Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pozdro dla GoT ! KUPIE DEUTER ZA KRYSZTAŁ ! Dnia 21-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [GoT] ________________________________________________ Pancernik 222.222 _________________________________________ Obrońca Marshal Apus [Sopranos] ________________________________________________ Mały transporter 2.006 Duży transporter 19.600 Lekki myśliwiec 974 Ciężki myśliwiec 338 Krążownik 289 Okręt wojenny 158 Recykler 1.002 Sonda szpiegowska 3.853 Bombowiec 853 Niszc…
-
Witam Podtankowane z rana Pozdro dla GoT, dla REX z quasar, dla asherla, radka, Ani, Asi, Filipa, Obiego, Gladka, Sorka z żonka Dnia 20-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [GoT] ________________________________________________ Pancernik 111.111 _________________________________________ Obrońca Losiooo [MASOWKA] ________________________________________________ Mały transporter 11.997 Duży transporter 15.138 Lekki myśliwiec 8.324 Ciężki myśliwiec 4.479 Krążown…
-
[REX] Powrót Dinozaurów 52'015.81% vs 50'321.33% [TEREMUM] TEREFERE MUMINKOW WYGRANA : [REX] Powrót Dinozaurów
szturman - - Wojny Quasar
PostGraty Hasys raportów Małe, ale się miesci i nie rozbiłeś się o nic wiec jak najbadziej do wklejenia
-
[REX] Powrót Dinozaurów 52'015.81% vs 50'321.33% [TEREMUM] TEREFERE MUMINKOW WYGRANA : [REX] Powrót Dinozaurów
szturman - - Wojny Quasar
PostCytat od Master Chief: „Jak na cwaniaka zadajesz za dużo pytań. Niestety nie udzielę Ci na nie odpowiedzi. To mój brak szacunku do Cb. Cya. ” No i po co się tak Masterku spinasz Latasz bezsensownie po naszych sojusznikach to teraz możesz dorobić tym % do wojny a nie płakać Powodzenia obu stronom życzę i co ważne, wojenki w normalnej atmosferze a nie z płaczem
-
Cytat od King Rodmos: „Gratuluję. Od jakiegoś czasu już nie chciało mi się w to grać. W życiu prywatnym mam coraz mniej czasu, a za kilka miesięcy będę miał jeszcze mniej. Gdyby nie pierwsza fala coronawirusa, nawet nie zakładałbym konta w tej grze, po około 10 latach przerwy. Mam nadzieję, że następnego konta nie będzie choćby namawiał mnie sam diabeł. Teleportowałem DT i pionki z innego moona, abyś sfarmił jak najmniej. Ale potem stwierdziłem, po kilku sekundach, że to dobry moment na skończen…
-
Witam. Kolejny raz coś innego niż Bfs ale zazdrośnicy i tak będą mówić, że GoTy nic nie robią Do obrońcy wrzuciłem lotke kilka tygodni temu, raz leciałem ale siedział, ogólnie idealnie ukrywał flotę... Dzisiaj zauważyłem akte na jednym z dwóch moonów w układzie, nie skanowałem, poczekałem na minuty, zrobiłem pzta i czekałem Pz znikł na 20% prędkości. Nie miałem pojęcia co tam wgl leciało bo nie miałem skana żadnego, nie wierzyłem, że sie uda więc dofarmy jak zwykle puszczone 2, kilka puszczonych…
-
Nie chcę robić dymu tutaj więc nie napiszę, ze zaczepka śmieszna, bo GoTy od poczatku uni robia więcej niż wszystkie sojusze w jakich byłeś ale ok, rozumiem, że nie zebrany cały pz boli A złom jest twój jak go zbierzesz więc nikt nic nie ukradł Jeśli uczciwe - szczere gratulacje akcji i przetapiaj zysk w satki i wry na planetach Nowemu właścicielowi graty też
-
Witam, Cel wyskanowałem wczoraj ale nie gasła akta, dzisiaj do kawy poskanowałem wczorajszcze cele i to msie pokazało bez zadnych aktywności Pozdro dla REX, GoT z octans i wszystkich znajomych Dnia 14-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [REX] ________________________________________________ Pancernik 50.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Commander Portia ________________________________________________ Mały transporter …
-
Kolejny dzisiaj trafiony Pozdro dla Rexów szczególnie dla @Asalok Chciałeś kolejne to masz Dnia 13-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [REX] ________________________________________________ Pancernik 30.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca reformatore ________________________________________________ Mały transporter 521 Duży transporter 35.173 Lekki myśliwiec 165 Ciężki myśliwiec 95 Krążownik 29 Okręt wojenny 783 Statek k…
-
Witam Znalazło się trochę czasu na zdjęcie urlopu Tego pana wyskanowałem na minutach, niestety nie doleciałem do drugiego moona bo obrońca zalogował... Pozdro dla sojuszu REX, GoT z octans i wszystkich znajomych Dnia 13-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [REX] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Biesek [FOR FUN] ________________________________________________ Mały transporter 2…