Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 380.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Stało trochę drobiu 2 min brakło do dobitki reszty która stała w bunkrze pod moonem. Obrońca pogratulował i zapowiedział szo pozdro buddy dex kupie ! Dnia 03-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy ________________________________________________ Krążownik 77.777 Okręt wojenny 13.000 Pancernik 27.000 _________________________________________ Obrońca Janis [NOLIMIT] ________________________________________________ Duży transporter 400 Lekki myśliwiec 2.648 Ciężki m…
-
Wyskanowałem tą flotę beż żadnej aktywności, poleciał tp i symulacja i gdy już miałem startować obrońca zalogował. coś tam porobił i pomyślałem , że już zrobił fsy lecz po 50min bez aktywności ponowny skan i lot.Mogłem tyle nie czekać, fartem weszło bo obrońca chwile po wlocie lognął. NomAdek już na urlopie i szo chyba nie będzie więc pozostaje życzyć wszystkiego dobrego. prnt.sc/r9sxoh pozdrawiam buddy i standardowo kupie dex spokojnej niedzieli Dnia 01-03-2020 --:--:-- następujące floty spotka…
-
odrobina słodyczy przed snem Dnia 29-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Karmel [NOLIMIT] ________________________________________________ Mały transporter 129 Duży transporter 2.690 Lekki myśliwiec 1.884 Ciężki myśliwiec 1.538 Krążownik 1.221 Okręt wojenny 795 Recykler 112 Bombowiec 61 Niszczyciel 39 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 470 _____________…
-
Późno zauważony farming obrońcy, do tego jeszcze spalony tp i tylko 4k recków u mnie ale wszystkie znaki na niebie i ziemi mi to mówiły dobrze że miałem te 4k gotowe by wysłać od razu bo nic by nie było, ale i bez tego bym poleciał. musiały też lecieć krążki + pionki bo obrońca trochę floty ma i musiałem się przebić dwoma slotami przez główną ale jak zauważyłem ucieczkę na planetę całej floty to poszła zawrotka dla mniejszych strat Większość złomu u obrońcy więc odbudowa powinna pójść szybko wca…
-
gdzieś mi się leoś zawieruszył, stał ponad 2h bez aktywności więc tak wyszło pozdro buddy Dnia 24-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy ________________________________________________ Krążownik 77.777 _________________________________________ Obrońca Leonidas [SwLD] ________________________________________________ Mały transporter 145 Duży transporter 4.148 Lekki myśliwiec 419 Ciężki myśliwiec 10 Krążownik 1.102 Okręt wojenny 804 Recykler 3.557 Sonda szpiegowsk…
-
ktoś zapomniał o fs malutki pulpecik przed snem. pozdro buddy i kupie dex Dnia 24-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy ________________________________________________ Okręt wojenny 10.000 Pancernik 34.000 _________________________________________ Obrońca PuLPeT [NOLIMIT] ________________________________________________ Mały transporter 8.166 Lekki myśliwiec 19.315 Ciężki myśliwiec 6.423 Krążownik 2.554 Okręt wojenny 1.316 Recykler 1.785 Sonda szpiegowska 1.800…
-
Miało być ale nie było- no cóż bywa. Odrobisz sobie następnym razem - wierze w Ciebie dostaw trochę rozpuwaczy ponoć dobre na bunkry
-
gratuluje starcia choć smutno bo kolega parę razy logował blisko przed wlotem. ten duet już nie jeden raz w akcji szkoda że tak rzadko na forum dajcie starcie na Hakawai to bedziecie mieli top1 ACS pusherki
-
zawrócona flota
Postmi flotka wróciła xD a Wam ?
-
zawrócona flota
Postspokojnie ... mi wciągnęło 3/4 floty
-
zwykly bfs , obrońca już na urlopie. spokojniej niedzieli wszystkim Dnia 23-02-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy ________________________________________________ Pancernik 22.222 _________________________________________ Obrońca AciderGG [UCF] ________________________________________________ Mały transporter 359 Duży transporter 438 Lekki myśliwiec 5.075 Ciężki myśliwiec 97 Krążownik 1.500 Okręt wojenny 1.331 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 596 Sonda szpiegowsk…
-
@Incoming top1 samo się nie utrzyma expy póki co dają takie zyski że musisz bardziej się wziąć za skanowanie no i gonić bo póki co Twoja najwyższa statystyka to stracone punkty militarne
-
Witam szybka akcja : pobudka-powrót fs-20 min na moonie, jeden jedyny skan i lot obrońca miał bardzo dużo szczęścia, logował 5-20 min po wylocie a czasami 2 min przed wlotem. tylko 3 fale dofarmu bo nie wierzyłem , że wejdzie. obrońca zalogował jakieś 15min po wlocie i powolutku zbierał. nie nawyzywał ani nie zmienił nicku to chyba szo bo zaraz Nas 500 na serwerze będzie grało ... pozdrawiam buddy oraz @panpiwek1234 - nie będę gorszy Dnia 22-02-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walc…
-
Pięknie ABW ważne że jest tu komu latać i mi się podoba taka sytuacja gęsina ubita w sam raz na sobotni obiadek. obrońcy szo po raz kolejny
-
wyskanowane bez żadnych aktywek, podczas lotu powracały expy i trochę wyszły większe straty ale i tak wyszło ładnie. krążki bo miało być na szybko obrońca zalogował niedługo po starciu i powolutku zbierał - życze szo ! EDIT: zmiana nicku na " kruchy ty ku%$wo" - nie życze szo ,lamusku co by nie spamować działu ST od razu dwa w jednym pozdrawiam buddy i dex kupie standardowo Dnia 21-02-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy ___________________________________________…
-
miał być tylko wlot w bunkier i do spania ale jak zobaczyłem tego pana bez aktywek no to jak mogłem nie wylecieć obrońca dobrze się pilnował ale tym razem zapomniał o fs - szo ! pozdrawiam buddy i wszystkich pusherków na uni - widzę was kupie deuter dużo Dnia 21-02-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy ________________________________________________ Okręt wojenny 10.000 Pancernik 25.000 _________________________________________ Obrońca CrazyMike [BeKa] ___________…
-
dobry bunkier to przeorany bunkier zysk jakiś jest no i fajnie pozdrawiam buddy Dnia 21-02-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy ________________________________________________ Okręt wojenny 21.274 Pancernik 27.023 Krążownik 160.000 _________________________________________ Obrońca Slawomir [SoA] ________________________________________________ Duży transporter 202 Ciężki myśliwiec 2.000 Krążownik 100 Okręt wojenny 500 Recykler 20 Sonda szpiegowska 52 Bombowiec 19…
-
wiem co się stanęło z Twoim złomem- szkoda , że miałem spalony tp to trochę zebrałeś ale sumą sumarów i tak moje Twoje statki typu Recykler (1699 szt.) posiadają łączną ładowność 57.766.000. U celu xx:xx:xx znajduje się 125.058.500 szt. metalu i 73.360.000 szt. kryształu. Udało ci się odzyskać 28.883.000 szt. metalu i 28.883.000 szt. kryształu. Dnia 21-02-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy ________________________________________________ Krążownik 6.666 Mały tra…