Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 380.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
hejo przed 00:00 flota wyskanowana bez żadnych aktywek, szybkie obliczenia- nie jest źle ale brakuje ponad 3k raków ,straty dosyć duże i mam ponad 30us . Szybkie spojrzenie kto jest w okolicy i kto spać nie może i już wszystko było jasne lamy owce i krowy miały do obrońcy dwa i cztery układy, całą noc zapaleni ale chyba polowali na sarninę jakieś 30 minut przed dolotem ktoś skanował całą okolice i już nie tylko my wiedzieliśmy o tej flocie, wpadły znowu minuty i jakiś as zaczął zapalać planety o…
-
Witam zwykły lot na stojącą flotę, od początku do końca spokojny lot - zero akt, mam nadzieję że u obrońcy wszystko ok , życzę odbudowy pozdrawiam wszystkich znajomych ,sojusz COMA oraz PZWP z uni68 - chłopaki jeszcze pokażemy na co Nas stać !! Dnia 19-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy [COMA u32] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Lekki myśliwiec 17.325 Krążownik 5.207 Okręt wojenny 1.592 Pancernik 456 ___________________…
-
Uaaa poszedł grubo ale kto nie ryzykuje ten szampana nie pije graty Scofield i dzięki za linka przetapiaj, obrońcy dobrej niedzieli
-
15-11-2019 18:46:34 - kruchy [Balerion] - 2399% 1 % do ST i moje pierwsze rw na tym sd, może za rok więcej polatamy Dnia 15-11-2019 18:46:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy [PZWP] ________________________________________________ Pancernik 118.042 _________________________________________ Obrońca MARCIN [ARMADA] ________________________________________________ Duży transporter 48.000 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 800 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 2.000 Lekkie działo …
-
szybka kontra, dostrzeżona przez starego znajomego z Xantusa, telefon do mnie i lot - dzięki Ci stary, bez zysku ale i tak mi się podobało virus pogratulował, mówił że kończy, szkoda że pozbierał złom i zapiął urlop u mnie 7,5kk mety pozdro dla znajomych i sojuszu Dnia 14-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy [COMA u32] ________________________________________________ Krążownik 3.682 Okręt wojenny 1.130 Pancernik 67 _________________________________________ Obro…
-
Wrzucam za kolegę. Podczas poszukiwania celów i przeglądu galaktyki pod kontem farm natrafiłem na te flotke. Flota stała na tyle dlugo aby zmusić mnie swoją korcącą obecnością do lotu na nią. Obrońcy Szo, prawidłowo zbierał złom jakieś 2 kk metki) bo niczyj jest dopóki nie jest z reckach. Pozdrawiam NobSa i zycze spokojnego Szo.Dziękuję pomocnikom, którzy rakietkami pomogli. RomanoV JAZDAAA Dnia 10-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RomanoV [COMA u32] ______________…
-
no wujek w końcu odsypia wujek pokaż dowody bo ci co akurat gówno wiedzą najwięcej szczekają graty starcia panowie niech gównoburza trwa dalej
-
hahaha przecież to jest jakiś cyrk a o tym że skanował Cię 8 min przed atakiem nie napiszesz ? że takie lamy Ci się trafiają