Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 201-220 z 380.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Gratulacje ABW ciśniesz dalej - czekam na kolejste STeki

• po jednym przepale obrońca zaczął mnie wyzywać od lamusów, że się nadaje i mogę sobie latać - no to poleciałem na szybciutko tylko krążki . ow i pancki by nie zdążyły wiec dobrze wyszło obrońca podebrał jakieś 700 recków więc na odbudowę ma - w końcu po wlocie napisał , że ,, później mnie dopadnie '' pozdrawiam kochane buddy oraz sojusz PN z u68 kupie deuter mały jubileusz- 30 st na kalyke Dnia 02-02-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy ___________________________…

• szybki lot w układzie w bunkierek obrońca zalogował chwile po zysk jakiś jest pozdro buddy i hejterzy Dnia 01-02-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy ________________________________________________ Krążownik 99.276 Okręt wojenny 11.431 Pancernik 16.189 Pathfinder 5.655 _________________________________________ Obrońca Lord Aero ________________________________________________ Mały transporter 4.452 Duży transporter 1.264 Krążownik 1.255 Okręt wojenny 469 Recykler…

• Graty panowie ładnie weszło obrońca pilnować się pilnował ale fsów ktoś go musi nauczyć przetapiajcie

• u Sn33zeRa zawsze się cos znajdzie gratulajcie Panie Knocie i szukamy dalej

• stało i nie stoi pozdro! Dnia 31-01-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy ________________________________________________ Okręt wojenny 11.526 Pancernik 15.266 Krążownik 87.665 _________________________________________ Obrońca Maverick [MaSeF] ________________________________________________ Duży transporter 100 Lekki myśliwiec 5.671 Ciężki myśliwiec 5 Krążownik 737 Okręt wojenny 839 Recykler 153 Bombowiec 4 Satelita słoneczny 3 Niszczyciel 2 Gwiazda Śmierci 9 Rea…

• Witam Stało jak zwykle ale tym razem dłuuugo bez loga. Romanov zalogował jakieś 1,5h po wlocie i ładnie pogratulował. Kiedyś graliśmy razem w sojku i gadaliśmy nocami na disco ale niestety jakoś się to potoczyło inaczej i mamy to RW. - szo stary, spoko gość jesteś Bilans mógł być o wiele lepszy ale nie wierzyłem, że to wejdzie. Tej nocy powinno być jeszcze jedno RW na ponad 1kkk zysku ale niestety nasze piękne ogame jest dalej zbugowane i odechciało mi się grać w ten shit Fajnie że flota która l…

• który to już raz ten pan w reckach miała pójść zawrotka ale jakoś weszło może jakaś zmiana progu ? pozdro buddy Dnia 28-01-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy ________________________________________________ Krążownik 33.333 _________________________________________ Obrońca Leonidas [SwLD] ________________________________________________ Mały transporter 3.612 Duży transporter 3.417 Lekki myśliwiec 1.550 Ciężki myśliwiec 8 Krążownik 1.173 Okręt wojenny 79 Recykle…

• ładnie posprzątane gratulacje i czekamy na więcej

• Dobry dzień po 23 coś zeskanowałem, gdy zobaczyłem paliwko na 7g na starym koncie BeStyjki teraz Sallios, coś mnie tchnęło żeby zeskanować resztę moonów. flota stała minimum od 23:07 totalnie bez akt, początkowo myślałem że to nie ma szans... lot przez gale na prawie 1.7kkk floty mhm i weź to jeszcze pozbieraj, ta poszło kilka priv ale niestety nikt się nie odzywał i zacząłem zdawać sobie sprawę że jestem zdany tej nocy sam na siebie zaczęło się kombinowanie ile by to kosztowało co bym musiał da…

• bardzo ładnie chłopaki gratki ubicia tej lamki lubił poszczekać na priv przetapiajcie w co tam chcecie

• raz a porządnie a nie jakieś grosze jak ja gratulacje i szukaj dalej

• kolega latał sobie z planety ale fsy robił z moona... tym razem nie zrobił pozdrawiam buddy kupie dex Dnia 23-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy ________________________________________________ Lekki myśliwiec 300.000 Krążownik 50.000 _________________________________________ Obrońca Lazlomajster [NOLIMIT] ________________________________________________ Mały transporter 5.373 Duży transporter 1.266 Lekki myśliwiec 3.631 Ciężki myśliwiec 532 Krążownik 287 Okr…

• stało sobie to poleciałem pozdrawiam buddy Dnia 23-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy ________________________________________________ Okręt wojenny 10.000 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Brolu [Z_F] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 459 Lekki myśliwiec 10.249 Krążownik 2.261 Okręt wojenny 146 Recykler 100 Sonda szpiegowska 44 Bombowiec 114 Niszczyciel 405 Gwiazda Śmierci 2 …

• no coś tam zarobiłeś prawie tyle co ja na jednej expie gratulacje i szukaj dalej

• kolega jakoś od 1 bez aktywek, czekałem aż wrócą inne ataki i po 3 ekonomiczny fs na atakuj ... przez gale mogłem dobić jeszcze ze 3 moony po 100kk floty ale odpuściłem pozdrawiam buddy kupie dex Dnia 19-01-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy ________________________________________________ Okręt wojenny 1.111 Pancernik 6.615 Mały transporter 27.661 Ciężki myśliwiec 3.524 Krążownik 6.666 Pathfinder 3.857 _________________________________________ Obrońca Goliatonl…

• wczoraj późnawo zauważyłem kilka flot, do większej rybki zabrakło kilka minut a leoś spał w najlepsze więc taki skład flot i atakujących było wesoło, pozdrawiam pany Dnia 18-01-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy ________________________________________________ Lekki myśliwiec 175.000 _________________________________________ Agresor Knot [COMA u32] ________________________________________________ Krążownik 378 Okręt wojenny 1.675 Pancernik 5.835 ________________…

• obrońca przyznał się , że zamiast z moona fs poleciał z planety no i niestety życzę zdrówka i odbudowy pozdrawiam buddy i wszystkich zwariowanych wariatów Dnia 16-01-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy ________________________________________________ Duży transporter 69 Lekki myśliwiec 111.111 Ciężki myśliwiec 3.083 Okręt wojenny 6.000 Pancernik 4.700 Krążownik 24.000 _________________________________________ Obrońca Facet [BzW] __________________________________…

• trafiony na minutkach,nie wierzyłem ale weszło ten pan drugi raz już w moich reckach oczywiście kilka minut po starciu zalogował i naubliżał od frajerów tak jak za pierwszym razem pozdrawiam buddy Dnia 16-01-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor kruchy ________________________________________________ Krążownik 25.000 _________________________________________ Obrońca CARBON [BzW] ________________________________________________ Mały transporter 2.398 Duży transporter 850 L…

• gratki rekordu i starcia a złom kto pozbierał, bo z RW ani z opisu nic nie wynika