Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-53 z 53.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Złapane na falandze. Obrońcy SzO życzę. Starcie to dedykuję Elonowi i VolvoStar, bez których recków bilans wyglądałby pewnie dużo gorzej. Dnia 15-12-2019 16:26:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Latajacy Gornik [LOG] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 6.200 Ciężki myśliwiec 1.300 Krążownik 2.350 Pancernik 850 Reaper 40 Pathfinder 500 Mały transporter 2.800 _________________________________________ Obrońca danielb5 [WAT] ______________________________…

• Klasyczny BFS. Obrońcy SzO. Dnia 14-12-2019 20:16:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Latajacy Gornik [LOG] ________________________________________________ Krążownik 2.255 Okręt wojenny 229 Pancernik 747 Pathfinder 400 _________________________________________ Obrońca M0RT [MMO] ________________________________________________ Mały transporter 1.140 Duży transporter 2.030 Krążownik 354 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 26 Gwiazda Śmierci 1 Pathfinder 1.341 Wyrzutnia rakiet 1.170 Ma…

• Gratulacje raz jeszcze. Dziękuję za zaproszenie do przeczyszczenia bunkra i niemalże darmowy zysk w postaci surowców na planecie.

• Pogratulowałem na priv, pogratuluję i tutaj ładnej pułapki. Na falandze tylko powrót Kolonizuj, z RW wyszło. że 3x większa flota musiała mieć dograną zawróconą stację. Nie opóźniałem, żeby mi obrońca nie zwiał, na dodatek recki nie dograne, bo za późno wrócił FS - po prostu zbyt łakomy się ostatnio stałem @CoMMaster Jako odkrywca spokojnie da się robić takie przyrosty z samych ekspedycji. Po prostu albo balans jest potrzebny między klasami (z tego co czytam to będzie redesign), albo wszyscy będą…

• Starcie w stylu Quantum. W ogóle starcie trochę dziwne - parę dni temu obrońca (najprawdopodobniej) przeniósł się do mojego układu wraz z księżycem. Od razu sobie myślę - albo pułapka (po chwili namysłu raczej nie, lot w US poniżej 15min), albo jakaś akcja się na mnie szykuje. Co prawda w sąsiedztwie mam od groma sojuszników, ale zawsze chwila nie uwagi... i po flocie. Wczoraj już próbowałem lecieć tzn. recki leciały, ale obrońca po paru chwilach minutek ma aktywki na kilku planetach, więc recki…

• Tym razem ST bez zysku, bo ktoś (patrzę na Ciebie, Nice) podebrał złom. Nie było warto opóźniać recków te kilkanaście sekund żeby móc opóźnić flotę. Obrońcy SzO. Dnia 30-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Latajacy Gornik [LOG] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 443 Ciężki myśliwiec 391 Krążownik 303 Okręt wojenny 108 Pancernik 157 Bombowiec 81 Niszczyciel 4 Reaper 21 Mały transporter 293 _________________________________________ Obrońca…

• Akcja na szybko - złapany na falandze 20 min przed dotarciem do planety. Mimo paru minut spóźnienia udało się. Obrońcy życze SzO i wcześniejszego wstawania, żeby odebrać FS. Dnia 30-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Latajacy Gornik [LOG] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 422 Krążownik 304 Okręt wojenny 108 Pancernik 157 Reaper 21 Mały transporter 382 _________________________________________ Obrońca Ppy ______________________________…

• Bardzo ładnie go urządziłeś. Gratulowałem na forum sojuszu, pogratuluję i tutaj. A że księżyc wpadł, to zawsze plus

• ekspy 400%

Latajacy Gornik - - Zadawanie pytań

Nie, wczoraj od 18 do 20 udało mi się w sumie znaleźć 4kk metalu, więc raczej nie

• Dziękuję za pożyczkę recków i pozdrawiam sojusz LOG. Obrońcy SzO, choć parę minut po starciu zalogował się i włączył urlop - musiał chwilę spóźnić się z odebraniem FS-a na Stacjonuj. Dnia 29-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Latajacy Gornik [LOG] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 322 Ciężki myśliwiec 291 Bombowiec 53 Niszczyciel 5 Reaper 7 Mały transporter 578 Krążownik 282 Okręt wojenny 107 Pancernik 100 _____________________________…

• Chciałbym podziękować @CoMMaster za sprawnie przeprowadzoną akcję i pozdrowić cały sojusz LOG. Dnia 28-11-2019 08:10:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Latajacy Gornik [LOG] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 20 Ciężki myśliwiec 321 Krążownik 222 Okręt wojenny 100 Pancernik 80 Bombowiec 42 Niszczyciel 4 Reaper 4 Mały transporter 822 Statek kolonizacyjny 1 _________________________________________ Agresor CoMMaster [LOG] ______________________________…

• Opłacało się lecieć drugi raz: Dnia 25-11-2019 15:21:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Latajacy Gornik [LOG] ________________________________________________ Krążownik 164 Pancernik 50 Pathfinder 20 _________________________________________ Obrońca Fifty [ZFP] ________________________________________________ Duży transporter 13 Lekki myśliwiec 646 Okręt wojenny 11 Recykler 4 Wyrzutnia rakiet 2 Lekkie działo laserowe 346 Ciężkie działo laserowe 10 Mała powłoka ochronna 1 ________…

• Pierwsze ST w karierze po tej dobrej stronie - skoro trwa "konkurs" to strategia górnika trochę nie daje rady. PS. Pioniery to fajne statki na początku gry Dnia 19-11-2019 16:42:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mogul Explorer ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 9 Krążownik 19 Pathfinder 7 Mały transporter 37 _________________________________________ Obrońca TheOne [Elita] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży tran…