Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 444.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Ten Keyra: „Cytat od sanvean: „Cytat od Ten Keyra: „Na ekspy nadal lata się klasycznie - 408 DT, 1NN + 1SS. Pathfinder jest tylko od zbierania PZtów latających w gali po walkach z piratami/kosmitami. Nie ma sensu wysyłać go z ekspedycją. ” Ja zacząłem latać 100DT +1SSAle teraz dorzucam nieco wszystkiego po trochu , bo powoli zbiera mi się niezła flotka (zupełnie w gratisie ) ” Nie jest to wątek o ekspedycjach, ale powiem Ci, że nie jest to najlepszy sposób wysyłania ekspedycji. Jest spo…
-
Pytanie do ofert automatycznych na rynku: Po co ustawiać za jaki surowiec chce się sprzedać statek, jeżeli rynek akceptuje wszystko z góry na dół nie patrząc na typ surowca? Przykład: Wystawiłem jako ofertę automatyczną sprzedaż 300 crawler-ów za 1.350.000 kryształu -/+ 5% Dostałem 1.282.500 metalu (1.350.000 * 95%). Przepraszam bardzo, ale jest całkiem spora różnica między metalem, a kryształem.
-
@Chris Matters Nie żeby coś, ale najlepsza gra na start to odkrywca, górnik i generał mogę się schować Znajdowane rzeczy na ekspedycjach dają takiego kopa, że aż miło się patrzy na te cyferki. Oczywiście, wraz z czasem klasa górnicza zyskuje coraz bardziej na opłacalności. Jeszcze nie wiem, gdzie jest na granica. PS.: Jednak teraz nawet nie wiem, czy górnik będzie kiedyś lepszy od odkrywcy Wysyłając floty na ekspedycje liczę, że napotkam piratów czy obcych, bo nie złe zyski na nich trzepię. A te…
-
@farcik dobrze, że nie wrzuciłeś jednej rakiety, wtedy jest jazda na całego Szczerze mówiąc? Ta wersja nawet nie powinna się ukazać do testów. Przecież oni musieli to testować, jak taka ilość bugów nie została wyłapana... A tak apropo, kolejny bug: puśćcie na kogoś sondę i patrzcie w zakładce ruchu flot co się stanie jak doleci...
-
Cytat od Czarna Owca: „znalazlem swietnego buga cokolwiek wrzuce do stoczni jest wykonance od reki EDIT: znalazlem regule: postaw 4 poziomy magazynu rakiet --> zbuduj 40 przeciwrakiet --> odczekaj az skonczy sie produkcja --> pojawia sie bug --> wrzuc cokolwiek do stoczni i ciesz sie natychmiastowa produkcja dajcie znac czy dziala ” Wstawiłem 20 przeciwrakiet, ale nie czekałem aż się zrobią Próbowałem skrócić je za Anty. Bez rezultatu, wyskakiwał błąd Wstawiłem do stoczni okręt wojenny i wtedy s…
-
@KissOfTheDragoon teraz zauważyłem dopiero, że się odnosisz do mojej wypowiedzi Otóż rynek był promowany tym, że będzie można tam kupić od innych te "unikatowe" statki. Ja już mam kilkaset tych "kosiarek", ale wszystkie zakupiłem dzisiaj. Jakiś inny model czy co Na moim multikoncie nie mogłem odebrać statku kolonizacyjnego, aż sam nie wybudowałem jedną sztukę. Ja myślę, że to jest jaki grubszy błąd, bo jest od początku testów, a nadal jest... (no chyba, że nie naprawiają gry na bieżąco, tylko wr…
-
#6 Swawolna Ola [A W] & Vice Phobos [A W] & Wierzba [MNS] vs. Lieutenant Yakini >>Crasher<< [COMA u32] ~ 331.5% OBRONA Niespodzianka = TOP 1 SOLO
Das140 - - Starcia Kalyke
PostCytat od FlyMeToTheMoon: „Po co ludzie graja flota na takim wolnym uni? ” Zapytaj się ludzi z U68, czy też Xanthus-a