Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• SZTURMAN [GoT] vs. Szeregowy ~ 1566.48% Dnia 07-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [GoT] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Szeregowy ________________________________________________ Mały transporter 5.019 Duży transporter 13.297 Lekki myśliwiec 1.971 Ciężki myśliwiec 469 Krążownik 509 Okręt wojenny 531 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 30 Sonda szpiegowska 3.522 Bombowiec 360 Ni…

• Te recki rządzą Graty trafienia

• For fan ale z zyskiem a to daje podwójna radość Graty i kolejnych

• Witam Udało się trafić coś większego, dobrze bo stoczniowcy już odchodzili na L4 bo nie było pracy Obrońcę trafiłem już drugi raz, od kilku dni patrzyłem czy odbiera fsy, zawsze logował przed powrotem floty, dzisiaj zauważyłem na fali zwózkę na moona niedaleko mnie, poczekałem na spokojnie, pokazała się akta na moonie, skan i lot bez czekania na minuty Reszta poniżej Pozdrowienia dla GoT - najlepszego sojuszu na uni asherla i wszystkich znajomych dmx pogratulował - Szybkiej odbudowy dla niego i …

• Nie dawno był debiut na uni i juz 3 ST Mam nadzieję, że dobra passa będzie trwać dłuuuugoooo Przetapiaj w puszki i lecimy dalej

• Witam ! Jak na przywitanie z uni może być Złapane na akcie, od razu lot i bum... Obrońca lognął kilka min po wlocie i skubnął kilka recków pzta Pozdro dla sojuszu REX Dla GoT z octans i znajomych Dnia 30-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [REX] ________________________________________________ Pancernik 57.000 _________________________________________ Obrońca olaf71 ________________________________________________ Mały transporter 20.218 Duży transporter 8.5…

• Kliku kliku pzciku i duża bańka zysku wpadła Wrzucaj w stocznie i jedziemy dalej

• Lotka owocuje Pozdro dla GoT ! Dnia 29-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [GoT] ________________________________________________ Pancernik 111.111 _________________________________________ Obrońca Zidosciro ________________________________________________ Mały transporter 9.675 Duży transporter 1.921 Lekki myśliwiec 3.840 Ciężki myśliwiec 1.560 Krążownik 2.423 Okręt wojenny 1.104 Recykler 279 Bombowiec 396 Satelita słoneczny 103 Niszczyciel 655 Pancernik 26…

• Ale krysi wyłapałeś Wewal w pancuszki i morduj więcej No i nie pogardzę linkiem na FB lamko

• Zwaliłeś z ilością lmów Tego jednego mogłeś dosłać Graty i kolejnych życzę

• Miło widzieć off, ze się wkręcasz spowrotem Rośnij i ciśnij co się da SZTURMAN [GoT] vs. Grigio [MASOWKA] ~ 1004.4% Dnia 29-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [GoT] ________________________________________________ Okręt wojenny 11.111 _________________________________________ Obrońca Grigio [MASOWKA] ________________________________________________ Mały transporter 22.500 Duży transporter 7.150 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po …

• Mówiłem, że to żadna pułapka Dzięki za akcje, dużo nie ma ale sojuszowy Acs to najlepsza nagroda Oby więcej !

• W końcu się ruszyłeś Graty i klikaj kolejnych Obrońcy SzO

• Z tym to przegiąłeś... przed moim urlopem paliłem moona, pilnowałem i nic a tobie się udało Graty

• Cytat od BIEDRONEK77: „który raz to konto złomujesz ????? toszszszsz to szok tak zaraz po urlopiku tak sobie tam stoi a ty rycerzu ogame w lśniącej zbroi wpadasz i dzielnie złomujesz. ps. żartowałem chyba ...przetapiaj na lataje bo za cienki tam jeszcze jesteś na moje nanity ” Tego chyba pierwszy raz a on chyba nie był na u Popraw mnie jeśli się mylę

• 10 lat będziesz topić ten zysk Graty bo wszystko ładnie wyszło, przetop w pance i łap kolejnych z "topki" Obrońcy odbudowy

• Ładnie graty Nie ma sprawy, jak juz dolecisz, daj znać też Ci moona zrobimy Lord Szo

• Witam. Pierwszy raz widziałem tą flotę, złapana na akcie, nie było akt nigdzie indziej więc poleciałem bez czekania na minuty Pozdro dla GoT i znajomych ! Dnia 23-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [GoT] ________________________________________________ Pancernik 253.000 _________________________________________ Obrońca suchy2020 ________________________________________________ Lekki myśliwiec 13 Recykler 3.000 Sonda szpiegowska 100 Bombowiec 6.142 Niszczyci…

• SZTURMAN [GoT] vs. THE END [OAU] ~ 1043.71% Dnia 23-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [GoT] ________________________________________________ Krążownik 33.333 _________________________________________ Obrońca THE END [OAU] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 50.504 Satelita słoneczny 1.571 Crawler 788 Wyrzutnia rakiet 5.683 Lekkie działo laserowe 1.357 Ciężkie działo laserowe 139 Działo Gaussa 13 Działo jonowe 4 Wyrzutnia plazmy…

• Witam Małe ale zawsze coś na plus Pozdro dla sojuszu i znajomych Dnia 22-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [GoT] ________________________________________________ Pancernik 242.000 _________________________________________ Obrońca Perceval90 [PAC-MAN] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 1.502 Lekki myśliwiec 44 Ciężki myśliwiec 42 Krążownik 8 Okręt wojenny 6 Recykler 12 Sonda szpiegowska 13 Satelita słoneczny…