Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 281-300 z 444.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wersja 7.x - dyskusja

Das140 - - Porozmawiajmy o OGame

Co do rynku , mogę powiedzieć że coś się popsuło Udało mi się kupić 105k kryształu za 100k metalu, lub kupić 100k deuteru za 96k kryształu. Jak widać trochę się widełki rozjechały. Na początku było ok, ale chyba jak ludzie zaczęli sprzedawać masowo deuter, a nikt nie chciał sprzedać kryształu to się trochę rynek zachwiał. Jak to wejdzie na nasze serwery to polecam kupić trochę anty na handlarza i można zarabiać klikając rynek <=> handlarz. No chyba że nikt nie będzie wrzucał ofert przy takiej ni…

• Wersja 7.x - dyskusja

Mam taki pytanie: Czy tylko ja zauważyłem zmianę kosztu dział jonowych? Teraz kosztują: 5.000 mety oraz 3.000 kryształu @Art EDIT: teraz dopiero zauważyłem, że zamieniono im atak z obroną, czyli 150 osłon i 500 siły ataku

• Boost do ekspedycji

Das140 - - Błędy w grze

To w takim razie proszę o pogonienie programistów, bo w grze jest napisane inaczej

• Boost do ekspedycji

Das140 - - Błędy w grze

Witam, Mam podejrzenia, że boost do ekspedycji z klasy "odkrywcy" nie wynosi 400%, a 300%. Ponieważ na 20 DT-ków dostałem 48k mety (minimum 12k (czyli 12k * (100% + 400%) = 60k), a przed chwilą dostałem 64.266 deuteru przy 59 DT-kach i 64 MT-kach (minimum 16.066 (czyli 16.066 * (100% + 400%) = 80.330).

• Wersja 7.x - dyskusja

Pytanie do "odkrywców". Zrobiliście już ekspedycje? Ja tak i dostałem 48k mety przy 20 DT-kach. Z małego eventu mogłem dostać od 12k do 60k, więc z tą klasą powinienem dostać od 60k do 300k. Chyba coś się popsuło

• Wersja 7.x - dyskusja

Powiedzieć wam ciekawostkę? Oto statystyki "reaper-a" : Pancerz: 140.000 Oslony: 700 Atak: 2.800 Szybkość: 7.000 Ładowność: 10.000 Spalanie (1.0): 900 Ktoś zamierza jeszcze budować Niszczyciele?

• Wersja 7.x - dyskusja

Mi tam udało się wybrać klasę, ale teraz to siedzę w podglądzie i nie idzie z niego wyjść

• Wersja 7.x - dyskusja

Szybkie pytanie, update trafił już na serwery testowe, a jak nie, to znamy godzinę?

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od piink: „The test servers available for you to play the update from Monday 14th are called Origin and Bermuda. ” Chyba @Art zapomniał o tym wspomnieć

• Wersja 7.x - dyskusja

Mam wrażenie, że będzie multum graczy na tym serwerze xd Może go zostawią i będziemy mogli tam grać w tak licznym gronie?

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Art: „Wkrótce testy na serwerach testowych. Więcej informacji już jutro ” Czyżbyśmy jutro dostali datę otwarcia serwerów testowych? A może dzień jutrzejszy będzie ową datą? Obstawiamy?

• Wersja 7.x - dyskusja

Ale spójrzcie na zalety pomysłu! Jeżeli obrońca będzie miał wyższy poziom tech. "niewidzialnej" to zobaczy atak zanim agresor go w ogóle puści

• Wersja 7.x - dyskusja

@zefir Mi wyszło około 0,028% więc pewnie będzie to 0,03% (dane z przecieku). Co do migracji, trzeba poczekać na ostateczne dane i policzyć czy produkcja deuteru nie będzie lepsza

• Wersja 7.x - dyskusja

Rzeczywiście, nie zauważyłem tego Bardziej jestem zaprzyjaźniony z int-em ze znakiem

• Wersja 7.x - dyskusja

@nowynick Nawet jak podzielisz to przez dziesięć tysięcy to i tak wyjdą Ci jakieś astronomiczne ilości, a z anty to przeklikasz bez problemu. Potem tylko ustawiasz na każdej planecie kolejkę kilkuset tysięcy crawlerów/satelit i patrzysz kiedy będziesz mógł robić GS-a co sekundę Inaczej mówiąc, dominuje serwer ten, kto najwięcej wyda kasy na anty EDIT: @ciap O tutaj: board.en.ogame.gameforge.com/i…nings-a-thread/&pageNo=37

• Wersja 7.x - dyskusja

Pamiętać news-a o tym, że wprowadzono ograniczenie na ilość crawler-ów? Taki obrazek znalazłem na forum EN z dopiskiem mówiącym "tak mogłaby wyglądać produkcja crawler-ów". Mam nadzieję, że już wszyscy się zgadzamy, że jednak ograniczenie było bardziej niż konieczne Screenshot_20190902-185817__01.jpg Super Moderator Ruda:obrazek zmniejszyłam

• Wersja 7.x - dyskusja

Ehhh... Szkoda gadać, rozumiem trzymanie w napięciu itp., ale ilość konkretnych informacji które dostaliśmy w sumie przez około 7 tygodni jest bardzo mało... Pamiętacie jak mówiłem, że dopiero co wstawiłem astro gdzieś na początku tego wątku? Dzisiaj się kończy badać Z tego całego czekania jednak najbardziej mnie denerwuje powiedzonko "very soon". Dajcie jakiś termin, albo przybliżenie chociażby

• Wersja 7.x - dyskusja

Mam nadzieję, że jutro będzie otwarcie serwera testowego albo chociaż jakakolwiek realna data dotycząca wprowadzenia zmian, bo jak narazie cisza, a rocznica już wybiła...

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od FlyMeToTheMoon: „Nawet ostatnio na himalii jak padl najwiekszy bunkier to dziala jonowe sprawily, ze duke nuken ledwo co wyszedl na plus. ” Pozwoliłem sobie odnaleźć to starcie i wrzucić do sima. Wywaliłem działa jonowe, a zamiast nich dołożyłem ldl-ki (przelicznik 2.6/1.6/1). Agresor poniósłby około 200mln więcej strat gdyby zamiast jonów byłby ldl-ki, więc proszę nie mówić, że działa jonowe to dobra jednostka obronna Dodam jeszcze, że jakakolwiek jednostka obronna należąca do kategori…

• Wersja 7.x - dyskusja

@Elkanen Dla 15% oczywiście że lepiej puścić fs-a. @ciap odnosiła się do 1%, w takim przypadku można rozważyć używanie rynku jako fs-a.