Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 380.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
dzięki za pozdrowienia a pajacykiem to możesz nazywać jedynie swoich sojuszników doklep floty bo nawet się nie przebiłeś a i większy % będzie. czekam na bana skoro się pushuje jeśli dadzą Nas w jednej drużynie to tak jak napisałem- nie mam zamiaru brać w tym udziału
-
farming miał być większy ale ponad 1kkk sury wyparowało między odświeżaniem ,bez zmiany paliwa. wiem co się z tym stało ale zachowam to dla siebie pozdrawiam buddy kupie dex każdą ilość Dnia 28-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy ________________________________________________ Krążownik 25.000 _________________________________________ Obrońca Oddam Ilidan [T O] ________________________________________________ Mały transporter 766 Duży transporter 2.305 Lekki …
-
Witam miało wystać do SD- nie wystało. kolega odświeżał słabiutko, czasami blisko 2h bez aktywek flota stała w okolicy gdzie spokojnie z 8 flot mogłoby go rozwalić i tylko dlatego nie czekałem na SD po 1h20 bez aktywki poszedł skan i lot tym co było pod ręką, obrońca po jakichś 3h bez loga wszedł , ciut podebrał i załączył urlop. Była to może 5 próba ale kolega lubił pyskować i do tego wiem kto tam grał pozdrawiam kochane buddy oraz sojusz PN z u68 dexik kupie jak zawsze Dnia 26-03-2020 --:--:--…
-
z braku laku... na waciki będzie obrońcy szo pozdrawiam buddy Dnia 24-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy ________________________________________________ Krążownik 60.000 _________________________________________ Obrońca Vice Oort [DeP] ________________________________________________ Duży transporter 100 Lekki myśliwiec 41 Ciężki myśliwiec 106 Krążownik 442 Okręt wojenny 1.298 Recykler 365 Niszczyciel 24 Reaper 1.138 _________________________________________…
-
bunkier malutki pozdro buddy, kupie dex Dnia 21-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy ________________________________________________ Okręt wojenny 24.356 Pancernik 100.545 Krążownik 199.851 _________________________________________ Obrońca Slawomir [SoA] ________________________________________________ Duży transporter 300 Lekki myśliwiec 10.000 Ciężki myśliwiec 5.000 Krążownik 1.000 Okręt wojenny 500 Recykler 85 Sonda szpiegowska 20 Bombowiec 200 Satelita sło…
-
Wynik ekspedycji xxxx 19.03.2020 05:50:17 Od: dowódca floty Nasza ekspedycja natrafiła na starą automatyczną stocznię. Kilka statków było nadal w fazie produkcyjnej i nasi technicy starają się aktualnie uruchomić generatory energii, aby dokończyć ich produkcję. Następujące statki dołączyły do floty: Rozpruwacz: 69 Mały transporter: 886 Lekki myśliwiec: 73 Bombowiec: 1 Pancernik: 1 Wynik ekspedycji xxxx19.03.2020 16:47:31 Od: dowódca floty Odkryliśmy niesamowity cmentarz statków kosmicznych. Kilk…
-
grosze jakieś dex kupie, pozdro buddy Dnia 18-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy ________________________________________________ Krążownik 75.000 _________________________________________ Obrońca MasterC Zero Anty [Shin] ________________________________________________ Mały transporter 1.293 Duży transporter 147 Lekki myśliwiec 3.232 Krążownik 2.021 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.243 Sonda szpiegowska 357 Bombowiec 121 Niszczyciel 208 Pancernik 100 Reaper…
-
dosyć wcześnie było a szatan już bez akt, poleciały skany- coś tam stało jak już wróciły recki szatan był online więc chyba przysnął lekko pozdro buddy kupie dex Dnia 13-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy ________________________________________________ Krążownik 50.000 _________________________________________ Obrońca Pan_Szatan [GNC] ________________________________________________ Mały transporter 14.039 Duży transporter 14.713 Lekki myśliwiec 16.430 Ciężk…
-
niezłe szambo leonidas znowu chce być na forum
-
po kabarecie ze Szpilką czekałem na walkę Kownackiego i Jędrzejczyk ... 20 pierwszych sond i już mam fajną flotkę - oczywiście pierwszy raz wyskanowana i zezłomowana na dwóch planetach było 50min a że już było po północy to wyleciałem. lot spokojny, bez zakłóceń. TWIERDZA kontynuuje swoją passe Obrońca do tej pory się nie odezwał ale jak to kot powinien spaść na 4 łapy więc życzę odbudowy. z okazji Dnia Kobiet, wszystkim Paniom a szczególnie mej jedynej w buddy życzę duuuuużo miłości jak i uśmie…
-
każdy coś wrzuca to i ja gorszy nie będę szczypta cukru pozdrawiam buddy oraz znajomych Dnia 08-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy ________________________________________________ Pancernik 20.000 Mały transporter 1 _________________________________________ Obrońca Cukrzyk [MFA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 76 Ciężki myśliwiec 9.212 Krążownik 1.200 Recykler 22 Bombowiec 1.059 Satelita słoneczny 47 Pancernik 218 ____________…
-
Witam ktoś tu wczoraj zapomniał zrobić fsów... Pech chciał że flota stała na 6 gali więc lot musiał być przez gale w międzyczasie odwiedziłem moony które najbardziej się opłacało. Więcej floty nie dawałem gdyż straty dużo nie spadały a tylko deuter spalony rósł i tak jest cacy obrońca do tej pory się nie odezwał ale z tak wysokim eko powinien szybko wstać na nogi pozdrawiam serdecznie moją dobrą mordeczkę która zawsze mi pomoże i oczywiście buddy DEX KUPIEEEEEEEEEE (Ukryta treść) (Ukryta treść) …