Wyniki wyszukiwania 961-980 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od PUSZKINN: „Graty szturman widze ze sie dzwigasz do góry pozdrawiam ” Lepiej by się dźwigało jakby stara ekipa była ze mną Znajdę Ci jakieś konto jak Chcesz
mihau zostało dane 30% dla wasatu bo byli tez tacy którzy tego chcieli i adminy czy ktos tam dał Ci wybór bo było też uni Draco docelowym dla tych którzy chcieli większy pz ale tam większe pushery niż u nas i była zbyt duża różnica pktów i dlatego prawie wszyscy poszli na wasat
Witam Weny coraz mniej na grę tak więc jak zwykle po zdjęciu urlopu puściłem skany na standardowe skany i znalazłem Dziwina na munitach Jako, że mam 1 us to wystartowałem bez czekania, minuty nie pokazały się jak powinny ale już nie zawracalem i jak widać wyszło mi to na dobre Pozdrowienia dla MAFII, BSów, mańka i asherla Dnia 07-03-2018 19:30:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 50.000 Sonda szpiegowska 1 …
Temat dobry ale sam temat nie wniesie nic bo wiadome jest, że większość graczy wolała by większe parametry Gdzieś tam na jakimś uni coś zmienili to ik u nas by mogli. Jax ogarnij supprt i daj każdemu na uni link do tego jak zrobić jakieś zgłoszenie to moze to prędzej ktoś zauważy niż temat w didach
Graty uszczuplenia sporego bunkra i to jeszcze z zyskiem Przetopcie i uważajcie na oluda bo jak pisze przegrany, robi z wami co chce i tylko czekać aż zdejmie wam satki