Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 901-920 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam Już któryś raz obrońca w moich reckach, zazwyczaj latałem na akcie a dzisiaj zero jakichkolwiek aktywności, aż dziw, że stało co najmniej godzinę i nikt nie wyczaił Pozdrowienia dla MAFII, Bsów z quaoar, asherla, Stysi, empe i pozostałych znajomych Dnia 23-04-2018 18:40:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 100.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Stalker [KOT] ____…
-
Witam Małe ale mieści się w progu to wstawię Bardzo mało mnie teraz na uni bo mi wasata poprawili Pozdro dla owieczek i Mafii z wasat Dnia 22-04-2018 18:15:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [B-S] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Whaju [USB] ________________________________________________ Mały transporter 500 Duży transporter 20 Lekki myśliwiec 1.980 Ciężki myśliwiec 290 Krążownik 930 Okr…
-
Powitać Druga kolonia Pzdr dla wszystkich znajomych Dnia 18-04-2018 19:50:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [MAFIA] ________________________________________________ Krążownik 122.000 _________________________________________ Obrońca Keyk [TEREFERE] ________________________________________________ Mały transporter 38 Duży transporter 1.872 Lekki myśliwiec 7.490 Ciężki myśliwiec 208 Krążownik 2.743 Okręt wojenny 252 Recykler 908 Sonda szpiegowska 143 Satelita słoneczny 1.…
-
Witam I ja skorzystałem ze zmian na uni Całkiem inaczej się gra Pozdro dla MAFII, Bsów, asherla i Stysi Dnia 18-04-2018 18:44:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 150.000 _________________________________________ Obrońca Keyk [TEREFERE] ________________________________________________ Duży transporter 2.239 Lekki myśliwiec 13.362 Ciężki myśliwiec 979 Krążownik 7.881 Okręt wojenny 42 Satelita słoneczny 1.300…
-
Witam Trochę nas wystawili z tym pztem, gdyby byl podniesiony to miałbym dużo większy zysk ale i tak nie ma tragedii Flotę koło 13 wyskanował empe ale nie było komu lecieć, po 17 wróciłem do domu, chwilę zawahania i wystartowałem z 1g Zatankowałem jeszcze na jednym moonie, empe zatankował na innym, asherl niestety nie zdążył Flota okrojona ale masę dexu palił większy skład. Recków jak to ja nie słałem bo nie wierzyłem, że wejdzie, na szczęście w poblizu był asherl i pomógł Szczególnie pozdrowien…