Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 444.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Co do rynku , mogę powiedzieć że coś się popsuło Udało mi się kupić 105k kryształu za 100k metalu, lub kupić 100k deuteru za 96k kryształu. Jak widać trochę się widełki rozjechały. Na początku było ok, ale chyba jak ludzie zaczęli sprzedawać masowo deuter, a nikt nie chciał sprzedać kryształu to się trochę rynek zachwiał. Jak to wejdzie na nasze serwery to polecam kupić trochę anty na handlarza i można zarabiać klikając rynek <=> handlarz. No chyba że nikt nie będzie wrzucał ofert przy takiej ni…
-
Boost do ekspedycji
Das140 - - Błędy w grze
PostTo w takim razie proszę o pogonienie programistów, bo w grze jest napisane inaczej
-
Boost do ekspedycji
Das140 - - Błędy w grze
PostWitam, Mam podejrzenia, że boost do ekspedycji z klasy "odkrywcy" nie wynosi 400%, a 300%. Ponieważ na 20 DT-ków dostałem 48k mety (minimum 12k (czyli 12k * (100% + 400%) = 60k), a przed chwilą dostałem 64.266 deuteru przy 59 DT-kach i 64 MT-kach (minimum 16.066 (czyli 16.066 * (100% + 400%) = 80.330).
-
@nowynick Nawet jak podzielisz to przez dziesięć tysięcy to i tak wyjdą Ci jakieś astronomiczne ilości, a z anty to przeklikasz bez problemu. Potem tylko ustawiasz na każdej planecie kolejkę kilkuset tysięcy crawlerów/satelit i patrzysz kiedy będziesz mógł robić GS-a co sekundę Inaczej mówiąc, dominuje serwer ten, kto najwięcej wyda kasy na anty EDIT: @ciap O tutaj: board.en.ogame.gameforge.com/i…nings-a-thread/&pageNo=37
-
Pamiętać news-a o tym, że wprowadzono ograniczenie na ilość crawler-ów? Taki obrazek znalazłem na forum EN z dopiskiem mówiącym "tak mogłaby wyglądać produkcja crawler-ów". Mam nadzieję, że już wszyscy się zgadzamy, że jednak ograniczenie było bardziej niż konieczne Screenshot_20190902-185817__01.jpg Super Moderator Ruda:obrazek zmniejszyłam
-
Ehhh... Szkoda gadać, rozumiem trzymanie w napięciu itp., ale ilość konkretnych informacji które dostaliśmy w sumie przez około 7 tygodni jest bardzo mało... Pamiętacie jak mówiłem, że dopiero co wstawiłem astro gdzieś na początku tego wątku? Dzisiaj się kończy badać Z tego całego czekania jednak najbardziej mnie denerwuje powiedzonko "very soon". Dajcie jakiś termin, albo przybliżenie chociażby
-
Cytat od FlyMeToTheMoon: „Nawet ostatnio na himalii jak padl najwiekszy bunkier to dziala jonowe sprawily, ze duke nuken ledwo co wyszedl na plus. ” Pozwoliłem sobie odnaleźć to starcie i wrzucić do sima. Wywaliłem działa jonowe, a zamiast nich dołożyłem ldl-ki (przelicznik 2.6/1.6/1). Agresor poniósłby około 200mln więcej strat gdyby zamiast jonów byłby ldl-ki, więc proszę nie mówić, że działa jonowe to dobra jednostka obronna Dodam jeszcze, że jakakolwiek jednostka obronna należąca do kategori…