Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 380.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam @The Pawelec wyskanował i szybką wiadomością na disco się podzielił,gdyby nie to że miał ciężko- szybki sprzęt na expach pewnie by było solo a tak polecieliśmy we dwóch u mnie też wsio expiło 16nastkę ale zostały jakieś krążki i owieczki które były kluczowe przy przebiciu się przez 100 gęsi. Dzięki ABW za możliwość lotu i kontrolę lotu , dobrze sobie przypomnieć niedalekie czasy Pozdrawiamy sojusz PN jak i całe uni - przyjdziemy też i po Was Dnia 01-08-2020 --:--:-- następujące floty spotk…
-
expy nic nie dają tylko zabierają więc w akcie desperacji puściłem kilka skanów już zapomniałem jak to się robi, dawno mnie tu nie było pozdrawiam całe PN jak i wszystkich znajomych. Dnia 25-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy [P N] ________________________________________________ Krążownik 499.824 Okręt wojenny 56.592 _________________________________________ Obrońca Bubbas2 [ARMADA] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 Pancern…
-
graty za ubicie tego szczekacza nawet fajny % wyszedł i jest się czym dzielić . no i prawidłowe tagi na odpowiednich miejscach pozdrawiam fanów jak i hejterów
-
27 wiosen [ciach] szybko dzięki Gennaro gratukacje starcia ryju!! Moderator Ingolf:Wulgaryzmy
-
kolejne rw kolegi GENNARO IS BACK Dnia 25-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gennaro Savastano ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 759 Krążownik 172 Okręt wojenny 389 Pancernik 261 Pathfinder 282 _________________________________________ Obrońca Emperor Kraz ________________________________________________ Mały transporter 1.386 Duży transporter 359 Lekki myśliwiec 593 Ciężki myśliwiec 247 Krążownik 138 Okręt wojenny 28 Statek kolonizac…
-
kolejne ST ziomeczka... krucho z Wami będzie GENNARO IS BACK Dnia 24-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gennaro Savastano ________________________________________________ Krążownik 183 Okręt wojenny 288 Pancernik 102 Pathfinder 389 _________________________________________ Obrońca baldi ________________________________________________ Mały transporter 95 Duży transporter 36 Lekki myśliwiec 1.521 Ciężki myśliwiec 327 Krążownik 30 Okręt wojenny 20 Sonda szpiegowska 1.…
-
ST wrzucam za kolegę obrońca złapany na falandze. Gennaro pozdrawia mnie i palimydzissqna jedziesz z nimi morda ! GENNARO IS BACK Dnia 24-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gennaro Savastano ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 526 Krążownik 177 Okręt wojenny 70 Pancernik 70 Pathfinder 278 _________________________________________ Obrońca AktywnyDawid [KFTSO] ________________________________________________ Mały transporter 406 Duży tran…
-
pewnie gdybym jeszcze grał nie doszło by do tego starcia bo floty miałbym więcej lub porównywalnie tyle co @panpiwek1234 a jeśli miałbym brać udział w tym starciu to na pewno nie po stronie broniącej a wtedy z całej piątki obrońców nic by nie zostało także ciesz się @Crasher gratulacje dla Wszystkich osób które brały udział w tym starciu... przede wszystkim dla Crashera za szybko zorganizowaną akcje obronną ale latanie na stacje w niezamkniętym układzie musiało się tam skończyć prędzej czy późni…
-
@KrecikMax podeślij trochę tego tematu co palisz bo na trzeźwo nie daje rady tego czytać... nic się nie zmieniło ... jak zawsze pisałeś jakieś bzdury tak teraz piszesz jeszcze gorszę... nie będę polemizował z [ciach]. wszystko jasno opisałem w pożegnaniu dlaczego kończę... skończył się pewien okres czasu w którym miałem bardzo dużo wolnego czasu ... ledwo na jednym uni daję radę. zawsze grałem czysto , nie korzystałem z błędów gry i nie mam sobie nic do zarzucenia a ty mi wyjeżdżasz z jakimiś fa…
-
Cytat od skar: „a kruchy podobno taki uczciwy mial byc ze mowil ze nie sprzeda konta a ja mowilem od poczatku ze czeka tylko na odpowiednia propozycje :p ” nie mierz ludzi swoją miarą konto nie zostało sprzedane. żegnam szczekaczy 5
-
Megan [T O] & Finito_GJ_GF [T O] & Nowy nick [T O] vs. Durendal [TWIERDZA] ~ 283805.8% Top 1 ACS
Postmoże Durendal teraz na moje konto usiądzie chęci wyrażał ale ja do końca nie bylem pewny znając jego okienka gdy jeszcze coś tam obserwowałem gratulacje wszystkim atakierom łądnie [ciach].... no ale Marzena w TO co to się porobiło @panpiwek1234 trochę dexu jeszcze mi zostało pozdrowienia dla całego kalyke - kruszonka Administrator Forum Toadie:Wulgaryzm