tylko do taki…
-
Przejmowanie planet
Post@Mirmir Akurat jak agresor opuści planetę, to ty na tym zyskasz, bo bez problemową możesz ją przejąć Co do starych uniwersów, już mówiłem. Brak możliwości wprowadzenia (jak ładowność SS), tylko na nowo powstające i nie na wszystkie, tylko np. co trzeci czy coś w tym stylu. Poza tym, w pomyśle jest opisanie ile by zajęło przejmowanie planety (no chyba że nie czytałeś, wtedy nie ma o czym mówić), więc flociarz grający urlopem musiałby z tego urlopu zrezygnować na bardzo długi czas. W tym czasie wy…
-
Przejmowanie planet
Post@Devastator, Przeczytaj do końca, zobaczysz że przejmowanie planety nie jest takie łatwe według tego pomysłu, lekko mówiąc Pomysł miał na celu głównie zwiększenia znaczenia sojuszów, interakcji między graczami. Dla graczy solo eko nie byłoby już miejsca, to fakt, ale myślę, że tacy gracze szybko by się przyłączyli do jakiegoś sojuszu PS.: Opuszczone planety też można przejmować
-
Cytat od ciap: „Bo dla mnie nie widzę tam jakiś zmian poza tym że bardziej leją wodę. ” Tutaj się nie zgodzę. Tam są kluczowe zapisy w regulaminie, których u nas brakuje. Np. taki zapis: Cytat od yangyan: „When attacking sitting fleets, you are allowed to spy within 6 seconds before the attack, however even then no mass espionage/attack/transport missions are allowed. ”