Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 261-280 z 444.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wersja 7.x - dyskusja

Das140 - - Porozmawiajmy o OGame

@KissOfTheDragoon latam na ekspedycje, ale nie w tym rzecz. Jak wysyłam na ekspedycje floty, to między poszczególnymi falami jakby mi przybywało lm-ów... Dzisiaj się raz tak stało i jeszcze raz wcześniej. Stąd moje pytanie, czy też tak macie, czy jestem po prostu ślepy? Co do rynku: Udało się odebrać crawler-y zakupione dzisiaj, ale nadal nie mogę odebrać zakupionych wcześniej crawler-ów or reaper-ów

• Wersja 7.x - dyskusja

Pytanie, też macie wrażenie, że statki wam przybywają lub znikają? Chodzi mi o np. Byliście pewni, że mieliście 250 lm-ów, ale pokazuje 251. Bo ja mam takie wrażenie

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od roermond: „Jak grałem kiedyś na testowym, to ponowne darmowe doładowanie anty tylko wyrownywalo do 10 mln. Lepiej wydać to co zostało. ” @Art Pytam się zatem, czy dostaniemy 10mln antymaterii czy taka właśnie sumka zostanie ustawiona na koncie.

• Wersja 7.x - dyskusja

Niech narazie naprawią to co jest, bo to jakaś masakra. Mam nadzieję że ten guzik "Feedback" działa, bo co chwilę się coś psuje i wysyłam im te wiadomości :d

• Wersja 7.x - dyskusja

@Czarna Owca Ile ekspedycji zrobiłeś, że to znalazłeś? Ja dobijam do 60 i żadnego nie dostałem Klasa odkrywców jest super jak nie kupuje się anty (jak ja )

• Wersja 7.x - dyskusja

Pionier zwiększa bonus do ekspedycji? Ja wysyłałam bez niego i też mam cuda Co do odbierania, jak skasujecie wiadomość, to nic nie dostaniecie. Usunąłem wiadomość z odbieraniem jednego lm-a i go wsysło (usunąłem ja też z kosza)

• Wersja 7.x - dyskusja

@Apofis Ja nie mogę odebrać statku generała mając Odkrywce @Akcelerator Odkrywca zwiększa zyski o 300%, więc dostaniesz x4 AM. Czyli jak zebrałeś 49k, to z tą klasą dostałbyś 196k.

• Wersja 7.x - dyskusja

@Grau Tego nie wiem, co wynika z tego: Cytat od Das140: „Nawiasem mówiąc, przy event-cie x9 AM, Odkrywcy będą mieli x38 czy x12 ” Wiem jednak, że "normalnie" trafiana antymateria uległa zwiększeniu o 300%

• Wersja 7.x - dyskusja

Tak to wygląda na razie: Surowce: 17 Flota: 7 AM: 1 Przedmiot: 0 Nic: 6 Przyspieszenie: 2 Opóźnienie: 5 Piraci: 0 Obcy: 1 Czarna dziura: 0 Handlarz: 0

• Wersja 7.x - dyskusja

@Munio_Uni 1 Na razie raz trafiłem mały event, gdzie dostałem 1.520 AM. Będę liczył co i jak często trafiam, więc zobaczymy za miesiąc czy coś nie kombinowali.

• Wersja 7.x - dyskusja

@Vegi Można sprzedać kupić surowce/statki/przedmioty (każdego typu, nawet dodatkowe pola) Problem z przedmiotami polega na tym, że kosztują tyle co w imporcie/exporcie. Np. złoty dopalacz deuteru możesz sprzedać od 10k do 13k metalu. W tym aspekcie rynek leży totalnie.

• Wersja 7.x - dyskusja

W sojuszu ktoś na pewno będzie miał klasę zbieracza, to kupie od niego wszystkie potrzebne pełzacze 50% więcej wydobycia mi raczej wystarczy w porównaniu do dużego zastrzyku AM. Nawiasem mówiąc, przy event-cie x9 AM, Odkrywcy będą mieli x38 czy x12

• Wersja 7.x - dyskusja

Jakby ktoś się zastanawiał. Klasa Odkrywcy również daje bonus do znajdowanej antymaterii (300% więcej). Nadal mówicie, że odkrywca słaby?

• Wersja 7.x - dyskusja

Do ludzi grających na Bermudzie: możne ktoś wystawić 1 sondę na sprzedasz (za metal, bo nic innego nie mam xd)? Chce sprawdzić czy będę mógł ją odebrać. Pytam się, bo mi przyblokowało dwóch "Żniwiarzy" EDIT: Ktokolwiek to był, dziękuję

• Wersja 7.x - dyskusja

@Starrk A to nie tak, że najlepszą jednostką na GSy nadal są Niszczyciele? GSy dostały SD równe 10 na Żniwiarzy, więc straty będą o wiele większe.

• Wersja 7.x - dyskusja

Art wspomniał, że tylko jedne lm będzie miał jakąś tam szansę na zniszczenie Gs-a. Z tego wnioskuję, że jest to zmiana celujaca w początkowe fazy gry, gdzie nie ma dużych flot. W późniejszej etapie, nie ma to znacznia. (taka jest moja interpretacja)

• Wersja 7.x - dyskusja

Usuńcie "rozpruwaczowi" SD na pancernik a niszczycielowi zwiększcie do 7

• Wersja 7.x - dyskusja

Zmień w URL słowo "overview" na "galaxy".

• Pathfinder

Das140 - - Błędy w grze

Pilny błąd. Po rozpoczęciu budowy statku "Pathfinder" zostałem przekierowany do strony z napisem "An error has occured!". Dzieje się teraz tak za każdym razem kiedy chce wejść w zakładkę stoczni lub podglądu. Chciałem wysłać zgłoszenie w grze poprzez "Feedback", ale ten sam błąd wystąpił (nie wiem czy to ma z tym związek, bo wcześniej nie używałem). EDIT: Błąd ustał, kiedy budowa "Pathfinder-a" została ukończona.

• Wersja 7.x - dyskusja

@Starrk Przecież aktualizacja jeszcze nie weszła na nasze serwery, więc jak Ci nie pasuje, to zezłomuj jony.