Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 380.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Późno zauważona stacja, obrońca zalogował kilka min po wlocie i wywiosłował 70 reckow. będzie miał na szo pozdro COMA Dnia 25-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy [COMA u32] ________________________________________________ Mały transporter 229 Lekki myśliwiec 1.611 Krążownik 427 Okręt wojenny 69 Pancernik 7 _________________________________________ Obrońca Krakers [KAPA] ________________________________________________ Mały transporter 260 Duży transporter 230 …
-
Witam. Stało zbyt długo i tak to musiało się skończyć. złom mój bez 600k mety. Pozdro dla znajomych i sojuszu. Dnia 23-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy [COMA u32] ________________________________________________ Mały transporter 269 Krążownik 350 Okręt wojenny 57 Pancernik 5 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Stary007 [TEREFERE] ________________________________________________ Mały transporter 68 Duży transporter 86 Lekki …
-
Agresorzy musieli mieć dobre miny po ataku Zcrashowałeś typów tak jak trzeba. Wielkie GZ szef
-
Witam w tą piękną niedziele. taki tam zwykły bfs. kolegę obserwowałem i lubił w nocy się pojawić ale w weekend odespał swoje Drugi lot tej nocy bo po moim wylocie kolega zalogował się na konto. poszła zawrotka .Obrońca nic sobie z tego nie zrobił, dostawił 3 owce i poszedł spać bardzo dłuugo oto rezultat pozdro coma Dnia 13-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ch do szczania [COMA u32] ________________________________________________ Mały transporter 201 Lekki myśliwi…
-
Starcie wrzucam za kolegę który przymierza się dopiero do konta na forum,... też swojego nie mogłem odkopać ze starych czasów. Kolega mówi , że podoba mu się tu, fajna jest zabawa i pozdrawia sojusz to dopiero początek ! Dnia 11-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor b3j0T [COMA u32] ________________________________________________ Okręt wojenny 160 _________________________________________ Obrońca D0nkamill0 ________________________________________________ Mały transpo…
-
Witam graczy Obrońca moona posiada lecz nie potrafi z niego korzystać. flota zostawiona wśród laserów na całą noc i oto skutek tej imprezy pozdrawiam sojuszników i do naSTepnego Dnia 11-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ch do szczania [COMA u32] ________________________________________________ Mały transporter 150 Duży transporter 16 Lekki myśliwiec 100 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 222 _________________________________________ Obrońca Vegi1337 [zaj5] ______________…
-
[mniam] graty ekipie złomującej pomysłu i wykonania. grubemu czego tam sobie życzy Administrator Forum kasai:Upominam za wulgaryzmy.
-
Witam w te niedziele popołudnie. Wczoraj przeglądałem dział ST , ponad godzinę wcześniej starcie na bubbasie dodał Losiek i z ciekawości wyskanowałem mu resztę moonów w poszukiwaniu floty. Akt nigdzie nie było, flota stała - szok. niestety w sojuszu nikt nie miał floty ani reckow w tym rejonie. trzymałem akte na matce i wyleciałem solo a w międzyczasie rozglądałem się kto jest aktywny z innych sojuszy co by mi pomógł w zbiórce. Sumą sumarów Mallory dołączył bez opóźnienia mojej floty i pomógł w …