Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 380.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam. STarcie z serii stało i nie stoi. Dzięki Knot za sprawną akcje pozdro COMA i PZWP obrońcy odbudowy Dnia 15-12-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy [COMA u32] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.102 Pancernik 1.418 Mały transporter 7.947 Krążownik 15.365 Lekki myśliwiec 51.944 _________________________________________ Agresor Knot [COMA u32] ________________________________________________ Krążownik 9.896 ________________________…
-
Stało i nie stoi. lot po 3 wiec na spokojnie. Pozdrawiam sojuszników i znajomych Dnia 13-12-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy [COMA u32] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 5.555 Okręt wojenny 3.198 Pancernik 1.432 _________________________________________ Obrońca Wiesiu Paleta [BeKa] ________________________________________________ Mały transporter 117 Duży transporter 1.072 Lekki myśliwiec 2.000 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 500 St…
-
Chyba za wcześnie wróciło naciągane Dnia 07-12-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy [COMA u32] ________________________________________________ Okręt wojenny 500 Pancernik 1.500 _________________________________________ Obrońca No Ogar [BeeS] ________________________________________________ Mały transporter 948 Duży transporter 352 Lekki myśliwiec 102 Krążownik 1.270 Okręt wojenny 403 Recykler 987 Sonda szpiegowska 63 _________________________________________ Po b…
-
ułaa soczyście walnęło graty wszystkim którzy brali udział w tym starciu czy 1 min po starciu leżał jakiś pz czy wszystko zniknęło ?
-
Dobry w nocy czekałem aż wszystko powraca i miałem iść spać lecz coś mnie natknęło żeby przeszpiegować moona na którym właśnie stała flota obrońcy Szybka kalkulacja, jest pięknie ... ale brakuje 10k recy .Niestety sojusznicy wszyscy off i zaczęło się kombinowanie a efekt wrzucam poniżej Obrońca zalogował pół godzinki po starciu i ładnie pogratulował stąd szczere szo. Pozdrawiam sojusze COMA oraz PZWP z u68 i wszystkich znajomków Dzieki Panowie za wspólny lot Chłopaki też życzą szo obrońcy, dzięk…
-
taki tam szybki lot na wariata wiadro przed wylotem i tak wyszło z dofarmem pozdro COMA I PZWP Dnia 28-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy [COMA u32] ________________________________________________ Krążownik 8.389 _________________________________________ Obrońca Mace Windu ________________________________________________ Duży transporter 593 Lekki myśliwiec 535 Krążownik 37 Okręt wojenny 511 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 456 Sonda szpiegowska 107 Bombowiec…
-
nono krążków miał już prawie więcej niż lmów podstawa to dobrze zbudowana flota % ładny, przetapiajcie w eko obrońcy lizaka
-
Cytat od unavit: „To teraz czas na bany za pusz Floty słabe, robię was obu na raz ” czas na bany nono co tam się stało? panie unavit ?
-
starcie bez finezji i polotu, stały sobie gąski pozdro dla zioma co podrzucił raporcik Dnia 25-11-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy [COMA u32] ________________________________________________ Pancernik 502 Krążownik 6.008 _________________________________________ Obrońca Commander Herschel [Z_F] ________________________________________________ Recykler 1 Satelita słoneczny 1.000 Gwiazda Śmierci 5 Wyrzutnia rakiet 18.020 Lekkie działo laserowe 940 Działo Gaussa …
-
yoyo. obrońca wyskanowany wczoraj po 18:00, na matce tylko 55min i po 20 minutach wahania wyleciałem. niskie top i sobota wieczór skłoniły mnie do wylotu. log jakaś godzinę po starciu- kilka soczystych epitetów w moją stronę i urlopik więc chyba szo nie będzie pozdrawiam znajomych Dnia 23-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy [COMA u32] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.695 Pancernik 456 _________________________________________ Ob…
-
Cytat od w0jci3ch: „Cytat od kruchy1916: „pff nawet się nie przebileś i jeszcze nie wszystko pozbieraleś. Słabiutki bilans - mógłbyc lepszy Wstyd - było go zostawić mnie napisałem do obrońcy czy musiał akurat dzisiejszej nocy paść to w odpowiedzi napisał ze widział atak i chciał już to skończyć szkoda ze jak moje widział to nie wpadł na ten pomysł ” Kasia się nie przebiła ja jeszcze 2 dni w turcji na wakacjach a co chodzi o PZta nie znam szczegółów, wstawiłem co dostałem ” wiem wiem pisałem do K…
-
pff nawet się nie przebileś i jeszcze nie wszystko pozbieraleś. Słabiutki bilans - mógłbyc lepszy Wstyd - było go zostawić mnie napisałem do obrońcy czy musiał akurat dzisiejszej nocy paść to w odpowiedzi napisał ze widział atak i chciał już to skończyć :o szkoda ze jak moje widział to nie wpadł na ten pomysł