Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 380.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
flota w bunkrze Dnia 14-01-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy ________________________________________________ Lekki myśliwiec 161.474 Ciężki myśliwiec 2.861 Krążownik 21.073 Okręt wojenny 7.000 Pancernik 4.334 _________________________________________ Agresor Gennaro Sevastano [DELETE] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 69 _________________________________________ Obrońca Chancellor Elara [NOLIMIT] _______________________________…
-
a o tym , że flota która zrobiła te starcie też jest z bug usingu nic nie napisałeś ? zresztą flota uqada też pewnie legalnie budowana nie była przetapiajcie- będą większe %
-
tym razem flota puszczona na fs na idlaka- w porę zauważone więc i % łatwo wyłapany. dzięki za cynk mordko lecimy dalej Dnia 08-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy ________________________________________________ Lekki myśliwiec 88.888 Krążownik 22.222 Okręt wojenny 5.496 Pancernik 2.178 Duży transporter 1 _________________________________________ Obrońca Spartiata89 [NEM] ________________________________________________ Mały transporter 3.838 Lekki myśliwiec …
-
Hej cała flota na expedycje to chyba nie jest dobry pomysł tym bardziej puszczona z planety nie tylko ja tu leciałem - inny zawodnik wymiękł obrońcy szo pozdrawiam buddy Dnia 08-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy ________________________________________________ Lekki myśliwiec 55.555 Pancernik 2.182 Okręt wojenny 5.522 Krążownik 22.938 _________________________________________ Obrońca Maverick [MaSeF] ________________________________________________ Mały tran…
-
dzięki moim sondom weszło zysk wiesz gdzie odesłać obrońcy lizaczka
-
Dobry takie tam drobne rozbijanie, mogłem dać lmy ale nie dałem pozdro coma i buddy lecimy z tematem Dnia 03-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy [COMA u32] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.955 Pancernik 2.083 Krążownik 18.925 _________________________________________ Obrońca MARTEX ________________________________________________ Mały transporter 5.935 Duży transporter 666 Lekki myśliwiec 3.403 Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 1.387…