Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
@KissOfTheDragoon latam na ekspedycje, ale nie w tym rzecz. Jak wysyłam na ekspedycje floty, to między poszczególnymi falami jakby mi przybywało lm-ów... Dzisiaj się raz tak stało i jeszcze raz wcześniej. Stąd moje pytanie, czy też tak macie, czy jestem po prostu ślepy? Co do rynku: Udało się odebrać crawler-y zakupione dzisiaj, ale nadal nie mogę odebrać zakupionych wcześniej crawler-ów or reaper-ów
Pytanie, też macie wrażenie, że statki wam przybywają lub znikają? Chodzi mi o np. Byliście pewni, że mieliście 250 lm-ów, ale pokazuje 251. Bo ja mam takie wrażenie
Cytat od roermond: „Jak grałem kiedyś na testowym, to ponowne darmowe doładowanie anty tylko wyrownywalo do 10 mln. Lepiej wydać to co zostało. ” @Art Pytam się zatem, czy dostaniemy 10mln antymaterii czy taka właśnie sumka zostanie ustawiona na koncie.
Niech narazie naprawią to co jest, bo to jakaś masakra. Mam nadzieję że ten guzik "Feedback" działa, bo co chwilę się coś psuje i wysyłam im te wiadomości :d
@Czarna Owca Ile ekspedycji zrobiłeś, że to znalazłeś? Ja dobijam do 60 i żadnego nie dostałem Klasa odkrywców jest super jak nie kupuje się anty (jak ja )
Pionier zwiększa bonus do ekspedycji? Ja wysyłałam bez niego i też mam cuda Co do odbierania, jak skasujecie wiadomość, to nic nie dostaniecie. Usunąłem wiadomość z odbieraniem jednego lm-a i go wsysło (usunąłem ja też z kosza)
@Apofis Ja nie mogę odebrać statku generała mając Odkrywce @Akcelerator Odkrywca zwiększa zyski o 300%, więc dostaniesz x4 AM. Czyli jak zebrałeś 49k, to z tą klasą dostałbyś 196k.
@Grau Tego nie wiem, co wynika z tego: Cytat od Das140: „Nawiasem mówiąc, przy event-cie x9 AM, Odkrywcy będą mieli x38 czy x12 ” Wiem jednak, że "normalnie" trafiana antymateria uległa zwiększeniu o 300%
@Munio_Uni 1 Na razie raz trafiłem mały event, gdzie dostałem 1.520 AM. Będę liczył co i jak często trafiam, więc zobaczymy za miesiąc czy coś nie kombinowali.
@Vegi Można sprzedać kupić surowce/statki/przedmioty (każdego typu, nawet dodatkowe pola) Problem z przedmiotami polega na tym, że kosztują tyle co w imporcie/exporcie. Np. złoty dopalacz deuteru możesz sprzedać od 10k do 13k metalu. W tym aspekcie rynek leży totalnie.
W sojuszu ktoś na pewno będzie miał klasę zbieracza, to kupie od niego wszystkie potrzebne pełzacze 50% więcej wydobycia mi raczej wystarczy w porównaniu do dużego zastrzyku AM. Nawiasem mówiąc, przy event-cie x9 AM, Odkrywcy będą mieli x38 czy x12
Do ludzi grających na Bermudzie: możne ktoś wystawić 1 sondę na sprzedasz (za metal, bo nic innego nie mam xd)? Chce sprawdzić czy będę mógł ją odebrać. Pytam się, bo mi przyblokowało dwóch "Żniwiarzy" EDIT: Ktokolwiek to był, dziękuję
Art wspomniał, że tylko jedne lm będzie miał jakąś tam szansę na zniszczenie Gs-a. Z tego wnioskuję, że jest to zmiana celujaca w początkowe fazy gry, gdzie nie ma dużych flot. W późniejszej etapie, nie ma to znacznia. (taka jest moja interpretacja)
Pilny błąd. Po rozpoczęciu budowy statku "Pathfinder" zostałem przekierowany do strony z napisem "An error has occured!". Dzieje się teraz tak za każdym razem kiedy chce wejść w zakładkę stoczni lub podglądu. Chciałem wysłać zgłoszenie w grze poprzez "Feedback", ale ten sam błąd wystąpił (nie wiem czy to ma z tym związek, bo wcześniej nie używałem). EDIT: Błąd ustał, kiedy budowa "Pathfinder-a" została ukończona.