Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 380.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
bardzo ładnie ABW kontrola wpadła do komornika i tak to się skończyło dziękuje za możliwość podpięcia i towarzyszenia podczas lotu Oby więcej takich ! Tobie przetopu a obrońcy
-
gratulacje się należą, huknęło konkretnie, aż się na drugi bok przekręciłem po 3 drzemka żeby o 5 wstać poskanić? graty za wytrwałość. gruby robi się coraz bardziej gruby
-
witam pozazdrościłem ostatnio kolegom ,że coś tam im wpadło to i ja gdzieś się wybrałem szału nie ma ale na jakąś kopalnie będzie Pozdrowienia dla PZWP. Obrońcy szczere szo bo wporzo gość jest a telefon może każdemu się rozładować LEGIA MIIIIIIISTRZ !!! Dnia 27-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy [PZWP] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca DzidaJR [ANGELS] __________________________…
-
Cytat od The Pawelec: „Cytat od kruchy1916: „jedni oglądają Ligę Mistrzów a drudzy złomują graty ABW i czekam na Twoje kolejne stejki bo sezon grillowy niedługo będzie otwarty ” Kruchy ja oglądałem jednocześnie złomując, więc można pogodzić obie przyjemności Czekam, aż też coś trafisz ” to muszę zacząć coś skanować bo dawno tego nie robiłem
-
Yes musi w komputerową zainwestować przeważnie jak duża flota pada nie na bfs to są jakieś dziwne historie atakierom gz a obrońcy więcej rozwagi. czekam dalej na obrzucanie mięsem
-
obrońca zwoził surke i zwoził aż myślałem że dziś postawi już jakieś kopalnie kopalni nie postawił więc ja postawie jakieś latajki moje 10te ST na u68 a tu takie malutkie rozbijanie złośliwi powiedzą że naciągnąłem to ST , leciałem tym co mam Pozdro dla ABW i całego PZWP Dnia 28-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy [PZWP] ________________________________________________ Mały transporter 60.000 Lekki myśliwiec 631.421 Okręt wojenny 24.832 Pancernik 104.933 Krążo…